Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 aynen. t10 ve grift in sonsuza doğru uzanıyor olması paragonu koparmış gitmiş. şimdi monk yapıyorum bitince de crusader girişesim var o zaman bu başlıktan destek alıcam =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 pig sticker düşmüyor arkadaş :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Blacksmith'ten sarı soverign daggerı 25'er adet sarı mavi ve beyaz materyal ile 25 dragon breathi küpte transmute ederek çıkarmaya çalış. Ben de düşüremedim ama bu şekilde çıkarttım ancient versiyonu bir tane. Materyaller 50'de olabilir tam hatırlamıyorum ama 70lvl sarı soverign olmalı dagger. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 yok onu da yapıyorum da bu sefer ya deaths breath bitio ya da reusable material var ya beyaz o bitio :) manyak gibi riftlerde beyaz item topluyorum sakdljsalkd ha bir de cd azaltan shield düşmüyor evet. dert oldu crusader yeminle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Bana da chest lazım ancient, çıkmıyor, 20 25k shard yaktım yok :). Herkesin derdi var :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 lütfen. daha ancient lerde gözüm yok. valla. normalleri çıksın da yeter şimdilik. bu arada, şu lvl35+ gem ile yapılan buff tam nasıl yapılıyor bilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Dworgian said: yok onu da yapıyorum da bu sefer ya deaths breath bitio ya da reusable material var ya beyaz o bitio :) manyak gibi riftlerde beyaz item topluyorum sakdljsalkd ha bir de cd azaltan shield düşmüyor evet. dert oldu crusader yeminle Sarı mavi matleri beyaza çevirebiliyorsun küpte Buff ise item + istediğin statı veren gemden üç tane flawless royal + gem (gösterilenler min lvllar, gem lvli başına 5 stat geliyor). Crusader - ruby Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 hmmm, tamam mat upgrade i biliyordum ama downgrade olmaz sandıydım. diğer buff konusu da gayet açıklayıcı geldi teşekkür ederim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Ben cube'de belki 100 tane belki daha fazla wand yaptım 1 tane bile ancient Unstable Scepter düşmedi, dedim elimdekini upgrade etmeye çalışayım belki daha hızlı olur yine yok... Sonra 63 grift'e girdim, şak diye hem de 3200 dps Unstable Scepter düştü. Harcadığım mat'lere yandım yeminle. Aynı şekilde bu cube'lediğim 100'lerce wand'dan 1 tane bile Wand of Woh düşmedi ama o süreçte grift'lerden 2 tane düşürdüm. Özetle cube falan uğraşmayın, farmlayın. Düz rift'te mat. farmlamakla harcadığınız zamanda muhtemelen grift'lerden düşürürsünüz lazım olan item'ı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 abi yok rng çok etkili öyle deme. cube fln yokken yüz saat kadar wd için star metal kukri farmladım. hala yok kukri :) öyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Abi o kukri sdşlfk. O dönem kimse düşüremiyordu onu eheh. Bana gerçi 2 tane düştü kısa sürede lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 quixef said: Buff ise item + istediğin statı veren gemden üç tane flawless royal + gem (gösterilenler min lvllar, gem lvli başına 5 stat geliyor). Crusader - ruby Şurada ben tam anlamadım ya olayları, tane tane gidebilir miyiz :D. lvl 30 40 ve 50gem istiyor diyor onunla farklı bir kafa mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 en az gerekenler onlar. lvl 80 gem kullanırsan 400 stat verir mesela Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2016 Aluriel eve bölümünde yardım bekleyen var, sen burada geziyorsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bi 10 gundur falan yalan oldu eve ya. Yarin gelirim ama :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Niye pig sticker düşmediğini dün anladım. Çünkü ben 1-h sword upgrade ettiğimden dolayı. Hayır be zeki, "pig sticker sword dur" demek yerine google a sorsana saf mısın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Resminden dolayı ben de uzun zaman diretmiştim sword diye de bi crusader arkadaş küfür edip üstünü oku dediğinde idrak etmiştim :D. Korkunç bir deneyim değil mi :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 aynen. şimdi sadece o aptal cd düşüren shield kaldı alacağım acil item olarak. o değil de bu thorns build lerde hep 7 sn de bir bombardment veren belt takılıyor da, bombardment buff veren başka item ya da skill mi var. hani birlikte kullanalım fln. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narius Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Pig stickerın kullanılma amacı dagger olması :) Belt invokerda 4 set bonusunu çalıştırtmak için kullanılıyor. Invokera çok yatırım yapmayın ama bence en nihayetde başlangıç için lazım ama item upgrade ve özellikle reforge lon için çok gerekli matları ona saklayın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Bombardment için 1 tane flail var. Ben onu koydum kübe, 2 kere atıyor bombardmentı. The Mortal Drama ismi. Bloodbrother vardı, onu çıkardım küpten, her an her yer patlıyor artık :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 hah doğru the mortal drama da istiyorum evet. ayrıca invoker set giriş seti de ben giriş setimi dh a aldım bu karakteri de bayağı dura dura vursun diye yaptım ondan invoker sete devam ederim herhalde. gerçi diğer setler düştüğünde saklıyorum o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 pig stickerin kullanılma amacı dagger attack speed + humanoid ve beast damage boostu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Şu gem buffını ben tam çözemedim yav. Biri özel mesajda da olsa tane tane anlatır mı :D? Her seferinde o buffı almak için item mı yapıcaz ya da yaptığımız içeriği nasıl kontrol edicez falan filan bi ufak bilgilendirme yapar mı biri :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 oyunun verdiği set ve biraz şansla gr60 yapılıyor ama üstü için o seti tamamen atıp ancient legendary kovalamak lazım. gr 60 üstüne çıkmıyor başka türlü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2016 80 yapılıyor invoker setle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar