Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sakata gelir miyim ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
stormeagle said:

Bu bölgeye yeni taşıntı muayenede net yoktur doğru.
Zaten kötü bir şey demedim ki wireless şifresini paylaştım daha ne

öylede olur teşekkürler dedi zati

yahu beğenmedin mi sen bayanı söyle bakim
Mesaj tarihi:
yoo taktik bence süper, farkında olmadan yapmış fakat super effective'dir. hatun yollanmış, eleman karşılık vermemiş, red edilmek, zoru oynamak aşırı tahrik eder, afrodizyak tetikler. uzatırsan (ki uzatmış olabilirsin şimdiden) tetikleyici olmaktan çıkar ve 5 kat şiddette falan negatife döner.
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

ya yok capsledim işte önceki konularda görenler oldu. öle güzel falan değil ama çirkinde denmez.

ben gördüm normal gayet hos bir bayan. nedir abi derdniniz kate upton felan mi. olgun ve dolgun. o kadinin tam cilgin atacagi yillar. kadin evine geleyim demis sen terslemisin. abv defol git.
Mesaj tarihi:
bingildak said:

yoo taktik bence süper, farkında olmadan yapmış fakat super effective'dir. hatun yollanmış, eleman karşılık vermemiş, red edilmek, zoru oynamak aşırı tahrik eder, afrodizyak tetikler. uzatırsan (ki uzatmış olabilirsin şimdiden) tetikleyici olmaktan çıkar ve 5 kat şiddette falan negatife döner.

işte "uzattı bu adam eeh" dedirttiyse gg
Mesaj tarihi:
stormeagle said:

yok bir daha benzeri bir mesaj atarsa 1 hafta içersinde, bu sefer affetmem. abi bizde fesat düşünüo olabiliriz

öyle bir mesaj NAH atar

ÇIK GİT BURDAN!!

önce eve gelseydi sonra "aa aslıdna ben size wireless şifremi verebilirim" deseydin
Mesaj tarihi:
Çok normal abi gerilerde bi yerde elimde kola karşılıklı muhabbet ederken (yeni mi taşındınız ehe ehe tarzıdır muhabbet muhtemel) ereksiyon oldum demişti %97.3 performans korkusu var.
Kadın kafaya taktıysa atar zaten bunu eve anlamıştır sşldfkşdsl
  • Yeni Oluştur...