GEd Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fifa demoyu da oynadım az once o da kötü en temizi nba2k oynamk olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 fifa'dan daha simülasyon denmiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 "Tatar Ramazan" said: ben bunun varlığını dahi unutmuştum 5-6 senedir lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mascio Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 calimero said: Pes olmamış orası kesin. Ama fifa'dan daha simülasyon olmuş, bazı salaklıklar var ama yeni motor o yüzden normal. bunlar geliştirilirse fifa üzerine çıkabilir oyun. AHAHAHAHASJHFJAHFASKJFHASKJFHSAKFJHA yok artık harbiden ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 klavyeye faceroll yapacağına bi mantıklı cevap yazaydın da göreydik. pes eski pes değil ve önceki senelerdeki gibi arcade de değil. buna karşı söyleyeceğin varsa dinleyelim. pes fifa'yı geçebilir tekrar bu şekilde radikal değişiklikler yaparsa ve geliştirirse, buna karşı söyleyeceğin varsa onu da dinleyelim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 söylicek bişi yok işte pes çok kötü hiç umut yok. fifa'ya yetişmesi için radikal karardan daha fazlası lazım. baya baştan oyun yapacaklar. e zaten bunu yapabilseler 6 senedir yaparlardı herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Lel, oyunu oynadın mı peki Red? Adamlar baştan oyun yapmış bu sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 pes fifa tartışmasında dota lol tartışması gibi mantıklı şeyler duymayı beklememek lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 demo oynadık işte napim satın mı alayım bi de sdfs pes ile fifa'nın karşılaştırılması baştan mantıksız bi kere. cevapta mantığa gelene kadar. fanboyum diyin olsun bitsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 sen fanboy değilsin yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 ikisini de yıllardır oynamıyorum, sadece 4-5 kere falan oturdum başlarına heralde max 2'şer maç. garip bir akım oldu fifa'ya, ama insanlar FİFAAAAAAAAAAAAAAAAA diye delirirken fifa'nın başına oturduğumda ilk farkettiğim şey topun balon olduğuydu, resmen ağırlığı yoktu topun, top fiziği sıfırın altında falandı. dedim benim bunu sevmemin imkanı yok. o zamandan beri fifa'nın son yıllardaki başarısının marketing olduğunu düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 1, 2013 Valla arkadaşlarla son bikaç yıldır fifa atıyoruz. son 3 seneye kadar pes oynardım sürekli bu seneye kadar dönüp yüzüne bakmadım uzun süredir. İlk defa oturup bu sene uzun soluklu oynadım, 1 maçtan fazla yaptım, onda da arkadaşın pes almış olması vasıta oldu. Fifa kötü dediğim bir yer var mı? Yok.. Pes süper dediğim bir yer var mı? Yok.. Pes geliştirebilirse fifayı geçebilir çünkü daha simülasyon olmuş diyorum. Onun için yeni motor yazması lazım diyosun. E yeni motor yazmışlar zaten diyorum, LALALALALA FİFAFAFAFAFA diyosun. Ben mi fanboi oluyorum bu durumda? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 marketing falan değil pes oynarken atari oynuyorsun. fifa oynarken futbol oynuyorsun. biz de ps2'de pes oynadık yıllarca. fifa en son fifa 2001 oynamışımdır. ama 2007'den itibaren fifa >pes tartışılmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 2, 2013 yıllarca fifadan nefret ettim hep pes dedim yek pes dedim. fifa 12yi denedim ilk, pesin topu kap çalım at gol atından bıkıp, FİFAAAAAAA oldum. taşaklarını yerim artık fifanın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 3, 2013 son 3 senedir ikisini de oynamiyordum ama cok pis fanatik pes ci arkadas fifaya gecti bu sene :) 50 euroya aldigi PESI de 20 euroya sana birakirim diyor hahaha O kadar nefret etmis 2010 a kadar fifa oynuyorum diyenleri adamdan saymiyorduk direk roller degisiyor iyice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
k1nJo Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2014 dünya turnuvası varmış yarı final oynanıcak sanırım http://www.twitch.tv/pesleague Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar