Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 O kızı üzmeyeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 paramiz yokun sonucu nasil tatile gidelim lan, benim aklim almadi. genelde is lazima baglanir para yok, veya para verine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 dün sordum ben altınoluk'ta hamak keyfi yapıyolarmış keyifleri gayet yerindeymiş bir sürü parayla çıkılabilecek bi tatilden daha heyecanlı ve keyifli olma ihtimali çok yüksek gözüktü bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Şu şartları kabul etti ya o kız türkiye de kalmış son 3-5 kızdan biri. Çok şanslısın. Sequo bütün malvarlığını dökse böyle kıza sahip olamazmış. Vay be paranın geçmediği yerler de var arkadaş !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Riverwind Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 suyu kesmezler kolay kolay ya, kaç aydır ödemiyorsunuz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 fenn said: Şu şartları kabul etti ya o kız türkiye de kalmış son 3-5 kızdan biri. Çok şanslısın. Sequo bütün malvarlığını dökse böyle kıza sahip olamazmış. Vay be paranın geçmediği yerler de var arkadaş !!! ahah +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 harbiden o kızı üzme bak sdfs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 büyük ihtimal en zevkli tatillerini yapıyorlardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Makaryos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bu başlıktan sonra sequo yenge ile kavga etmiştir muhtemelen. ''peki benim param olmasa yinede beni sever miydin?'' diye sormuştur. sonra gelsin kavga... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Sevgili op kardeş yanlış anlamazsan yenge hanımın bacisi, ablası var mi? Müsait ise annesi bile olur yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Abi şu da var yalnız, adam para yokluğunda hatunu tatile çıkartmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 like a boss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 deadwoll said: Abi şu da var yalnız, adam para yokluğunda hatunu tatile çıkartmış. Estağfurullah sdfg O degil de cok guzeldi lan. Interrailin cogu gununden daha guzeldi hatta. ama cok fazla yaninca erken donduk canta tasiyamayip :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Güneş kremi için paranızda yoktu değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bende birsuru yarim kullanilmis krem vardi lan soyleseydiniz gonderirdim. Analsekse bile yeter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 yoo dostum yoo, güneş kremini oralarına sürecekler, bi de sen havuçlu mavuçlu yollarsın iyice kararacak, üstüne bleaching masrafı çıkacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Kizlara bleaching sart abi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 sdsfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Esh said: Kizlara bleaching sart abi sdf sanırım paticik tarihinde en haklı olduğun post bu, donanım bölümü dahil :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Burada daha varlıklı bi erkeği tercih etmeyip bu şartlarda sevginin yüceliğini göreceğimiz yerde konuştuğumuz şeylere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Bu bunye daha fazla orta dogu makatini kaldirmaz abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 kara inci Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 6 liraya hametan alacaktınız anında etki eden bi krem mucizevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KuddusiMavra Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Drall said: vazgeçtik ya yarın hareme gidelim bakalım çığırtkanlar en ucuz kaça nereye götürüyo öğrenelim bi ona göre hareket edicez. haremden nerelere otobüs var bilen var mı? ya da haremdeki misal son dakikada yüksek indirim düşük kalite otobüslerle güzel yerlere gidebileceğimiz başka hangi noktalar var? olm kafan güzel belli de yavaş iç,havalar sıcak,ölürsün mazallah beyin kanaması falan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Drall Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2013 Silverdin surduk de yetmedi, hametan deneyelim bakalim yarin. Abi altinoluk cok yarro bi yer yalniz ya, orda harcadigimiz geceye cok uzuluyoz. Neyse ki diger iki gun muazzam idi. O degil de kizla otostop cok kolay is lan, max 15 dakka bekledik yollarda. tek basima ne cile cekmistim zamaninda sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar