Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Beyler merhaba, bilgisayarım ile başım belada yardımcı olabilirseniz sevinirim. Problemim ve bilg specleri aşağıdaki gibidir: İ7 930, G-skill 3x2gb 2000 DDR3, 5870 Vapor-x, OCZ 600W PSU , X-58A UD3R MB, hddleri yazmıyorum. Sorunum ise bilgisayarı açıyorum ilk dıt sesi geldikten sonra %90-95 ihtimalle bilgisayar kendini kapatıyor ve tekrar başlatıyor. Bu döngü baya bi gittikten sonra bilgisayar açılıyor ve 5-10 bilemedin 30 dk sonra kendini tekrar kapatıp açıyor. Açıldığı zaman oyunlarda Dota 2 vs oynarken sorun yaşatmıyor. Bu sorun yaklaşık 1 senedir her açtığımda yalnızca ilk açarken 1 kez yaşanıyordu, sonra 2-3 gün aralıksız çalışıyordu. (Sürekli hata verdikten sonra bios açılışında voltaj dengesizliği uyarısı veriyordu) Durumu çözmek için yaptığım denemeler: Cpu Çarpanını 21 den 18 e çektim, Mainboard 24pin kablosunu ve cpu kablolarını kontrol ettim, ramlerin yerlerini değiştirdim ancak o şekilde hiç açıldı makinalı gibi dıtlıyordu makina sonra ramleri ilk düzene geri getirdim. Ramlerin mhzsini 2000 den 1300 e 1066 ya çektim gene de düzelme olmadı. Power supply yaklaşık 5 senelik oldu gibi. Bu sebeple sorun ondan kaynaklanıyor gibi düşünüyorum ben. Mainboarddan kaynaklı da olabilir mi? Eğer Power Supply kaynaklı ise ne marka almamı önerirsiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Guc kaynagini degistireceksin artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Crawler Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 5 sene uzun bir süre power supply için. Büyük ihtimalle gereken gücü üretemiyor. PS'ler eskidikçe ürettikleri güç azalıyor ve stabilitesini kaybediyor diye biliyorum. Ama yinede yanlış yönlendirmek istemem. Bir yerden ps bulup dene en sağlamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 devreden anlamam da psu açarsan içindeki zımbırtının muhtemelen şiştiğini görücen. komşudan psu al tak d: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Basligi okudum sadece. Ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 eger sorun ram ise patates olurum ya. 3x2gb ram almak su an resmen ziyan. sorun ramden oldugunda genelde mavi ekranla birlikte reset atmiyor muydu. bu direkt bodozlama gucu kesip aciyor ayni saniyede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Ramleri söküp tek tek test etsen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aksam ramleri tek tek denerim eve gidince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yan yatırdın mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Esh said: Basligi okudum sadece. Ram Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Zikko said: yan yatırdın mı ? yok tam yan yatirmadim hic. kasanin yanini actigimda 45lik aciyla durdu anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Skyfire Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 http://www.youtube.com/watch?v=5FWXgQSokF4&feature=youtube_gdata şu testi yapsam, power supply için yeterli mi? yoksa voltaj vs bakamıyacağım için cırt mı bu test? Bu arada bios ekranında bile kendini resetleyebiliyor makina Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar