AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 dalgasız, içinde otun bokun yüzmediği tercihen taşlı plaj nereleri önerirsiniz. son 1-2 sene içinde gidip gördüğünüz yerler olursa daha hoş olur.
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 valla ölüdenizden temiz ve durgun deniz görmedim ömrümde. lakin aşırı tuzlu. bi de bi ara kefken diye biyere giderdik kocaeli taraflarında. Askeri bölge var orada, plajı falan var tertemiz, suyu da cillop. Oraya giriş yapabilirsen çok kıyak. Ama o denizin hemen yanındaki sivil kısmı facia. Nasıl da başarıyorlar şaşıyorum duba harici ayıran bi sınır yok ama sivil tarafta yüzen boklar falan bile görürsün, askeri taraf havuz suyu gibi.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 orhaniye, göcek, fetiye civarı 10milyonyüz koy vs...
vaperon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ayvalık - Sarımsaklı - Badavut Plajı (Taş sahil istiyorum dediğin için) Sarımsaklının da kumu hem temizdir, denizi de yosunsuz pırıl pırıldır.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ürkmez yüzmeyi öğrendiğim ilk yer, göz ağrım olduğu için mi falan bilmem ama denizi efsanedir bence
cempostaci Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Antalya - Karaöz 2 tane karaöz var ama sahil tarafında olan. Mapte diğeri baya çorak bi yer Dünyanın en mükemmel yeri diyebilirim sakinlik ve atmosfer açısından
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 peki bunlara ek, önerebileceğiniz tesis, otel, tatil köyü vesaire? iki kararsız başak ve her gittiği tatilde havuza giren birisine yardımcı olun :(
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 abi yerini söyleseydin bi de malum egeden akdenize 1000km falan kıyı bucak var
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 farketmez yeterki içinden orkid çıkmasın, dalgasız olsun.
cacodemon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 iri kum istersen iztuzu, kesinlikle görülmeli!
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 güzel öneriler geliyor. türkbükü ve kaş önermişlerdi, oralar hakkında ne dersiniz? bu arada aklıma ilk gelen hep ölüdeniz oluyor ama internette yorumları okuyunca direk vazgeçiyor insan.
coco Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kıbrıs karpaz'da insan da göremezsin hatta :) ne güzel bir cennettir orası yahu. neyse yüzlerce koy var yav'ın dediği gibi. birbirinden mükemmel bence merkezlerden birine gidin bodrum'dan aşağı tutun bir B&B ve gün içinde ister deniz taksi ister otantik dolmuş yolu ile koydan koya gezin işte. mesela bozukkale diye bir koy var, marmaris yakınlarında. sadece deniz yolu ile ulaşımın olduğu yani yat ve yelkenlilerin gece konakladığı.
yav Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kaş'ta kumsal/plaj yok kayadan denize atlıyosun ama kaş türkiye'de gördüğüm en iyi belde olabilir
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 AtlaraFisildayan said: dalgasız, içinde otun bokun yüzmediği tercihen taşlı plaj nereleri önerirsiniz. son 1-2 sene içinde gidip gördüğünüz yerler olursa daha hoş olur. sarımsaklı güzel ama buz. kalem adası güzel mesela deniz cam gibi.
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 AtlaraFisildayan said: dalgasız, içinde otun bokun yüzmediği tercihen taşlı plaj nereleri önerirsiniz. son 1-2 sene içinde gidip gördüğünüz yerler olursa daha hoş olur. İzmir - Karaburun. Taşlı plaj, mavi bayrak, temiz. Denize girilebilecek güzel bir sahil kısmı var hatta. Güney'de bir yer hatırlıyorum sanki, Kemer olabilir ama 10 sene önce gitmiştim.
GwindonSurion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 mersinin denizi dalgasız+güzel altınorfoz tavsiye ederim daha güzel denizli koy bulamazsın http://www.altinorfozhotel.com.tr/ sağ tarafında da ertur sitesi var biz de her yaz ordayız genelde
stimpak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 akbük var, bodrum yakınındaki değil ama.Akyaka'ya gelip oradan minibüsle falan gidiliyor, çakıl kumsal, tertemiz deniz, henüz otel yok bildiğim kadarıyla. kamp alanı var.
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Yaz geldi geçti de bir denize giremedik.
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 didim akbük arası koylar var oralar güzel
xaty Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 plaj şart demiyorsan kaş derim. iskelesi güzel bir tesis bulabilirsin yarımadada
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 kum sevmiyor gibisin amac buysa ben de sevmem bu sene en cok sevdigim yer olan cesme-aya yorgi-babylon u tavsiye ederim. deniz carsaf gibi, çimde yatıyosun ve kum yok denize girerken taşlık
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abicim git izmir / özdere 14 evler plajına. mis gibi denizine gir. ne apaçi var ne bişey var. sakin.
Öne çıkan mesajlar