Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avrasya Maratonu

Absolut

Öne çıkan mesajlar

17 Kasımda yapılacak Avrasya maratonuna katılacak olanınız var mı?
Biz kalabalık bi grup olarak (sülalecek ve 2-3 yakın arkadaş) 10km'lik yürüyüşe girdik. Toplam 4 saat veriyorlar tamamlamak için ki bu aslında çok çok çok fazla bir süre.
İlk 10km denememizi cumartesi günü 3 kişi yaptık 10km neymiş bilelim diye. Toplam süremiz 85 dakika tuttu. Ortalama olarak 7-7.3 km/hr tutturduk yaklaşık. Biraz daha antreman ile hedefimiz bu süreyi 70e indirmek.
Fİyatı 25TL gibi bir rakam. Koşmayacak bile olsanız boğaz köprüsünü yürüyerek geçme keyfi için kesin katılın derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Cheaz said:

abi asırı zorluyorum en son bitirdigimde öksürdüm kan tadı vardı agzımda yarıs heycanı bambaska , 3 ay var nerdeyse her gün 10 km kosucam o zamana kadar tek iddiali olabilcegim o zaten , maratona katılcak var mı peki ?

heh şunu ben de yapıyorum.bozcaada şeysine katılacağım mayısta

şimdilik sadece kondisyon çalışıyorum.13-14 tur atıp tamamlıyorum.hedefim her hafta tur sayısına +1 yada +2 eklemek.yeterli kondisyonu sağladıktan sonraysa hızı arttıracağım.

son koşumda,12. turun sonunda birden tempom artmaya başladı.anlamadım,başta "ne oluyor lan" dedim.enerji patlaması oluştu.sanki koşan ben değilim de sihirli bir ayakkabı giymişim onlar koşmamı sağlıyormuş gibiydi.o an çok eğlendim ya çok garip bir histi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...