Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

FPS oyunlarda sorun


Pingu

Öne çıkan mesajlar

motion sickness diye arat. bazı oyunlar icin modlar bile oluyo mesela skyrimde vardı. ben boyle bilmezken skyrim i 15 20 saat oynamıstım boyle igrenc bi his olmustu(mide bulanması bas donmesi gibi bi his) bu ne bilmemne derken motion sickness modunu yuklemistim baya azaltmıstı acılarımı. ozellikle "head bob" - "i'm on a boat" effect olan oyunlarda oluyo.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

first person olan, kosarken monitoru sagdan sola sallayan, fov u dar olan her oyunda oluyo. bf3de de oluyodu mesela ama ozaman anlam veremiyodum. gezerken buldum böyle şeyleri hisseden adamlar varmış sebebi ne diye. Orda motion sickness diye geciyodu. Bu arada csde bana da cok az oluyo. hele fov u da geriye cekiyorum biraz tamam.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

94ten beri oyun oynuyorum fps genelde tercihimdir. Borderlands 2 disinda hic basima gelmedi. Neyse ki steam indirimden aldim da cok koymadi. 10 dk oynayinca mide bulantisi oluyor 20 dk dan sonra kapatiyorum. Gearbox ve 2k in forumlarinda 30-40 sayfalik forum threadleri var ama cozum yok. Cogu oyunda fov ayarlamak head bob u falan kapatmak yardimci olur(hic kapatma ihtiyaci duymadim ama bl2de kapatsam da olmuyor)

Illa oyunu gorucem diyorsan ya konsolda biraz daha uzak mesafeden koltukta oyna ya da youtubedan ac full gameplay izle.

Edit: kane and lynch oyna oyunun kotulugune miden bulansin.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...