Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İntihar edip ölmeyince yavşaklaştım

tokins

Öne çıkan mesajlar

Bir süre önce aile yaşantımdaki bazı problemlerden ötürü 11 katlı apartmanımızın 5. katından atlayarak intihar ettim ve bir mucize eseri hayatta kaldım. Yoğun bakımdan çıktıktan sonra düşündüğüm tek şey şu oldu; iyi ki ölmemişim!

Hayat her şeye rağmen güzel ve yaşanacak daha çok şey var. Yaşama tekrar dört elle sarılmama rağmen üzerimden intihar edip ölememenin yavşaklığını bir türlü atamadım. Arkadaşlarla bir yerlere eğlenmeye gittiğimizde, bir espriye kahkahalarla güldüğümde, denizde muza bindiğimde insanların bana bakıp akıllarından neler geçirdiklerini tahmin edebiliyorum.

Kesinlikle "iyi ki başaramadı" diye düşünmüyorlar. "Hani intihar etmiştin ne bu coşku" diye düşünüyorlar. Muza binmemi, şat bardağında alevli B52 içmemi sanki istemiyorlar. Belki de haklılar. Çünkü suratımda gerçekten hayata rest çektikten sonra geri dönüp ona dört elle tekrar sarılmanın yavşaklığı kaldı. Evden kaçmaya karar verip akşam yemeğine dönmek gibi. Acıyla karışık garip bir gülümseme var suratımda. Bilirsiniz işte, yavşak sırıtışı.

Belki de intihar edip kurtulan biri eğer tekrar deneyip yarım bıraktığı işi bitiremeyecekse eceliyle ölene dek vakur bir hayat sürmeli.

Bilmiyorum. Her şeye rağmen hayat çok güzel.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...