ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Hattat-2965/hero/72239596 neyim eksik şunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 invoker 80+ rahat yapar hakkaten leaderboardsda bir alay var ahmedinejad abi en başta direk bane of powerfulu çıkarıp yerine bane of trapped koy, BoT multiplicative olduğu için hani tartışmasız, gemleri de levellamak lazım grift 60 gemler level 50 olana kadar %100 upgrade verir zaten kırmızı gemler açık ara vitality gemlerden daha iyi ve heart of ironun bonusu tamamen çerezlik görmezden gelmelik bişey, sen gemleri kırmızı bas, survival lazımsa da 1-2 tane beyaz serpiştir 2-3 tane morun verdiğini son kalite tek bir beyaz verir hem küpe de blood brother kılıcı lazım, blood shard 75x harcamaktansa cains hope ile 2h kılıç yapmak çok daha karlı, olmadı furnace koy gitsin zaten survival sorunu olmaması lazım fanaticismin yerine finery, law'ın yerine decaying strength ile çok bir survival sorunu olmaması lazım zaten ilk başlarken millet küpe hep furnaceı dayıyor geçiyor sen bunları bir yap sonra ias breakpointleri akarats awakeningle cdr softspotları falan daha bisürü tweak var işin ileri boyutunda :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 thorn buildde str'nin direk etkisi var mı o kadar? o gemleri çıkarırsam 300k thorn dmg'den vazgeçmiş oluyorum çünkü. blood brother bakim bi yerden. skillerden tam emin değildim zaten onlara bi ayar çekeyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bana da tavsiye o zaman :) http://eu.battle.net/d3/en/profile/Dworgian-2669/hero/51018412 Edit; bileklik daha iyisi olmadığı için o şu an :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 yekeyeke said: Şu gem buffını ben tam çözemedim yav. Biri özel mesajda da olsa tane tane anlatır mı :D? Her seferinde o buffı almak için item mı yapıcaz ya da yaptığımız içeriği nasıl kontrol edicez falan filan bi ufak bilgilendirme yapar mı biri :). abi nesini anlamadın ki hala. orda yazan leveller minimum gerekenler. sen istersen lvl 100 gem de koyabilirsin lvl 80 gem + 3 tane de ruby koyuyorsun 400 str veriyor augment olarak mesela vita için amethyst, dex için emerald vs diye gidiyor işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ahmedinejad said: thorn buildde str'nin direk etkisi var mı o kadar? o gemleri çıkarırsam 300k thorn dmg'den vazgeçmiş oluyorum çünkü. blood brother bakim bi yerden. skillerden tam emin değildim zaten onlara bi ayar çekeyim. build farketmez abi 1 main stat = %1 dmg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 vitality.3=thorn damage li chest kullanılsa dahi str daha çok dmg veriyor vitalitye göre yukarıda da dendiği gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 ben de vitleri değiştireyim madem. ty 4 info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 10 tane vita gemleseniz 8400 thorns veriyor aşağı yukarı tek itemın secondarysi kadar yüksek verenlerden. Finery bonusu olmadan bile kırmızı takınca 2800 str ediyor neredeyse 3 item. Damage olarak yanına yaklaşmıyor strnin vita zaten thorns damageı için öteki önemli statları boşlamamak lazım genel olarak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 dworgian senin adamda çok crit damage ve crit chance var ya, ikisi de thorn spec için tamamen ölü stat, onları bir değiştirmelisin sen hep ama max roll hede de göz önüne alarak yap yani, ringin vitality rangeı az ona cdr veya all res koy, 750 vit alabilecek başlığa vit koy falan küpteki ringi de convention of elements veya en kötü unity yapman daha iyi, set bracerı kullan gitsin herkes gibi, eğer yoksa da küpten 10 db + random başka parçaya bracer gelene kadar basabilirsin yine bir de provokeun o rune invoker spece hiçbirşey vermez, %50 block runeunu kullanırsan hem justice lantern sinerjisiyle extra mitigation alırsın hem de provoke duration boyunca 2piece bonus hayvan gibi stackler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Aluriel said: yekeyeke said: Şu gem buffını ben tam çözemedim yav. Biri özel mesajda da olsa tane tane anlatır mı :D? Her seferinde o buffı almak için item mı yapıcaz ya da yaptığımız içeriği nasıl kontrol edicez falan filan bi ufak bilgilendirme yapar mı biri :). abi nesini anlamadın ki hala. orda yazan leveller minimum gerekenler. sen istersen lvl 100 gem de koyabilirsin lvl 80 gem + 3 tane de ruby koyuyorsun 400 str veriyor augment olarak mesela vita için amethyst, dex için emerald vs diye gidiyor işte Anlamadığım şu, bu stat hep mi benimle oluyor, bir de gem yanıyor mu, tekrar mı aynı gemi 70 80lvl yapmam lazım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 stat itemde kalıyor abi, itemi değiştirince stat da gider, ama o çok sıkıntı olmuyor ancient itemler weapon dışında kolay kolay değişmiyor ve gem harcanıyor evet yaptıklarını kontrol etmek için de bişey yok yani yaptığın itemin normal statlarının altında caldesann's despair rank bilmemkaç diye yazıyor direk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Valla cevap gecikince lvl 50 bi gemi harcadım gereksiz bi ancientta :D gitti giden ama artık deneyerek öğrendim ne olduğunu :D Teşkkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 abi bir de sırf invoker ve LoN-bombarda takılı kalmamak lazım yine light setiyle veya rolandla 80+ yapan, LoN-blessedshield hatta heavens fury specle falan leaderboardda gezenler var siz yeterki paragondan ve ancientlardan haber verin :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Xeph said: dworgian senin adamda çok crit damage ve crit chance var ya, ikisi de thorn spec için tamamen ölü stat, onları bir değiştirmelisin sen hep ama max roll hede de göz önüne alarak yap yani, ringin vitality rangeı az ona cdr veya all res koy, 750 vit alabilecek başlığa vit koy falan küpteki ringi de convention of elements veya en kötü unity yapman daha iyi, set bracerı kullan gitsin herkes gibi, eğer yoksa da küpten 10 db + random başka parçaya bracer gelene kadar basabilirsin yine bir de provokeun o rune invoker spece hiçbirşey vermez, %50 block runeunu kullanırsan hem justice lantern sinerjisiyle extra mitigation alırsın hem de provoke duration boyunca 2piece bonus hayvan gibi stackler işte seviyorum böyle n00b a anlatır gibi anlatanları =) zira ben kendim öyle olduğum için evet. klasik mantık "ehe crit e aban" oldu ya hep. demek değiştireceğiz. teşekkür ederim akşam bu tavsiyelere uygun düzelteyim ben karakteri. zira şu haliyle grift 55 yapıyor ama 60 deneyince ağzını kırıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 bir de beyler, şimdi 3 karakter oldu seasonda (dh, monk ve crusader), hepsinin tonla seti var, sadece setleri ve "cubelenir mi bu acaba?" dediğim eşyaları tutunca gıdım yer kalmıyor canına yandığımın stash inde. siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Xeph said: abi bir de sırf invoker ve LoN-bombarda takılı kalmamak lazım yine light setiyle veya rolandla 80+ yapan, LoN-blessedshield hatta heavens fury specle falan leaderboardda gezenler var siz yeterki paragondan ve ancientlardan haber verin :p ben keyfine thorns yapıyorum şu an. 80+ gibi derdim de yok rahatım :D main karakterim dh zaten aslında (ha o 60 yapabiliyor mu? şu an hayır lksjadlsakj) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 cubelenir mi bu acaba dediklerini küple gitsin. zaten az malzeme istiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Dworgian said: bir de beyler, şimdi 3 karakter oldu seasonda (dh, monk ve crusader), hepsinin tonla seti var, sadece setleri ve "cubelenir mi bu acaba?" dediğim eşyaları tutunca gıdım yer kalmıyor canına yandığımın stash inde. siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz? http://1drv.ms/1KPDjDO surdan bak asagi yukari her itemi ele almislar, equip dediklerini sakla, cube dedikleri kuple kalani kir gitsin :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 o değil de şimdi bu sezon karakteri gidecek di mi :( ulan üzülürüm ben ya. diğer normal modda da oynayan kalmamış pek herkes sezon oynuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 sonraki sezon ugrasmam bir daha ben, non season olu olmasa fena olmazdi butun herkes season oynar gene hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 ahmedinejad said: cubelenir mi bu acaba dediklerini küple gitsin. zaten az malzeme istiyor. çok oynayamadğım için pek bounty run yapamıyorum. yoksa haklısın zaten at gitsin yapmak lazım da işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 abi sezonun anlamı esprisi sıfırdan başlamak yani yoksa ne olsun :p sezonsonu küp arşivi ve paragon level non-seasonla birleşiyor, itemler non-seasona postalanıyor falan tam boşa da gidiyor sayılmaz aslında non-season devam eden koca bir güruh var ayrıca, özellikle de bu sezon önceki exploding palm fisti gibi üzerine build yaptıran yeni itemlerin sadece sezonda düşmesini kaldırdıkları için leaderboardlar bile paralel hatta bazı classların sololarında 2lerinde non-season ilerde, sezon 2yi 3ü oynayan hatırlar sezonun daha başladığı hafta non-seasonu leaderboardu katlıyorlardı ehueh, friend list season non-season arası bölünmüş daha ne olsun hardcore oynayın gerçek ölülüğü görün hahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 herkes sezon oynar abi hep öyle oldu öyle de gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2016 Laurelin said: Dworgian said: bir de beyler, şimdi 3 karakter oldu seasonda (dh, monk ve crusader), hepsinin tonla seti var, sadece setleri ve "cubelenir mi bu acaba?" dediğim eşyaları tutunca gıdım yer kalmıyor canına yandığımın stash inde. siz nasıl bir yöntem izliyorsunuz? http://1drv.ms/1KPDjDO surdan bak asagi yukari her itemi ele almislar, equip dediklerini sakla, cube dedikleri kuple kalani kir gitsin :D süper (tu) teşekkür ederim =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar