Dominus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Merhaba Arkadaşlar, Hot TV seyredenleriniz varmı bilmiyorum ama orada Hot Level adında, Benim ve Bora'nın sunduğu bir program vardı. Program Hot TV'nin bize sağladığı imkanlar dahilinde gayet başarılı bir program idi. Şimdi ise sıkı durun........ Bu cumartesi ve her cumartesi 13:15 ten itibaren Sky Turk'te müthiş bir programa başlıyoruz. Konu gene bilgisayar ve PS oyunları, ayrıca Internet siteleri, ICQ , e-mail iletişim mevcut. Daha geniş bir kadroyla karşınıza çıkıyoruz. Program 16:00 bitecek. Programın içeriği oyunlarla ilgili HERŞEY'i kapsıyor. Sizleri bekliyoruz. Burak Akmenek[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Adiemus Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Hot Tv ne oldu[hline]`eğer tanrı varsa, parmağını bile kıpırdatmadan tüm kötülüklere nasıl katlanıyor` stendhal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 sadece digiturk kanallarını izleyebildiğimden hot tv'yi seyredemiyordum, kendi adıma konuşmam gerekirse daha iyi olmuş.. :) başarılar, takip etmeye çalışacağız.. ;)[hline]Police: You at the window! Drop your weapon and place your hands on top of your head! Arnie: trrritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotitaritotita!!! Police: That's a minigun!!! Star dublajli Police: Lanet olsun ne biçim silah bu böyle??!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Başarılar[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tarist Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Başarılar[hline]Everything is about Sex,Drugs and Rock n' ROLL ! The Anarchist Reality is Imprisoned by Self-control and Time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Craven Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 hayırlı olsun.[hline] I know that I was born and I know that I’ll die. The in between is mine. I am mine. www.hayalkent.net/freestyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wacky Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Sevgili Purak Pakmenek sizi kutlar, başarılarınızın devamını dileriz.[hline]Trust in my self-righteous suicide I cry, when angels deserve to die! Benim la, Phann! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Önceki gibi başarılı ve kaliteli bir yapım olması umuduyla(yaa Cenk-Erdem de gelse ya o kanala:D onlarıda izlemek eğlenceliydi:D)İnternet haberleri falan biraz bozar programı ama neyse.İzleriz:DEn azından gene haftaiçi değil.Bay azorlanıyordum[hline]The silence is what kills me I need someone here to help me But you don't know how to listen And let me make my decisions Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aegean Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 yayın gününün pazar olmasından yanayım şahsen her cumartesi o saatlerde dışarıda olurum mutlaka benim gibi dah bir çok insan vardır pazarları daha çok tatil günü olduğundan daha iyi olur diyorum[hline]Aegean the Sazan King!!!(given by BabacumMostors) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 bende sky türk yok :( napcam şimdi. Gerçi Hot da yoktu ama :)[hline]Something in your mind? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 müebbet muhabbet de gelicekmikine?[hline]karpuz, 30 April 2003 11:46 tarihinde demiş ki: abi aşmış bişey o cici bebe ------------------------------------------- Bu aralar ordunuzun arttığını görüyorsanız bilinki ben imzalarda gördüğüm her linke tıklıyorum.E bi zahmet artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 başarılar....Bu arada kimler var ikiniz dışında?Sinan (yok canım sanmıyorum)?? Tuğbek?? Obur Payram?? Mad??[hline]Nothing is stopless.....Except Levie..... [Bu mesaj LevieMaxilack tarafından 13 May 2003 20:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 arkada$lar sky turk netten izleniyo www.yayinonline.com adresine bi goz atin[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 dewamını diliorum tv izlediim yoktu adam akıllı ztn müzik kanalları we siz dışında.. bi de cnbc-e tabi hehe.[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WindShade Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Başarılar[hline]Hepsi Gercek...!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 13, 2003 süper ! :)[hline]Speak to me now and the world will crumble Open a door and the moon will fall All of your life all your memories Go to your dreams, forget it all Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Başarılarınızın devamını dilerken, İstanbul kablotv'den çıkıp çıkmadığını sormadan edemiyeceğim. Çıkıyor mu hıı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
StarAdam Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Mirage, 14 May 2003 09:13 tarihinde demiş ki: Başarılarınızın devamını dilerken, İstanbul kablotv'den çıkıp çıkmadığını sormadan edemiyeceğim. Çıkıyor mu hıı? Evet çıkıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 he he skyTürk bizde çıkıyor sonunda izliyecem ve başarılar. [Bu mesaj TheSilver tarafından 14 May 2003 10:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 çok sevindim yeniden ekranlarda sizi görceğimize. ama skyturk pek uygun gibi gelmedi. ayrıca saati de pek güzel değil. Eskisi gibi 19.30 olsa çok daha iyi olurdu. Ama takip etmeye çalışığaım.[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 bir de programları vcdye çekip dergiyle verseniz ne güzel olur[hline]Hakkımızda devlet etmiş fermanı. Ferman padişahın kardaş, Dağlar Bizimdir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dominus Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 İlginize teşekkürler arkadaşlar Skyturk kabloda ve Digiturk'te var. Ayrıca Internetten de izleyebilirsiniz. www.skyturk.tv sitesi bittiğinde oradan da izleyebileceksiniz. Kanalları sizlere bildiririm. Sevgiler[hline]If you can not run If you can not hide You fight to die But old warriors do not die alone Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 netten nerden izleyebiliyoruz?[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Saati kötü gerçekten skyturk te sadece italya seria A yı izliyoum arada artık daha cok izeleyecez napalım başarılar :D[hline]Silphatos Iceheart - Locus@NBL Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
klavye Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 14, 2003 said: Norak, 14 May 2003 14:14 tarihinde demiş ki: netten nerden izleyebiliyoruz?[hline]WoW - Swg - Ao[b] - Do I really exist? - Begin[/b][/b] yayinonline.com[hline]klavye i$te, bildigin klavye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar