Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Scrolls

GERGE

Öne çıkan mesajlar

decay ın herşeyini tamamlamıştım ama nerfler acıtınca ara vermiştim :P. Şimdide dönüp yeni başlayanların hevesini kırmak istemediğimden oynamıyorum. Kart tamamlamaya çalışanları farmlamayayım :D.

birde ne olursa olsun sanırım deckime bir kaç decay kartı koyarım. Bazen binalar ile başetmek sinir bozuyor. Searing shackle kesinlikle işime yarar.
Sosyal ağlarda paylaş

salak adamlar yapacak birşey yok.

Oyunu steame eklememek neyin kafası?

niye f2p yapıp 350 kart limiti ile gold limiti koymuyorsun? 5$ ile tam versiyona geçilir. Ama yok...

Böyle güzel oyunların pazarlama hatası yüzünden kötü duruma düşmeleri üzücü. Güzel ve iyi olan bir çok şey farklı oluyor. Farklı olan şeyleri insanlar denemeye korkuyor. f2p adı altında para kazanmak en sağlamı. Kaldıki oyunda para ile pack bile açamıyorsun.

edik: şuda var tabiki. Oyunun ilk aşamalarından insanlar birşey anlayamıyor veya zor geliyor olabilir. F2p ile daha fazla insana ulaşabilirlerdi. Sonuçta biraz takılıp oyunun iyi olduğunu anlayanlar kulaktan kulağa oyuncu çekerdi.
Çıkıştaki gelen oyuncu önemli değilki. Endgame vs. gibi şeyleri tecrübe eden sayısı önemli.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
Umutluyum ben, Steam'e eklenme o kadar sart degil bence. Minecraft da ekli degil, firma boyle. Bu arada Valve Steam hesabiyla oynamayi sart tutuyor olabilir. Ondan koymuyor olabilirler.

Belese oynamak mumkun bu arada, demo var. Demo oynayan cok kisi gordum ben (Chat'te 1/4 demo su anda). Demo ile pre-made deck oynuyorsun iste sanirim. Bilmiyorum, bakmadim. Demo kavrami unutuldu gunumuzde ama bu oyuna cok iyi gitti. Demo ile PvP yaparsan ezilirsin ama PvE oynayip oyunu ogrenebilirsin cok iyi. Begenirsen satin alirsin.

Endgame ne ayrica, kart oyunu bu, ne Endgame'i?
Sosyal ağlarda paylaş

endgame lafın gelişi işte. Oyunu öğrenmeden tadını çıkartmak biraz zor. Daha doğrusu çok yenilir insan. Buda oynayanın canını sıkar.
Yeni başlayan birisi 2 gün oynasın hadi 3 gün... Kart tamamlama derdiyle oynarken ezilecek. Buda bırakmasına sebep olacak. Hype ile oyunu almak pek birşey değiştirmiyor biliyorsun. Üst seviyeleri ne kadar çok insan görürse o kadar çok oyun anlaşılıyor.

niye adı demo. Biraz daha şeyler versinler adınada f2p desinler. Kaldıki diğer tüm f2p oyunlardan daha bir beleş. 5$ a her şeye sahip olmak nedir?

Steam ile scrolls un bir derdi yok diye biliyorum.
Minecraft ı ekleyemiyor olma nedenleri varmış ama scrolls ile ilgili hiç bir şey görmemiştim ben.
Adamların pazarlama taktikleri çok yanlış. Sanki bilerek oyunun ölmesini istediklerini düşünüyorum (oraya iş gücü harcamamak için) tabi benim komplo teorim bu :P
Sosyal ağlarda paylaş

Deckteki kartlar bitince graveyarddaki kartların decke düşmesi kadar saçma bir şey olamaz. Adam tamamen haste ile donattığı ve 20 tanede sacrifice kartı koyduğu deck ilk 10 turdan sonra zaten başedilemez bir hal alıyor, tam adamın eli bitiyor 40 kartlık decki var zaten, hooop hepsi yine decke. repeatx100.
Sosyal ağlarda paylaş

• Genel Yönetici
LethE said:

unique karttan 3 tane fazla değil mi

Genelde elimde tutuyorum onu, ciktigi anda tum aggroyu aliyor cunku. Board'da saldiracak 4-5 undead oldugunda, ya da Anima'lar 4 tane filan undead spawnladiginda en ideali, indiriyorum ve 8-10 ranged dmg koyuyorum. Oyle kazandigim oyun cok oldu. Sonra aggro topluyor ve oluyor, o olene kadar bir 3-4 undead daha biriktiriyorum ve tekrar indiriyorum saldiracaklari tur.

Hep elinde olmali yani o kart. Ana mantugu o destenin. Anima insaa et, koru, Irva indir.
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun bozuk arkadaşlar.

Güzel bir deck yaptım judgement ı 1 win ile bitirdim. (gerçi 1 yenilgi tamamen benim başarımdan kaynaklanıyor. ilk sıranın ilk hareket ettiğini unutabilecek kadar salaklık yaptım ve yanlış hesapladım)

sonra aman öf diyip 3 renkli bir deck hazırladım. Birde ne göreyim wild sistemi değişmiş sanırım. En düşük rengin üstüne çıkılmıyormuş. Elimde patladı deck diye düşünürken finale kaldım.

ps: birde göndermeden önce okusamda bu kadar editlemesem? aptal aptal imla hataları...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...