ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Viktor said: http://img32.imageshack.us/img32/4465/roketigrdm.jpg biri axedice versiyonunu cikarsin sunun, kaybetmisim bendekini sdfasfd Anılarım depreşti ahaha /summon bloodjackal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 eğer gelinebiliyorsa ben de geleyim var bi iki tane 73 74 char. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 gelinebiliyo ya. 3 spot daha var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jim_E_Rustler Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Of burak'a nasıl raid rolü verdiniz siz ya. Hala kavrayamıyorum o mantık akışını. Burak > Kötü > Kaplumbaga refleksleri > Raid slot Baştan sonra nasıl vardınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bebeyim sen iç çamaşırlarınla alt bezinin arasındaki farkı öğrenmeden önce biz rexxarla centaurlara raid yapıyorduk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knox Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 ad3m said: Viktor said: http://img32.imageshack.us/img32/4465/roketigrdm.jpg biri axedice versiyonunu cikarsin sunun, kaybetmisim bendekini sdfasfd Anılarım depreşti ahaha /summon bloodjackal Ahahahaha abi ne drama donduydu :-) Viktor nerden buldu ki simdi bunu sfdfsfddfdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 abi haftaya ulduar 25m yapıp, algalon bırakıyoruz sadece. düşen itemlarla falan üstü başı fixleyip 10mene çevirip herald gg. GET REDİ GUYS bide hala yer var. gelin. tanks: dk & pala dps: monk, rogue, hunter healer: disc pri MOAR PLX Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Dps warrior'a ihtiyac yok mu yav, hali hazırda 73 bi tane var onu 80lerdim bu hafta. 62 Paladin ve Dk da var ama tanklığı pek bilmiyorum. (paladin single target yapabilirim sanırım ama) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi olur her türlü de, hafta sonu yaparız büyük ihtimalle. yetişebilirsen negzel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Ben bakayım bir. Nelerim varmış. PM atarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 TheRiverBelow said: abi olur her türlü de, hafta sonu yaparız büyük ihtimalle. yetişebilirsen negzel hangisini capliyim, birisini yetiştirebilirim bu durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
alphankaplan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Hep horde. Bi ally var level 70, bakalım yetiştirebilecek miyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bende accountu açtırıcam 1 aylık boşluk doldurmak amaçlı, piç gibi gelsem aranıza alır mısınız? raide falan kalamam büyük ihtimal, 3-5 güne bırakırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 bi 80 druudum var ama ne halde hatırlamıyorum hiç 250-264 gear seviyesinde flndı sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Magnum said: hangisini capliyim, birisini yetiştirebilirim bu durumda. abi hangisini istersen. böylelikle 7 olduk ve melee'de dolduk. rdps pls. bide gear çok mühim değil, base damage'ler hayvan gibi zaten 80'de wotlk zamanına kıyasla. hit & expertise caplesen vuruyo karakter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 benim account full 80 karakter ama monk istiyirem healer :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 druid pls :3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 druidimde var abi de çok cabuk sıkılacam biliyorum yani, yeni exp'i aldım, install edip ilk 5 questi yaptıktan sonra sildim karakterler hala orada duruyor yani o kadar hızlı sıkılmıştım, sizin düzeninizi bozarım bırakınca kulaklarım çınlar sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 abi zaten guild kurmuyoruz ki biz de. bi boss kesip çıkcaz sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Sene 2013 olduğu için şu espriyi de yapayım ki, timeline da bu aktivite doğru noktaya oturmuş olsun: - Şimdi siz Herald of the Titans title mı alacaksınız? - Herıld yani (Bak o değil de, BWL zamanında clicker bir tank ımız vardı, CD kullandığı zaman için şöyle bir makro yapmıştı, o aklıma geldi: - LAST STAND ACTIVATED!!! Either I am a spaz and I misclicked or I am about to die, HEAL ME!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 spaz yerine dumbass koy divesin macronun aynısı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 druidim var benim bi tek ally 80 heallarım gear da yaklaşık o civarda biraz düşürürüz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 3 kişi yapmışlar lan. http://www.youtube.com/watch?v=w3RLKU08lbI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 abi kolay zaten zor değil. bayaa da güzel grup oldu. bide ilgilenenlerle oyun içi irtibat kurabilirsem çok daha tatlı olcak. zed#2442 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar