Kaede Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 2, 2013 kütük ufkundaki mariellein şivesi öldürüyor beni ya hnnnggg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 valvrave çok iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Samumenco da 3 bölümdür güldük eğlendik ama bu kadar şaka yeter hadi bokunu çıkarmayın diye diye izliyorum. Her saniyesinde çat diye bölümü kesip "eheheheh trolledik sizi, şimdi kaldığımız yerden devam ediyoruz" diye çıkmalarını bekliyorum. AMA ÇIKMIYOLAR NEDEN ÇIKMIYOLAR ÇIKIN LAN KOMİK DEĞİL ARTIK evet. Noukome de haftaya son bölümmüş ona da canım sıkıldı. Bu bölüm güzeldi ama ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bunneh Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 noucome üzüyor ya 10 bölüm ne anasını satayım en azından baka-tsuki'de light novelların çevrilme ihtimali oluştu gidip onları okuyacam çevirirlerse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 samumenkoya kafam girsin kyoukai no kanatadan 20 dakika boyunca kek yiyen sevimli hayalet avcilari beklerken baya ters kose yapti beni, kavga dovus mecikli seri kontentjanindan hos gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2013 Kavga dövüşü geçtim draması bayağı sağlam girdi onun ya, beklemiyodum bu kadar. moe demon hunter meheheh diye izliyodum. Çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 GERGE said: Nagi no Asukara'da cok kotu seyler olacakmis gibime geliyor. Demistim ben. Nagi no Asukara Manaka kendi istegiyle kurban edilecek bence sonunda. Boylece dunya kurtulacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 http://puu.sh/592Qu.gif gidişat sword art online'dan ayrılıyor hoşuma gitti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 /a/ da q&a var sticky kütük ufku yazarıyla adam bayağı bro-tier board sfw olsa da 4chan +18 ona göre girin http://boards.4chan.org/a/res/97960047 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Galilei Donna cok garip yerlere gitti, hic beklemiyordum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Log horizon bu haftaki bölümle hiç beklemediğim bir yerden vurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Nagi no Asukara, Log Horizon, Galileo Donna; ucu de cok iyi twist'lerle geldiler bu hafta. Efsane sezonlardan oluyor bu sezon zaten. En son 2012 Yaz sezonunu boyle begenmistim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2013 ikinci op cloud computingden de bahsedebilir de yeter ki gary stu online'a donmesin, hos gidiyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sword online'ın ehrseyı eline yüzüne bulastırıp konseptı bok etmeisnden sonra log horizon cok iyi geldi be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 of freezing'de chiffon dövüşünü bekliyordum kaç vakittir, süper gidiyor. şiddetini düşürmüşler gerçi tv için maalesef. chiffon backstory bölümlerini de çekerler umarım ileride. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 valvrave 21 izlediğim en zevkli anime bölümlerinden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 sahi bir valvrave vardı noldu ona Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 21'e kadar biriktirdiler 21'de patladı drama aksiyon diz boyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 valvrave Biriktirdiler dediğinde bile çatır çatır karakter kurban ettiler, pek durgun değildi yine. 21 fena patladı, o ayrı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osirix Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 ^ valvrave ölenler yan karakterdi o yüzden pek üzülemedim ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Evet çok arkaplanda kalıyolardı ama sonuçta biri Eru Erufu nun main love interest i, diğeri Shoko nun en yakın arkadaşı. Önemsiz karakterler değillerdi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 8, 2013 samumenco ne kadar bi anda shit got real oldu ya, adamı zorla süper kahraman yaptılar resmen fdsf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaede Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 ya ahah bu sezonki hero/demon dizisinde daha ilk bölümden "mc nin yanında çalışan büyük memeli" DESUYO NEE dedi ben salak salak gülmeye başladım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 9, 2013 Saeros said: samumenco ne kadar bi anda shit got real oldu ya, adamı zorla süper kahraman yaptılar resmen fdsf Ya tam bi "abi vigilante hikayesi deneyelim, tutmazsa hero showa çeviririz" kafasıyla anime yapmışlar. Çok güzel gidiyordu ya, içine ettiler güzelim animenin. Ama hala umutluyum, günün birinde trollüyoduk sizi olm diye çıkacaklar ve kaldıkları yerden devam edecekler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 11, 2013 yeni başlık açmim dedim şuraya yazayım, Vinland Saga tarzı iyi mangalar var mı? Çizimler de benim içim mühim. Millet anime falan tartışıyomuş gerçi burda yazdık ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar