Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

STSL: Bursaspor - Galatasaray | 25/08/2013 21.45

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
drogba çıktı takım ne hale geldi. belki 2-0 olacaktı bitecekti maç. 1 puanı zor kurtardık.

böyle mallık olmaz. emre çolak nedir ya ?

şu son 20 dakkadaki gs kadrosu ligde ilk 3 e giremez.
Mesaj tarihi:
Offf hakkaten

hasan şaşın son dönemlerinde 80de oyuna girip 93e kadar doldur boşalt yaptığı avrupa maçı aklıma geldi

kenarda da hasan şaş olunca şimdi
Mesaj tarihi:
Takımın nesi iyi be. İlk kornerimiz dakika bilmem kaç. Pozisyon yok, bu takım 2 forvet+Sneijder+Hamit'le hiç birşey yapamaz...

Oyuncu değişikliği ile ilgisi yok. Sezon başında da dedim, Sneijder bu takıma fazla lüks. Eğer 2 forvet oynoyursan deli gibi kanadın olmalı o da yok, zaten başka taktik de oynayamıyorsun şu an. Çizgiye inemeyen, pozisyon bulamayan, Zan Melo Selçuk Chedjou Eboue arasında paslaşan bir takım GS..
Mesaj tarihi:
Red said:

drogba çıktı takım ne hale geldi. belki 2-0 olacaktı bitecekti maç. 1 puanı zor kurtardık.

böyle mallık olmaz. emre çolak nedir ya ?

şu son 20 dakkadaki gs kadrosu ligde ilk 3 e giremez.

Maçı izlemiyordum, Drogba'nın alındığını görünce aha ilerde basamıycaz, gol geliyor dedim 10 dk geçmeden gol yemişiz...
Mesaj tarihi:
Burağın net 3 pozisyonu var jeneriklik önüme alıyım replayda vauwwwww desinler derken heba ettiği. Hele bir tanesi direk geldiği gibi vursa 5inden 4ü gol olucak birşeydi.

2. yarının başında bursanın ayağına top değmiyordu 2.yi yaslasan bitmişti maç, ggwpnormk.
Mesaj tarihi:
hayır amaç deplasmanda skoru korumaksa ki drogba'yuı buniyetle çıkardı. o zaman ceyhunu sok. drogba'yı çıkarma sneijder'i çıkar. ama drogba'yı nasıl çıkarıp emre çolak'ı alırsın lan.

bi de adam çıktığında oyun bizim kontrolümüzdeydi. bursa bitikti. resmen terim egosu fantezisine aldığımız maçı verdik.
Mesaj tarihi:
2. yarıyı izledim, resmen 10 kişiymişiz gibi geldi. o kadar rezaletti takım.
hatta istatistikler ekrana bindikçe aslında bütün maç öyle oynadığımızı anladım. ceza sahasına orta, korner bok püsür sayılarında hep baya ezici bursa üstünlüğü vardı.

oynamaya gitmemiş bizimkiler. CL maçı öncesi falan olsa anlıcam da...
Mesaj tarihi:
Hep taraftar medya yuzunden bunlar. Takimin poposu o kadar kaldiriliyor ki; takim, lig maclarini takmiyor resmen. Baska bir aciklamasi yok yani. Cildirdim yani maci izlerken. İyi oynarsin maci kaybedersin eyvallah, fakat bizimkiler resmen billurlari yaymis oyle oynuyor, yuruye yuruye top oynadilar resmen. Pozisyon yok oyunda... Ben bu sekilde kaybedilen puana karsiyim arkadas, ne agladin demeyin.

Su Emre Colak da kac senedir A takimla oynuyor hala fizigin F si yok adam da, sumuk gibi yapisiyor yere her ikili pozisyonda. Yok mu bunlarin fitnesscisi falan ya ayiptir gunahtir. Emre'nin yerinde olsam utanirim streoid falan basarim.
Mesaj tarihi:
screwy said:

2 mactır aynısını yapıyoruz 1-0 da rolantiye alıyoruz. ne dmeek ya 1-0 ne? Gecen hafta penaltı yaptılar da 2 yi attık.

biz 2 sezon geçirdik lan böyle,ne var 2 maç böyle oynasanız azcık siz kaybedin
Mesaj tarihi:
Abi hayır

Maç 1-0 bursanın canı çıkmamış saldırıyor

Sen

a) Hücumdan bir adam çıkarıyım diye sneijderle burak dururken kaç pozisyonda defansa yardıma koşan, burak kanadın orda beklerken ortasahada pres için geri gelen drogbayı çıkarıyorsun.

b) Çıkardıktan 5 dakka sonra tekrar santraforu ikileyecekken drogbayı oyundan alıyorsun.

Son 10 dakkada da paso doldur-boşalt yapıyorsun, net hasan şaş mindseti, kendi oynadığı zamanlarda kaç tane örneği var ahah. Fatih terimin yanına jammer falan mı koymuşlar aşağıyla hiç mi iletişemiyor anlamadım ki.
Mesaj tarihi:
Puan kaybina falan zerre uzulmedim de

ligin en pislik taraftarini 1 puan icin sevindirip cenesini actirdik ya ona yaniyorum. 6 ay carcar konusacaklar simdi. Baska ile mi tasinsam bi sure.

Gerci allahtan aldilar 1 puan. Yoksa yine kaldirim taslarini sokerlerdi.
  • Yeni Oluştur...