Dragonfire Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 banada mı en son o çıkacak acaba. arkadaşa da son run da çıkmıştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 22, 2016 Biri daha dedi onu işte, bilerek sonuncu yapmışlar diye. En son düşen gem thorns işte. diğerleri random. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 bana 6. dustu thorns. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2016 convention of elementsde keşke istediğin elemente gelince bir ses çıksaydı ehueh hayır buff yerinde sabit dursa yine iyi, barda bir 3. sırada bir 5. sırada bir en başta falan mobları bırakıp buff arıyorum :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Bu thorns buildiyle 55 solo gidebiliyorum da daha ileriye gidemiyorum bi tıkanma oldu :). grupla sorun yok da solo 70'leri göremeyecek miyiz yahu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 lon bombartmentla 7-8 dakkada dönüyorum grift70'i de iyi item lazım o build için. invoker punish buildiyle de dönebilirsin aslında o griftleri rahatça, itemların yetersizdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeph Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2016 invoker da aynı şekilde 70 çok rahat yapıyor, 55den sonra ayakta kalamıyorsan blood brother, damage yetmiyorsa ana statlara ellemeden 7k thornu default rolleyen votoyias spiker lazım :p ya da kısayoldan akarats awakening bulabilirsen(!), hiç convention of elementsi hedeyi sallamadan iron skin+consecration spamlıyorsun :] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/73390046 Bu benim karakter, Vo'Toiyas falan da var, Ancientları kaldı bazı itemların işte. Bununla 55'te yarıyorlar. Var mı öneriniz? Akarat'a mı geçeyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 silahtaki % damage i stack speed yap. thorn buildde base damage-crit falan etkilemez damage ini atack speed ve thorn damage lazım justice lanterndeki life per hiti atack speed yap bracerdaki life per hiti % physical yap amulette %life ı cooldown red yap bane of strickkenı salla diğer sarı gemi tak elit kesince damage vereni bloodbrother varsa onu cube e at onu kullan, kalkan olarak da blockladıkça cooldown'ını düşüren varsa onu tak, helm'ine diamond gem tak bu arada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yekeyeke said: http://eu.battle.net/d3/en/profile/Drakkahn-2636/hero/73390046 Bu benim karakter, Vo'Toiyas falan da var, Ancientları kaldı bazı itemların işte. Bununla 55'te yarıyorlar. Var mı öneriniz? Akarat'a mı geçeyim? Bence senin eşyalardaki istatistikler yanlış rerollanmış, str/vit/cooldown reduction/resist all/attack speed gitmek gerekiyor. Bracer/neck %20 physical dmg lazım. Kask a gem beyaz olmalı yine :) crit/critdmg i bu build önemsemiyor, beyaz dmg a crit olmuyor yazıyordu sanki bir yerde ondan herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 dun karsilikli "akarat dusmiyor yeaaa" qqsundan sonra kadaladan ancient akarat geldi ya :P bari crusadera kasiyim ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 üstteki arkadaş provoke kaldır onun yerine şu resist veren justice ve decaying strength koy blood brother ve akarat kalkanı lazım tabi bir de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 blood brother olmadigindan el mahkum provokelu build ile kasiyorum, hack cubeladim. mutsuzluk :m Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Bonesoul- Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 72 GR'ye kastım bende benim crusaderı ama tıkandım orada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Banada düşmedi blood brother ya :( pig sticker + hack kullanıyorum cube. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 hack yerine kalkan da kullanabilirsiniz cube'de. bi cooldown azaltan kalkanı alın bi de proveke atınca thorn damage i 2 katına çıkaranı alın birini elinize birini cube'e prove'u da 50% block chance rune'unda oynayın o şekilde gene çok iyi oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Attack speed ve physical dmg tavsiyeleri ile bloodbrotherın çıkışıyla 60a merdiven dayadım, teşekkürler :). Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umuur Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2016 yekeyeke said: Attack speed ve physical dmg tavsiyeleri ile bloodbrotherın çıkışıyla 60a merdiven dayadım, teşekkürler :). mesaj kutun dolu :(( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Çok bayık bu sezon cru, pişman oldum kastığıma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
emre3877 Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 valla milletin en hızlı sıkıldığı sezon oldu. belliydi böyle olacağı gerçi. paragon 620 oldum bıraktım bende Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Off 620 cok kasmissin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 içerik olarak baya iyi sezon da insanlar genel olarak diablodan sıkıldı. bi de milletin 1500 lvlları görmesi 2. haftadan normal oyuncunun niyeyse bir şekilde şevkini kırıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sotto Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Ne kadar sisirlirlerse sisirsinler bi D2 replayability si yok oyunda cunku. Yeni sezon yenilikleri 1-2 haftaligina gaza getiriyor iste, D2 de her sezon yenilik mi vardi yoktu deli gibi oynadik 10 kusur yil. PvP arena olacakti guya - tam release de cikardilar hadi korktular diyelim oyun cikali 3 sene olmus ekleyemiyorlar hala demek ki dengede tutamayacaklarini biliyorlar. Yazik oluyor guzelim franchise a yoksa bazi fikirler cok guzel. Ama ileriye gidecekken geriye gitti maalesef.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Aluriel said: Off 620 cok kasmissin 620 bişey değil ya. ben evlenip barklanınca haftada 2 3 gün, günde 2 3 saat anca oynuyorum ben bile 500 ü geçtim dün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 3, 2016 Ben evlenmedim ama aynı durumdayım, özellikle hafta içi max 2 saat, 440 oldu paragon. Bence t10 çıktığı için baya hızlı geliyor Paragon. Grift 50'de mesela yavaşlamıştı 400'e geldiğimde, 55'leri geçince bir griftte 2 falan geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar