stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dünyanın en korkak köpeğine sahip olduğumu daha önce belirtmiştim. http://forum.paticik.com/read.php?22,6212033,page=1 Yalnız yaşıyorum, üst katıma 32-33 yaşlarında yalnız yaşayan bir bayan taşındı. Bahçede ayak üstü sohbette, kendisinin diş doktoru olduğunu buraya yeni taşındığı için köpeğinin korktuğunu ve çok havladığını, 1-2 günlük süreç içerisinde yavru köpeğine benim bakıp bakamayacağımı sordu. Tamam diyerek kabul ettim. Telefon numaralarımızı verdik birbirimize. Kendisinin yarın erkenden kalkacağını bu saatde uyandırmak istemediğini belirterek, köpeğini hemen vermek istediği için evine davet etti. Garibime gittiği için kibarca sağolun işim var gibi bahaneler bulup kapıdan köpeği alarak alt kata evime geldim. Biraz önce arayarak; *Alo; merhaba burak bey müsaitmisiniz acaba ? -Merhaba sevinç hanım tabi buyrun; *Rocky'i size yük olduğunu düşündüğüm için, bir süre ev yerine kendi muayanemde bırakmayı düşünüyorum. Sizden ricam işiniz yoksa eğer rocky'i getirebilirmisiniz. 19:00'da hastam geleceği için geçe kaldım. -Hm tabi olur çok uzak değil dimi *Yok yok sitenin 2 üst sokağında xxx adres. -Anladım *Çok çok teşekkür ederim, bir yorgunluk kahvesi ısmarlarım artık kih kih kih -Olur tabi teşekkürler. Genel olarak konuşmalarında bir kokanalık ve çarpıklık sezdim. Gay değilim ama bir anda oluşan samimi konuşmalardan kıllandım. Ayrıca muayaneye neden çağrıyorsun ::o Kahveden sonra buzlu küvette uyanır mıyım ? Ne dersiniz hiç uğraştırmadan direk böbrekleri gazete kağıdı ile verim mi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uuuu muayenehane fantazisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 foto var mi face falan olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 miyim ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 atın ölümü arpadan olsun boşver. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 go for it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Yaaa adam gelmiş birde topak açmış töbee töbeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 OOO DİŞ HEKİMİ VE COUGAR Edit: 30-32 yaş denmiş cougar bile diil, topiğin açılması bile hata, vurun kilidi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Tamam dedim artık, ofisine gitmekten kaçamam, zaten dişçi aletleri falan da vardır ? Olay kahvede bitiyor sanırım. İçmezsem kurtulurum ne dersiniz ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Çok tırsıyorsan özelden tel at eğer forumdan mesaj atmasan seni ararız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yaw go for it dedik ne kurtulması bi de gey değilim diyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 *Alo; merhaba burak bey müsaitmisiniz acaba ? -Merhaba sevinç hanım tabi buyrun; Şu dialogu anlamadım... Burak bey mi sevinç hanımı ? ASLKFJASKFAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Aklıma Horrible Bosses filmindeki Jennifer Aniston geldi ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bu tip teklifleri "siz bana buyrun" benzeri bir teklif ile bloklasaniz ya keske Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kaspar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 böbrek gg zaten. gerekli ekipman muayenehanede olduğu için çağırmış işte. neyse ehil eldesindir en azından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 @masakiri aklıma geldi, kuzenime söledim 2 saat içerisinde ses çıkmazsa o adrese gelecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ya kadın çirkin ya sen geysin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Sana turkceyi ogreten kimse mezarinda torpido baligi gibi donuyordur su an. Hayattaysa da bunu gorse canina kiyardi herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bence iş güzel bir yol alırsa ara ... 2 saat yetmeyebilir :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Abi tek yasiosun. Kopek sende degil mi? "kopeginiz benim eve alisana kadar siz de kalsaniz o arada size bir kahve ikram etsem?" diyemedin mi Ohooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 33 falan iyi yaşlar, güzel mi lan hatun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 açılışı doggy style ile yap Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stormeagle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Ad-soyad biliyorum. Kapı zilinde vardı. Facebook araması yapıyorum, çıkarsa capslerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 daha yeni taşındığı yerde komşusuna köpeğini veren biraz daha paylaşımcı olabilir bence. sıkıntı yok gogo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 sen isimi ver ben tc kimliğini yazarım buraya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar