Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu anketi acmami yataktan kolay kolay cikamiyor olmama borcluyuz. En iyisi ne sizce? Iron yenilmez gelip bence ama Sleipnir de ilginc. SRWare Iron ya da Mozilla Firefox kullanmayanlar hata ediyorlar diyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 krom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iyileşte artık bonec tiere bağlamadan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://cinemania.es/app/webroot/images/2011/201205/conan/Crom-Conan.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Eklentili ateş tilkisi döver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Cidden sormak istiyorum. Iron varken niye Chrome? Hic bir neden goremiyorum ben Iron icin bir suru arguman sunulabilirken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 safari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi diğer başlıkta yazmışken, midori rulz demişken buraya en azından 1-2'sini koymaman olmamış bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blackhavvk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ie komikli şık heralde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hipsterlık yapıp IE işaretledim. GERGE said: Cidden sormak istiyorum. Iron varken niye Chrome? Hic bir neden goremiyorum ben Iron icin bir suru arguman sunulabilirken. Sitesi güzel değil, beğenmedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iron ne yav Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 chrome yakinda ram'e doyamayip beni yicek diye korkuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Chrome ne ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yav said: iron ne yav Chrome'in Google ivir-ziviri cikartilmis olani. Ne yaptigini izlemiyor, Google icin data mining yapmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 https://en.wikipedia.org/wiki/SRWare_Iron Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Internet Explorer tabiki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 chrome bok gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 iron kullanıyorum. chrome kullanıcıları için bir neden göremiyorum iron'a geçmemek için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 opera sapıtana kadar opera kullanıyordum şimdi firefox ama operayı özlemiyor değilim, burnumda tütüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 knoxville said: iron kullanıyorum. chrome kullanıcıları için bir neden göremiyorum iron'a geçmemek için. Sabah kalkinca masaustundeki klasorlerini utuluyo mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/175/315/PicardDoubleFacepalm-1.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 iron indirdim şimdi güzelmiş, chrome gibi ama daha iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Chrome vs Iron Tum farklar yaziyor burada. Son versiyonlarini ana saydasindan degil, buradan indirin: https://www.srware.net/forum/viewforum.php?f=18 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 ff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 gerge firefox şu privacy konularında nasıl? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar