calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Selamlar. Geçen chrome'nin pc'yi iptal etmesi ile ilgili bir konu açmıştım. Sonrasında farklı, kaynak yemeyen tarayıcılar deneyeyim dedim. Denediklerim şunlar: 1) Green browser 2) SlimBrowser 3) SlimBoat 4) Midori 5) Seamonkey Denediklerim arasında SlimBoat oldukça kullanışlı ve hızlı geldi IE altyapısını kullanmasına rağmen. 30 tane tab açıyorum bana mısın demiyor netbook'ta. SlimBrowser zaten onun bir alt versiyonu diyebiliriz. Greenbrowser ve Seamonkey'e çok fazla şans vermedim açıkçası ancak SlimBoat'tan daha düşük performanslı olduklarını, kısa süreli deneyimim sonucunda söyleyebilirim. Midori ise başlangıç ekranında takıldı sürekli nedense, deneyemedim. Var mıdır başka alternatifleri olan? Yoksa da en azından bu konuda sıkıntı yaşayanlara bir deva olabilir. Portable browser olarak da Slimboat olduka iyi performans verecektir kanımca. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne olursa olsun opera kullanma asfkşajsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Midori-chan yillardir favori mini tarayicim. Kac kere bagis bile yaptim adamlara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 chrome baya az yiyor tab olayının bokunu çıkarmazsan ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 az falan yemiyor abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 @sabonis pc sağlamsa etkilemez tabi ama netbook'lara falan tecavüz ediyor abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 opera rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ie, firefox ve chrome arasında chrome zaten en az yiyen diil miydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Internet Explorer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Xelee said: ie, firefox ve chrome arasında chrome zaten en az yiyen diil miydi? herkes chrome çok yiyor demiş de, benim chrome'a geçmekteki ana sebebim buydu ki zaten? ala ala ilginç. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 10 yıl önceydi chrome az kaynak yiyor geyikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 sabonis said: Xelee said: ie, firefox ve chrome arasında chrome zaten en az yiyen diil miydi? herkes chrome çok yiyor demiş de, benim chrome'a geçmekteki ana sebebim buydu ki zaten? ala ala ilginç. ikisinden de az yemiyor, shift+esc açın bakın hesaplayın abi ne diyim sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
maxigenous Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 maxthon da fena değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 chrome bildiğin ram ve cpu ya tecavüz ediyor. kullandığım antivirus chromeda 3-5 tab actıgımda "abi chrome pcnin ırzına geciyor, kapatalımmı?" diye mesaj veriyo. varsa insan gibi ram tüketen bişi söleyin hayrınıza. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Sleipnir var, cok ilginc bir sey: http://cdn.appstorm.net/mac.appstorm.net/authors/jorge/Sleipnir.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 navyamphs said: chrome bildiğin ram ve cpu ya tecavüz ediyor. kullandığım antivirus chromeda 3-5 tab actıgımda "abi chrome pcnin ırzına geciyor, kapatalımmı?" diye mesaj veriyo. varsa insan gibi ram tüketen bişi söleyin hayrınıza. sene 2013, ram artık domates patates fiyatına satılıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 chrome bayıra karşı yatırıyor gerçekten ama adblock vs geyikleri olmadan da rahat edemem ki artık firefox desen zaten firefox'tan sonra chrome'a geçtim bikaç ay önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
navyamphs Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Laorx said: navyamphs said: chrome bildiğin ram ve cpu ya tecavüz ediyor. kullandığım antivirus chromeda 3-5 tab actıgımda "abi chrome pcnin ırzına geciyor, kapatalımmı?" diye mesaj veriyo. varsa insan gibi ram tüketen bişi söleyin hayrınıza. sene 2013, ram artık domates patates fiyatına satılıyor. hacıt sistem eski, max 4gb destekliyor. ama sorun o da deil, altı üstü browser ya, render basıyoz sanki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Saeros said: chrome bayıra karşı yatırıyor gerçekten ama adblock vs geyikleri olmadan da rahat edemem ki artık firefox desen zaten firefox'tan sonra chrome'a geçtim bikaç ay önce Slimboat kullan, dua edicen bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Midori cok guzel ama bende AdBlock, LastPass gibi seyler yuzunden sadece Chromium tabanli tarayicilar ve Firefox kullanabilirim ki niyeyse Firefox'u pek sevmiyorum. Chromium projesi ama gunumuzde tarayicilarin geldigi en iyi yer bence. Acik kaynak, eklenti ve application destegi cok iyi, layout motoru cok iyi. Yeni motor Blink de iyi yerlere gidiyor. Chromium tekel oldu. Chrome %43 ama Chromium ve arkadaslariyla (Iron gibi, Torch gibi, Chromium'un kendisi gibi) %50 olur bence rahat. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Bu topic yüzünden SeaMonkey kurayım dedim. Mozilla'nın eski versiyonlarına benziyor. Firefox 23 kullandığını söylese de neredeyse hiç bir add-on'u indirmeme izin vermiyor. O kötü olmuş. Greenbrowser/Slimbrowser felan indirmek de istemedim, IE5 gibi gözüküyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Valla görüntüsüne bakma bence, özellikleri çoğoş. bi de acaip hızlı ve hafif. ben kullanıyorum 1-2 problemi var onu da yazarım bir ara yardım istemek için. çözülmeyecek problemler değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2013 chrome bilgisayarımı öldürüyor. güzel başlık olmuş alternatifler için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
walkie Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2013 iron gibi comodo dragon da var sanırsam... http://www.comodo.com/home/browsers-toolbars/browser.php hatta firefox versiyonuda mevcut Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 iron'da şöyle bi sorun yaşıyorum kutucuklar gözükmüyor örnek: http://img163.imageshack.us/img163/5255/b2ne.png hatta hemen bu sayfadan bi örnek daha vereyim: http://i.imgur.com/tGFymIZ.png nasıl düzeltirim ben bunu, ya da o kutucukların adı ne, öyle gugıllayayım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar