TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 daha önce buralarda böyle bi topik açıldı ama bulamadım. hala alınabiliyoken alalım diye karar aldık yuvarlak masa oyuncuları olarak. eu - frostmane ana karargâhımız. dk - tank (kuluçkada, 2 haftaya filizlenmesi bekleniyor) pala tank (battal gazi'nin kılıcını kayadan çıkarabildiği an hazır) disiprinü priest (bu benim) rogue (neeedüü belirsiz bu adamın) var şu an grupta. hepimiz elayız. horde olmayın ya. varsa 80 level elay karakteriniz, veya BEN KASARIM Kİ. DELİ LEVEL KASARIM BEN. MÜTHİŞ KASARIM. SENE OLMUŞ 2014 HALA WOW OYNARIM. ÜSTÜNE LEVEL KASARIM. HERALD YAPARIM. EVET DELİYİM. diyorsanız bilmeme izin verin. (letme know'un türkçesi ne rezilmiş meh) böyle 2-3 haftaya falan siege of ulduar. acelesi yok kimsenin. sakin sakin alalım abi nedir. ulduar müthiş raid hem. tavanlarına baktınız mı hiç? ben baktım. adamlar allahı falan çizmiş ulduarın tavanlarına. ulduar iyi, ulduar güzel. #direnalgalon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DaidaFlu Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 alın bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 haters gonna hate lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 bu nasıl mesaj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Benim 80 bi rujum var ama bilemedim, maelstrom'da kendisi ve naxx. gearı vardı üstünde sanırım. Niyetiniz ciddiyse getirebilirim gibi. http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Elisttrea/simple Bu abla, üzerinde yüksek lvl itemlar da varmış gerçi de ayarlanır o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sene 2013 bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 TheRiverBelow said: ulduar müthiş raid hem. tavanlarına baktınız mı hiç? ben baktım. adamlar allahı falan çizmiş ulduarın tavanlarına. ulduar iyi, ulduar güzel. #direnalgalon heh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 deadwoll said: Benim 80 bi rujum var ama bilemedim, maelstrom'da kendisi ve naxx. gearı vardı üstünde sanırım. Niyetiniz ciddiyse getirebilirim gibi. http://eu.battle.net/wow/en/character/the-maelstrom/Elisttrea/simple Bu abla, üzerinde yüksek lvl itemlar da varmış gerçi de ayarlanır o. abi şahane. 5 kişi oluyoruz böylelikle. zaten 1-2 hafta falan bi boost olayı var gearların fixlenmesi için. patiden mesaj atarım, veya b.net falan ekleşelim, o daha rahat olur gibi. gold satarım en ucuz feldrake bizde diye spam geçmem. edit: http://www.twinkinfo.com/forums/f157/best-slot-herald-titans-30277/ https://docs.google.com/spreadsheet/ccc?key=0Alj8LcSq44gfdEw2LUVZTC1WZUJnS2V1OWxUMHdiZVE#gid=0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 gelsemm iya ulduar diyince elim kredi kartina gitti hemen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ulduar zevkliydi lan rocket barrage nice yigitleri harcadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 http://img32.imageshack.us/img32/4465/roketigrdm.jpg biri axedice versiyonunu cikarsin sunun, kaybetmisim bendekini sdfasfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ahahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 ulduar ne iyiydi be. herald of the titans da ne gaddar bi achi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 sesli güldüm ya sadasdsadasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Viktor said: gelsemm iya ulduar diyince elim kredi kartina gitti hemen Gel mübarek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Eğlendim lan ilk postta http://i.qkme.me/3qlcf4.jpg edit: resim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natanyal Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 frostmane ally'de gült var mı onu söyleyin siz, lonely player olmaktan bıktım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 keşke 80 lvl veya yakın bir karakterim olaydı, en son baktım priestda 82'ymiş üzüldüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Abi guilde vs. gerek yok artık. Cross Realm akıyor, 5.4'te daha da iyi olcak, guilde de girilecek başka realmlerden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 of müthiş hunter recruitledim. 6 olduk beyler. tanklar var. 1 healer daha çıkarsa biyerden efsane oluyör. attack on algalon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 benim druid var da hiç yapasım yok bir de herald of the titans var ehue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2013 Ya druidini ya canını! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Bi kontrol edeyim, Warrior veya shadow pri olabilirim. O level civarında çok karakterim var. Hala spot varsa oyundan; [realid]: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Magnum Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 cross realm girilemiyor mu raidlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 güncel content dısındaki raidlere xrealm girilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar