stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok bir daha benzeri bir mesaj atarsa 1 hafta içersinde, bu sefer affetmem. abi bizde fesat düşünüo olabiliriz
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 oyle de olur tesekkurler tekrarda ki huzun, o hayal kirikligi...
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: yok bir daha benzeri bir mesaj atarsa 1 hafta içersinde, bu sefer affetmem. ahahahahahsahsahsdshdsfhdsfh
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: Bu bölgeye yeni taşıntı muayenede net yoktur doğru. Zaten kötü bir şey demedim ki wireless şifresini paylaştım daha ne öylede olur teşekkürler dedi zati yahu beğenmedin mi sen bayanı söyle bakim
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aquila said: oyle de olur tesekkurler tekrarda ki huzun, o hayal kirikligi... e kadına diyecek şey bırakmamış ki yazık
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ya yok capsledim işte önceki konularda görenler oldu. öle güzel falan değil ama çirkinde denmez.
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yoo taktik bence süper, farkında olmadan yapmış fakat super effective'dir. hatun yollanmış, eleman karşılık vermemiş, red edilmek, zoru oynamak aşırı tahrik eder, afrodizyak tetikler. uzatırsan (ki uzatmış olabilirsin şimdiden) tetikleyici olmaktan çıkar ve 5 kat şiddette falan negatife döner.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: ya yok capsledim işte önceki konularda görenler oldu. öle güzel falan değil ama çirkinde denmez. ben gördüm normal gayet hos bir bayan. nedir abi derdniniz kate upton felan mi. olgun ve dolgun. o kadinin tam cilgin atacagi yillar. kadin evine geleyim demis sen terslemisin. abv defol git.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 bingildak said: yoo taktik bence süper, farkında olmadan yapmış fakat super effective'dir. hatun yollanmış, eleman karşılık vermemiş, red edilmek, zoru oynamak aşırı tahrik eder, afrodizyak tetikler. uzatırsan (ki uzatmış olabilirsin şimdiden) tetikleyici olmaktan çıkar ve 5 kat şiddette falan negatife döner. işte "uzattı bu adam eeh" dedirttiyse gg
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Zaten bu saatten sonra olsa olsa kadın seni şaapar. Sevişseniz bile stormeagle hatun bapstırdı demem ben, Hatun stormeagle ı duvardan duvara vurmuş derim.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Masakari said: Hatun stormeagle ı duvardan duvara vurmuş derim. haahahah
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 stormeagle said: yok bir daha benzeri bir mesaj atarsa 1 hafta içersinde, bu sefer affetmem. abi bizde fesat düşünüo olabiliriz öyle bir mesaj NAH atar ÇIK GİT BURDAN!! önce eve gelseydi sonra "aa aslıdna ben size wireless şifremi verebilirim" deseydin
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 şu yazdıklarını okuduktan sonra bu arkadaşımızın sevişebileceğine inanmıyorum, no offense.
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi adam insanda hefes mi birakti. pislik ya.
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ilk topic açıldı, millet gay misin diye sorunca "size derdimi anlattım ne diosunuz" dedin ama aynı yolda devam ediyorsun abi millet yine gay diyor, artık değişim zamanı
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi koyma kadının fotoğrafını* falan ayıp denilen bir şey var.
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Çok normal abi gerilerde bi yerde elimde kola karşılıklı muhabbet ederken (yeni mi taşındınız ehe ehe tarzıdır muhabbet muhtemel) ereksiyon oldum demişti %97.3 performans korkusu var. Kadın kafaya taktıysa atar zaten bunu eve anlamıştır sşldfkşdsl
Öne çıkan mesajlar