bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Yaklaşık 1-1.5 yıl önce mekanik keyboard aşkıyla aldım ama bir türlü yüzüm gülmedi. son 3 aydır falan a ya basmıyor ya da iki kere basıyor, razer blackwidow serisinde baya yaygın bir problemmiş fakat çözümü zor olsa da var biraz handy olmak gerekiyor. neyse ben o kusurlarıyla da kabul etmiş kullanıyordum, cs'de falan çok sıkıntı oluyordu o kadar (adamı görüyosun strafe yapacaksın mal gibi duruyodum falan). bugün tier atladı spastik şey, a tuşuna basıyorum agh0 falan yazıyor veya hahaha yazıyor bana gülüyor falan. 1 tuşa bastığında 3 karakter falan çıkıyor sadece A tuşuyla limitli değil, random olarak tek tek tuşlara bastım aşağıda sonucu. Ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09ah.09dddddddddffffffffffgah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0qqqqqqqqqqwwwwwwwwweeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrgah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0zxccccccccccccccccxxxxxxxxxcvvvvvvvvbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahgah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0gah.0nnnnnnnnnnnnnbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahbtgahasd çözümü var mıdır? g15 kullandım 8 yıl, wow sırasında bildiğin dayak yedi benden ama bir gün tık demedi alet şimdi yine g15'i taktım eriycek elimde artık alet. mekaniği de çok seviyorum ama ne yapsam ne etsem bilemedim. a tuşunun kart üzerindeki leğiminden çok aletin kafası yandı gibime gelmeye başladı mümkün müdür böyle bir şey? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ek olarak almayı düşünenler için http://assets.razerzone.com/eeimages/products/2917/razer-black-widow-2013-gallery-3.png o alttaki razer işareti olan yerde zırt pırt düşüyor, razer'ın gördüğüm en kötü ürünü, almayın kesinlikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Benim klavyemde bana gülüyor o yeşil şeyden sektirerek zeytin fırlatıyor bide = Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 gogo garanti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 1-1.5 yıl dedim ama 99% garantisi bitti ya 31.05.2012 ne kadar ki bunların garantisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 switchler cok üzün ömürlü öle kolay kolay bozulmazlar aslında garip. sonucta bütün mekanik klavyelerin switchleri aynı üreticinin. alla alla, demekki sorun lehiminde falan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 peki çıtır çıtır tuşları sevdin mi ? oyunlarda biraz sıkıntı olabilir ama alışan alışıyor ben becerememiştim. spam yaparken mevcut bir boşluk var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 lehiminden kaynaklanıyormuş hep o A mevzusu fakat yani A'nın basmaması veya çift basmasından nasıl 3 karaktere aynı anda basmasına geldi olay anlamadım. kutusu mutusu atıldı hep bunların taşınırken ya, garantiye alırlar mı ki firebal'dan almışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Cuce said: switchler cok üzün ömürlü öle kolay kolay bozulmazlar aslında garip. sonucta bütün mekanik klavyelerin switchleri aynı üreticinin. alla alla, demekki sorun lehiminde falan abi blueswtichler bozulmasa bile sesini yitirme gibi sorunları olabiliyor bluelara has tabi bu sadece razere değil, razerin pcb kalitesiz herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 reampage said: peki çıtır çıtır tuşları sevdin mi ? oyunlarda biraz sıkıntı olabilir ama alışan alışıyor ben becerememiştim. spam yaparken mevcut bir boşluk var. ben çok sevdim abi şimdi g15'e döndüm prezervatifle sevişmek gibi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 çak bir filco kıy paraya çocuklarında kullansın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 firebal'a hiç garanti için geri gönderen oldu mu? direkt mail atıp mı sorsam, elimde hiç döküman yok ama zaten faturayla yapılıyor diye biliyorum garanti işlemleri online ödeme yapılmış onların kayıtları var, adamların sisteminde de var haliyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 sen telefonla ara sor bence firebal iyidir yanlış yapmaz kolay kolay, ama razer dağıtıcısı aral artık sanırım, aral her türlü pisliği yapabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bingildak said: lehiminden kaynaklanıyormuş hep o A mevzusu fakat yani A'nın basmaması veya çift basmasından nasıl 3 karaktere aynı anda basmasına geldi olay anlamadım. kutusu mutusu atıldı hep bunların taşınırken ya, garantiye alırlar mı ki firebal'dan almışım. Razer'ın en kötü özelliği garanti süreçlerinin 6 aydan 1 yıla değişmesi. Diğer bütün rakipleri daha iyi servis ve garanti sistemlerine sahip. Firebal'a telefon açıp konuyu aktar yardımcı olup sorunu çözeceklerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 cak bi filco veya cstorm brown cillop gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 tekniğe mail attım bakalım, öğleden sonra ararım dönmezlerse.. yazık günah abi 220 tl para vermişim ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 ben 200e aldım sanırım sonra 150e sattım 1 hafta kullanıp. cm storm alabilirsin aslında hem alması kolay hem fiyatı uygun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kami Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aynı klavye bende de var. Çözümü: Tüm tuşları tek tek çıkartıyorsun ve klavyenin içindeki tüm pislikleri temizliyorsun. (Özellikle saçları) Sonra normale dönecek. Ya bir de Razor nedir ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Olm hep diyoruz fap time'da ekrana klavyeye dogru nisan almayin diye. Sonra boyle hic bisey olmamis gibi anlatiyonuz agliyonuz. =] Klavyeyi ters cevirip elektrik supurgesini tut bakalim bi neler gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bende de benzer bir durum olmuştu. üstelik klavyem yeniydi 2-3 aylıktı, bi anda sapıttı, bilgisayara takıyorum, sanki klavyenin içine cin kaçmış, bilgisayar kafayı yiyordu, kendi kendine bişeyler yazıyordu, ekranlar kapanıp açılıyordu falan abuk subuk şeyler. neyse aldığım yere götürdüm, adam orda taktı, sorunsuz çalışıyor. dedim ben yine de garantiye vermek istiyorum çünkü aracı firma yokmuş razer'da, direk razera yolluyorlarmış klavyeyi. dedim gönderin hocam nolur nolmaz. 2 hafta sonra yeni klavye gönderdiler, yazılımsal hata oluşmuş sanırım, firmwarelerle falan alakalı bişeyler olsa gerek. garantisi devam ediyosa yolla derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 mekanikler daha mı çabuk bozuluyor ? Abidik klavyelere bile bişi olmazken sizin 300 tl lik klavye ve mouseların bozulmasını okuyorum buradan şaşırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 fişi takılı mı kontrol ettin mi ayarında bir şey söyliycem. blackwidow configuratorde macrolarına bi bak bakalım. kendin kaydetmediğin bir şey varsa sil. ben arada yanlışlıkla makro kaydetmiş oluyorum 2 kere oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi pahalı klavye+mouse alınca daha çok inciği boncuğu olduğu için yazılımsal hata çıkması ihtimali artıyor herhalde. kaldı ki 20 liralık everest mouse'un yazılımı mı var ki hatası çıksın sdfg ama gidip G9 alıyosun bi ton sürücü kuruyosun yok ışığının rengini ayarla yok makro tuşu belirle vıttıdı zıttıdı 3310 vs. ayfon gibi işte. edit: haa bak tili'nin söylediği doğru. klavyedeki her tuşa başka bişey atayabiliyosun ve bunu bazen bilinçsizce yapabiliyosun. ESC tuşunu başka bişey yapmıştım ben bi kere bilmeden, oyundan çıkamıyodum asdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nessaftw Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Aksine mekanikler daha sağlam ben o vuruş hissiyatı azaldığında klavye yepyeni sorunsuz olsa bile yenisini alırdım bi ara evde 3 tane aynı klavyeden biriktiği olmuştu. Razer Blackwidow Ultimate kullanıyorum uzun süredir hala ilk gün aldığım gibi duruyor. O sesi duyarak oynamak ve yazı yazmak bana daha zevkli geliyor tek kötü yanı bazı geceler nişanlım kafama yastık fırlatıyor gürültüden uyuyamadığı için. Evde birileri varsa ve geceleri kullanıyorsanız size dert olmasa bile onlara çok büyük sıkıntı yaratabiliyor mekanik klavyeler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 razerde plate var arada kıl tüy yün ıvır zıvır fark etmez pek. klavyede macro tuşu işe yarar bir şey mi bilmiyorum, g15 varken hiç kulanmadım yıllarca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar