Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 17 Kasımda yapılacak Avrasya maratonuna katılacak olanınız var mı? Biz kalabalık bi grup olarak (sülalecek ve 2-3 yakın arkadaş) 10km'lik yürüyüşe girdik. Toplam 4 saat veriyorlar tamamlamak için ki bu aslında çok çok çok fazla bir süre. İlk 10km denememizi cumartesi günü 3 kişi yaptık 10km neymiş bilelim diye. Toplam süremiz 85 dakika tuttu. Ortalama olarak 7-7.3 km/hr tutturduk yaklaşık. Biraz daha antreman ile hedefimiz bu süreyi 70e indirmek. Fİyatı 25TL gibi bir rakam. Koşmayacak bile olsanız boğaz köprüsünü yürüyerek geçme keyfi için kesin katılın derim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 O köprü bu sefer çöker. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 çok gereksiz kalabalık oluyor + köprüye zarar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 köprüye zarar ne alaka. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 o kadar kişi ayakkabılarıyla basıyor ondan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 rezonans oluyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 askerler falan yapar ancak o rezonanstan dolayı zararı. alakasız 1000 kişi geçerken bişi olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 intihara meyilli birinin çıkıp yaylalar yaylalar diye başlamasına bakar o :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 O kalabalıkta süre 85 ten yukarı olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 genelde katılıyorum boşuna para vermenize gerek yok bir iddianız yoksa, normal kayıt yaptır koş beşiktaşa kadar gidersin rahat pastaneler açık oluyor, çayını içine kadar hayat normale döner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bir de hava kötü oluyor o zamanlarda yürümek gibi bir hata yaparsanız üşürsünüz uzun kollu bir şey ve değiştirmek için t-shhirt+hırka işinizi görür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Boğaz köprüsünü izlemek için bile katılınılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben katılırım sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ben katılmak istiyorum ya antalyadan gelicem sanırım 10 km ve marotun icin 10 u 33-34 de bitiririm sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 10kmyi 33dakikada bitiriyorsan Türkiye şampiyonusun demek :P nerdeyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 36 da bitirdim en son yarısta hızlanmısımdır diye umuyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Cidden 36da bitirdiysen helal olsun tek kelime ile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 36 bile muhteşem ama 36dan sonra gelişmişimdir heralde diye düşünüyorum diyip 33e çekemezsin. 50 dakikadan 36ya düşürmek ile 36 dan 33e düşürmek aynı zorlukta olur mesela (rakamları salladım) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cheaz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 abi asırı zorluyorum en son bitirdigimde öksürdüm kan tadı vardı agzımda yarıs heycanı bambaska , 3 ay var nerdeyse her gün 10 km kosucam o zamana kadar tek iddiali olabilcegim o zaten , maratona katılcak var mı peki ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 askerde koşturacaklar beni o aralar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Ne biçim hırs yaptın öyle ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 katılabilinir, düşüneyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Açıkcası senin ortalama hızın yaklaşık 18-20km/saat yani benim depar hızıma eşit nerdeyse ki ben o hızda koşsam koşsam 2-3 dakika koşup sonra böbreklerimi kusarak bayılırım herhalde :P Valla helal olsun. Elbette dikkat et kendine yani haşırt diye bayılma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 koşarken ayaklarına ağırlık bağla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Cheaz said: abi asırı zorluyorum en son bitirdigimde öksürdüm kan tadı vardı agzımda yarıs heycanı bambaska , 3 ay var nerdeyse her gün 10 km kosucam o zamana kadar tek iddiali olabilcegim o zaten , maratona katılcak var mı peki ? heh şunu ben de yapıyorum.bozcaada şeysine katılacağım mayısta şimdilik sadece kondisyon çalışıyorum.13-14 tur atıp tamamlıyorum.hedefim her hafta tur sayısına +1 yada +2 eklemek.yeterli kondisyonu sağladıktan sonraysa hızı arttıracağım. son koşumda,12. turun sonunda birden tempom artmaya başladı.anlamadım,başta "ne oluyor lan" dedim.enerji patlaması oluştu.sanki koşan ben değilim de sihirli bir ayakkabı giymişim onlar koşmamı sağlıyormuş gibiydi.o an çok eğlendim ya çok garip bir histi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar