Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2014 odiflame said: knockbacki ben mi yanlış biliyorum yoksa siz başka bir şeye mi knockback diyorsunuz? http://www.diablowiki.net/Knockback sen yanlış biliyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Regalya said: Regalya said: Foh-Reverberation Gathering Sweep Judgement-Mass Verdict Shield Bash-One on One Steed Charge-Ramming Speed Condemn-Vacuum Falling Sword-Flurry Phalanx-Stampede Blessed Shield-Piercing Shield Başka varmı la ? Dimiştim kınok beck için ama Oyun içi knockback (geri depme olmasına gerek yok mobun pozisyonunu değiştiren her skill knockback olarak geçiyor vortex büyüler dahil) ben yanlış bilmiyormuşum anlamı daha genişmiş Regalya açıklamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 yani sen yanlış/eksik biliyormuşsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Aluriel said: yani sen yanlış/eksik biliyormuşsun yanlış ile eksik kelimeleri aynı şey değildir. TDK ya bir bak istersen. sen bu iki kelimeyi karıştırıyorsan daha çok işimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2014 nope Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kaisersoze Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 26, 2014 Wizard için 3k shard harcadım bişey çıkmadı. En son kalan sadece 15 shard ile de Jekan buldum. Nihayet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2014 shield bash buildi epey güzelmiş. mis gibi aoe, sonra bossa gelince rune değiştir daha da iyi single target. bir de setim olsa diablonun kapısına dayanıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 6, 2014 veee said: Set Name - Roland's Legacy 2 Piece Bonus - +500 Strength. 4 Piece Bonus - Increases Shield Bash Damage by 100%. Increases Sweep Attack Damage by 100%. 6 Piece Bonus - Every use of Shield Bash or Sweep Attack that hits an enemy grants 20% increased Attack Speed for 3 seconds. This effect stacks up to 5 times. çok iyi oldu bu. bi setle iki kuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 6-piece efsane kötü, tebrik ediyorum son ayakta batırmışlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 gerek yok elemental damage giyersin. 4 piece bonus 6 piece bonus gibi zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=UA3PR3H-_wk Kötü dediğin 6p ile adam bunları yapıyor :p Tekrar düşün bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaako51 Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 set bonuslarını yanlış yere yazmışlar bence. tekrar crusader oynanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 8, 2014 Adam kendi anlatıyor zaten herkese uymaz diye. Shield bash ile de ilgilenmiyorum. Attack speed bence en gereksiz şey. 3-4 parça bunu giyince düşen elem dmg zaten aynı kapıya çıkıyor ve üstüne tek ability üstüne kurulu. D2 kafasından kurtuldu mu kurtulmadı mı bilizort önce ona karar vermeleri lazım. Çeşit çeşit diyorlar, sonra tek tuş spamlemek üzerine kurulu set çıkarıyorlar. Akkhan en azından ona karışmıyordu. neyse ya çıksın da bakarız artık sonra diğer değişen itemlar filan da ne durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 yalnız adamın silahı... vay arkadaş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 9, 2014 setin goruntusu cok iyimis be http://i.imgur.com/5Hvb6a7.jpg http://i.imgur.com/ygFAKw7.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 ya buna ben daha ne yapabilirim. Kaptan America dan vazgeçemedim diğerlerinde DPS im az kalacak diye korkuyorum alternatif itemlı buildler ile mevcut buildimde en azından neleri değiştirebileceğimi söylerseniz sevinirim. bu arada Helm of Akkhan düşmüyor hacı. yok yani düşmüyor karma store dan da gelmiyor olduramadım gitti... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2014 bombardment yerine başka birşey alabilirsin. iron skin olur, steed olur, condemn olur, lightning runelü provoke olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 shield bash a döndüm piro marella çıkınca şimdi 1.100.000 küsür dps im var. http://eu.battle.net/d3/en/profile/turkleader-2534/hero/39168333 ama bu buildi hiç sevemedim ya. kaptan amerika da 970 dps vardı. ama onda kalkanlar 4 bir yana savruluyor jekanbond ve gryfalcons foot sayeside. daha çok aoe oluyor sanki. böyle single target a 14 milyon falan vuruyorum crtical larla shield bash kullanarak tamam da. bilemedim. hangi build iyi karar veremedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 yani geri döndüm amerikaya böyle çok rahat eritiyorum aradaki dps farkı 90 mı ne 1.000.100 kaptan amerika buildidne dps im. diğerinde de az biraz artıyor yani büyük fark yok abi onda thougness çok düşüyor thougness ı arttıracak itemlar falan bulmadan zor o iş. zweihander var 2900 dps li ona socket rolladım ama hiç vitality si yok misal. prio marella daha iyi tabi ama elidme jakenbond un vitallity si yine düşük kalıyor. hayır dev bir etki yapsa o buildle gidecem dps de yok yani tamam iyi vuruyorum normalde tabi bash damage ı artıyor baya 15 milyon falan da yavaş abi bide kısıtlı düşmana karşı böyle takır takır eriyor çok ney hissettim farkı. buunla hem çok çabuk eriyor hem çok geniş alana vuruyorum hem de thogness daha iyi adamlar bana gelene kadar shield glare la kör ediyorum sallıyorum kafalarına shieldı. patch gelene kadar buunla devam edeyim en iyisi thougness ı arttırıp öyle akayım shield bash e. bilmiyorum tabi bash kullananlar yorumlasın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2014 shield bash için 14 milyon çok az. defansif gearla bile minimum 20m vurması lazım. en yüksek % weapon dmg olan abilitylerden birinden bahsediyoruz. bugün biraz grupla t6 oynadım her açıdan rahattı. punish - celerity shield bash - shield cross (boss'da pound) shield glare - dmg bonus iron skin - stun rune (vaxo var) law of justice - armor akarat - armor öyle çok da iyi değil gearım. akarat tam değil, enchant eksiğim var. solo 2.1 gelene kadar holy shotgun, blessed shield kadar iş yapmaz ama grupta gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 ben o zaman kalkanımı 4 bir yana fırlatmaya devam edeyim düzgün bir hale gelene kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 physical dmg ve shield bash dmg kaçtayken denedin? belki onlar az gelmiştir. 50% ve 44%'müş bende mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GokTuRK Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 bilmiyorum da ciddi ciddi thougness ı arttıracak vitality si de olan bi two handed ve piro marella bulmadan yalan olacak bu iş ondan düşürüp öyle bash e geçicem. valla kanatıyorlar... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2014 piro mirella çok dandik hakikaten. block chance falan yerlerde. kalkan değil de offhand silahı gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2014 nihayet class setleri'nin transmog'u kullanılabiliyor ve normal kalkanlar da crusader shield modellerine translanabiliyor, şu son değişikliği bekliyordum aylardır. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar