Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 FPS oyun oynayamıyorum ben, Half Life falan, direk midem bulanıyor baş dönmesi vs hele bi de karakteri yukarı baktırınca... Ama CS de bi sorun yok. nedir bu ne yapıcaz var mı bi çözümü teşhisi
jonq Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ekrana göre değişir o. 130 da oha yani :)
Warhero Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Google'da FOV ve baş dönmesi diye aratınca çok kaynak çıkıyor. Tavsiye ederim.
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 motion sickness diye arat. bazı oyunlar icin modlar bile oluyo mesela skyrimde vardı. ben boyle bilmezken skyrim i 15 20 saat oynamıstım boyle igrenc bi his olmustu(mide bulanması bas donmesi gibi bi his) bu ne bilmemne derken motion sickness modunu yuklemistim baya azaltmıstı acılarımı. ozellikle "head bob" - "i'm on a boat" effect olan oyunlarda oluyo.
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 skyrimde yok yahu öyle bi sorun? var mı sende?
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 first person olan, kosarken monitoru sagdan sola sallayan, fov u dar olan her oyunda oluyo. bf3de de oluyodu mesela ama ozaman anlam veremiyodum. gezerken buldum böyle şeyleri hisseden adamlar varmış sebebi ne diye. Orda motion sickness diye geciyodu. Bu arada csde bana da cok az oluyo. hele fov u da geriye cekiyorum biraz tamam.
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 POV da izleyemiyorsundur sen şimdi..
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2013 bi süre kane&lynch oyna geçer
romslayer Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 94ten beri oyun oynuyorum fps genelde tercihimdir. Borderlands 2 disinda hic basima gelmedi. Neyse ki steam indirimden aldim da cok koymadi. 10 dk oynayinca mide bulantisi oluyor 20 dk dan sonra kapatiyorum. Gearbox ve 2k in forumlarinda 30-40 sayfalik forum threadleri var ama cozum yok. Cogu oyunda fov ayarlamak head bob u falan kapatmak yardimci olur(hic kapatma ihtiyaci duymadim ama bl2de kapatsam da olmuyor) Illa oyunu gorucem diyorsan ya konsolda biraz daha uzak mesafeden koltukta oyna ya da youtubedan ac full gameplay izle. Edit: kane and lynch oyna oyunun kotulugune miden bulansin.
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 kane and lynch'i kusmadan atlatabilirsen geri kalan her şeyi oynarsın abi. hiçbir sorunum olmadı bugüne kadar hiçbir oyunda bu konuda ama kane and lynch bir başka. edit: ikincisi bu arada, ilki gayet güzeldi :(
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 2.'de kamerayı sabitleme seçeneği var onu seçersen bir şey olmaz 4 saat sürüyo zaten oyun
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 bunu tee ilkokulda pc games'de okuyuculardan gelen postalar bölümünde doom 2 oynarken başına gelen bi adamdan duymuştum. adama doom 2'de olmuş düşünün. Benim de Dead Space'de yerçekimi değiştirmeli bölümler hariç hiç başıma gelmedi.
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2013 erken yaşta prostat belirtisi bu
batuhan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2013 Doomda bende de oluyodu. Hatta ençok daggerfall da oldu oynayamadık güzelim oyunu :(
Öne çıkan mesajlar