Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 ea supportu baya değişmiş ya, beta ilgimi çekiyor; bu hafta oynamak için vaktim var atarsanız beta gönderirseniz denemek istiyorum dedim; gönderdi adamlar gfsdgs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 2-3 el oynadım da çok hoşuma gitti ya oyun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 15, 2014 bende begendim, gayet eglenceli duruyor. Umarim daha bir suru talent/silah/ability vardir. Bu arada su hali bildigin demo..beta falan degil yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aquila said: off auto lockli silah var herkeste, lame. Uzun uzun oynadim, ehuh evet, ince ayar lazim, yanilmisim/erken konusmusum. Azcik miss chance mi olur artik, dmg nerf mu bilemedim. Grunt'lari turbo farmlattiriyor meret. Playerlara karsida cloak varsa gene is yapiyor baya. Carbine ote yandan, baya guclu menzil falan suyundan da koymuslar heh. Railgun gibi charge olan garip gurup silahlar cikti Burn Card'lardan.. Ote yandan sniper silahinin manasi yok gibi o kadar hizli ki oyunun temposu, hani domination/ctf icin belki defans diyecem..gene anlami cok yok sanki. Yani, 15+ map varsa ve bir dolu talent/silah varsa ruscudan falan alabilirim ben sanki, baya eglendirdi simdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 butun olayi titan kapismasi, o da 5 saniyede bitiyo, mapler ufak. dar sokaklarda, bina aralardinda 2 titan yan yana gelince hersey karisiyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 evet, dar alanda clusterfuck durumu var baya..ama tabanvay olarak bir titandan digerine atlayip sabote etmece falan baya eglenceli..parkour olayini guzel yapmislar. Neyse beles beta, suyunu cikarayim bitene kadar, release sonrasi content iyiyse, ucuzcu alinabilir belki, Single play yok diye okudum, bir zahmet multi content okuz gibi olsun...grafikler falan PC-Insane'de gayet iyi gozuktu bana..fov slider/hud scale'de var en azindan. Cok(pek/hic) skill isteyen bir oyunda degil...action bam gum, gayet cilalanmis fps. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 f2p tier oyun, halocu codcu bebelere kakalicaklar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 aynen öyle ama yokluktan peynir ekmek gibi satacak xbox'da. titan kapışması en bayık yanı gibi gözüktü. hatta izlediklerim adamlar en çok titandan eject ettiklerinde keyif alıyorlardı bilmiyorum mega zıplatıyor diye midir sdfdsf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
romslayer Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 beta herkese aciliyormus https://twitter.com/Titanfallgame/status/434891106602340352 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 https://fbcdn-sphotos-e-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/t1/1779971_10152027106271840_1311819984_n.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 ahahaha yazık cocuga geleceğin nerdü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 oyun baya iyi gibi; hawkenın yapmaya çalışıp yapamadığı şeyi başarmışlar gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Hawken ve Brink'in başarılmış versiyonu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 best support eu Greetings, Thank you for contacting us with your inquiry regarding the Titanfall Closed Beta. We are delighted to inform you that the account shown below has been flagged for access to this exciting phase of testing. Please visit www.origin.com to begin your download. Origin ID: grynn We tremendously appreciate your support and hope you enjoy the Beta. Prepare for Titanfall! Sincerely, EA help Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xlaidehlevar Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 çok saf aksiyon. sürekli bir canlılık söz konusu ama boş, bir müddet sonra sıktı malesef Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 hala betaya girme şansımız var mı? bana xbone key göndermişsiniz falan desem yer mi? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 10küsür gb indiremiycem vala twtich batım baya amatör eglendirir olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Aynen oyle Dae, hani sifir skill isteyen action oyunu olmus. Key dagitiyorlar hala, hatta galiba open-beta'ya cevirecekler olayi sanki. 14-15map varmis full release'de. 60papel pahaci, ama hindu/ruscu vs eger 20-30dolara bulursam cakarim, arada girer kosturur cikarim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 16, 2014 built-in aimbot var bi classda sdfghjklş. 5 dolar verilmez bu oyuna ama eğlenceli. betayı oynarım bi 10 saat zevkini alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 key kombinasyonu nasıl, kaç harfli? biri buraya yazabilir mi yada pm'den? supporta sallamasyon bir key girip access almayı deneyecem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 5V55-GHNG-PBF9-AW8W-477K Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 eyvallah xbox key kombinasyonu da aynıdır herhalde önce bir dileneyim belki açarlar access'i Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 sallamasyon keye gerek yok ki; adamlara betaya göz atmak istiyorum diye mail atınca da hesaba betayı ekliyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Oyun gayet iyi ya. COD'un geçirmesi gereken evrimi geçirmiş. Adamlar zaten iyi iş yapıyordu Infinity Ward olarak Activision bünyesinde, ama işte büyük firmalar engelliyor yeni fikirleri. Herifler kavgalı ayrılıp başarılı bir upgrade'le geri dönmüşler. Titanfall olduğu sürece COD'un satışları düşer. BF serisi değil Titanfall serisi asıl rakibi olacak COD'un. Zaten son cod en düşük satışını yaşamıştır heralde. Activision'ın yeni birşey denemesi lazım ama kalifiye kadrosunu kaçırdı elinden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2014 open beta olmuş titanfall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar