Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pro Evolution Soccer 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

olm saçmalamayın yağmur o yüzden diil ahdhsufhudashf.

oyunu tamamen baştan dizayn etmişler eskisini update'lemek yerine. o yüzden yağmuru test edip yeterince, implement edecek vakitleri olmamış heralde, seneye o tür feature'ları koyacaklarmış.

wiki'deki yazıda fifa lisans olayı sonrakiler için geçerli
Sosyal ağlarda paylaş

mascio said:

oyunda ispanya ligindeki çoğu önemli takım, ispanyol stadyumları ve stadyum editörü yer almayacakmış.

daha da önemlisi oyunda hava şartları da olmayacakmış yağmur çamur kar gibi.

topun fiziğini çok etkiliyor düzeltemedik sıçtıkça sıçtık sıvarken daha da bok oldu demenin çok efendice bir halinde açıklama yapmış adamlar.

açıklamanın tamamı şurada var

sanırım fifa tekeline alacak iki yıl içerisinde futbol oyunlarını. konami yavaş yavaş kendini öldürmeyi seçmiş durumda herhalde.
şu duruma getirecekleri çözüm çok basit aslında

oyunun editing/modding olayını çok basit hale getirecek bir sistem koyacaksın, fanları ikinci günü unofficial yamalarla senin yapacağından çok daha iyi bi ispanya ligi falan koyacak oyuna, oldu bitti no more licence qq. japon olduklarından üçkağıdı beceremiyor herifler.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

çok saçma işte ben de inanamadım kahkaha attım. wikide öyle yazıyor:

said:
Konami confirmed that rain will not feature in PES 2014 as well as Stadium Editor and Spanish Stadiums due to EA Sports game's FIFA 14 licences

şaka gibi lan ahaha

abi gerçekten bu kadar kötü olamaz ingilizceniz değil mi ya?
Sosyal ağlarda paylaş

Dün gece indirip, sabah işe gitmeden önce hemen yükleyip denedim.

Demo'da neyse oyunda o, hiçbir iyileştirme görmedim.

13-14 yıldır pes-winningeleven hastası biri olarak bu sene fifa14 e geçiş yapmayı düşünüyorum.

Niye mi?

-2013 deki arapas saçmalığını bir adım daha öteye götürmüşler ki, attığın her arapasta forvet kıçındaki rokete çakmak tutup, arapası gole çeviriyor.

-Oyunda Türkçe dil desteği var fakat Türkiyeden sadece Galatasaray var, böyle saçmalık olmaz, bu kadar özensizlik olmaz, insanlar bu kadar aptal yerine konmaz. Nah para kazandırırm sana konami.

-Oyuncular ceza sahalarında uçuşa geçiyorlar, oyunda stabil bir hız ve akıcılık yok.

-SuperStar da, ispanya gibi bir takım, öyle saçma sapan hatalı bug lı ofsayt taktikleri uyguluyor, defansı bomboş bırakıyor ki, sağ kanattan yardırıyorsun bek peşinde sana göz açtırmıyor, oyalanıyorsun korner çizgisinde, rakip takımın hiçbir defans oyuncusu geri koşmuyor, hala orta sahada ofsayt taktiği yapıyorlar. Arada sırada 2 tane rakip oyuncu kendi sahasında birbirlerine 3-5 metre mesafede hiçbir pres yokken, arka arkaya 10 kez karşılıklı paslaşıyorlar oldukları yerde fln..

-Tüm seneyi, oyunu yeni grafik motoruna uyarlamak ile geçirmişler fakat daha da içine etmişler. Oyuncuların geri bildirimlerini hiç dikkate almayıp, oynanabilirlikteki hataları düzeltmeye gitmemiş, üstüne yeni sorunlar icat etmişler.

-Nasıl scoutları var ise, gs nin oyuncu güçlerine baktım, aman allahım, bu adamlar acaba hiç gelip gs yi izlemişler mi? Oyuncu güçlerinde böyle saçmalıklar olabilir mi, senede 1 maç ortalama ile oynayan sabri 82, gökhanzan 83, emreçolak 80, dany 80, ispanyada harikalar yaratan arda turan 83 fln. Çok pis küfür ettim konamiye, gelmiş geçmiş, en özenilmemiş pes oyunu olarak tarihe geçecektir herhalde.

Düzelttikleri noktalar:

+Paslaşmalar ve şutlar daha gerçekçi olmuş.

+2li mücadeleler de fifa kadar olmasada ilerleme var.

+Oyunlar daha dengeli, ölümüne ezip, sahadan silmek kolay değil.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...