Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Of kızlar...

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

Gizli said:

noyan kimse "doktoram var harikayım" diye bir şey söylemedi.muhtemelen senin geçmişle bağlantılı bir yaran var bu eğitim konusunda.ve yine muhtemelen eğitimli bir kişi geçmişte seni bu şekilde ezmiş ve sen de cevap verememişsin,şuanda da hırsını çıkartıyorsun "ahahha össde 20. olmuş ama sistemin kölesi ;D" diye

para için kedi boku yiyen birinin de millete sistemin kölesi demesi gayet ilginç.aslında sosyoloji tezi yazılacak adamsın sosyoloji okuyan arkadaşlar değerlendirsin.

sürekli dersin ya "SAYGILI OL BU BENİM HAYATIM VE BENİM DOĞRULARIM" diye.hah işte sen de millete aynı şekilde hakaret ediyorsun aslında."o kadar okudunuz sistemin kölesisiniz" diyerek.

moruk kedi boku falan yemedim wasabi ve triple whooper yedim sadece . lütfen gerçekleri çarpıtarak umutsuzca haksız yere çıkmaya çalışmayın. bu çakalca laf oyunlarıyla kendinizi küçük düşürüyorsunuz.

benim söylediğim şey gayet net. çok farklı biri olabilirim ya da belki bir şizofren de olabilirim. her neşekilde olursa olsun farklı ya da hasta birine böyle bu şekilde 40 kişi birden hakaret edip abanmanız size değil , kimseye yakışmıyor. ok ?
Sosyal ağlarda paylaş

fizban said:

Biz seninle sorunlarin veya zeka eksikligin oldugu icin degil, ilgi cekmek istedigin icin dalga geciyoruz. Biz cok kolay bir hedef bulup dalga gecmis oluyoruz, sen de hayatinda hic bi yerde alamayacagin ilgiyi almis oluyorsun.

Yalniz hakaret degil onlar, gercek.

bence siz kimsenin sizi muhatap almadığı kadar özenle ilgi gösteren birini sömürüyorsunuz. aldığınız her cevapda içten içe sizi besliyor ve doyamıyorsunuz.
Sosyal ağlarda paylaş

Noyanda guzelbahcede oturuyor ben de. Ben melemenin pismesini bekliyorum uykum var cok yoruldum butun gun, yaticam yedikten sonra. Kafamdaki dilemma da yatmadan dus alirsam uykum kacar mi acaba? dusu almayip sabah banyoya mi cevirsem. Adam orada hatunlara tarot bakiyor kafalar kafalar yasaniyor. Bir yorum yapmayacagim. Beyanat olarak dursun boyle kenarida.
Sosyal ağlarda paylaş

ben kedi bokuyla da alakalı bir şeyler hatırlıyordum.eğer yanlışsa özür dilerim.ben de sevmiyorum pati infaz ekibinin toplanıp tek kalan adama girişmelerini ama söylediklerin gerçekten de insanları sinirlendirebilecek türden şeyler.

mesela seks hayatını foruma yazmamalısın.seks hayatın bizi ilgilendirmiyor ve burası da blog değil.seks hayatını sürekli foruma taşıman ve "ben harikayım tutku enerjimi aoe etki yapacak şekilde salıyorum kızlar kucağıma zıplıyor" demeni ilgi çekmek ve kendini ön plana çıkartmak,övmek istiyor şeklinde kolayca yorumlayabiliriz.onun dışında kendi fikirlerine asla laf söyletmemene rağmen gidip milletin kariyeriyle dalga geçip sizin ruhunuz ölmüş,köle olmuşsunuz da dememelisin.

ve söylediğin şeyler gerçekten de insanlara çok ters.chakra,chi yada ki her neyse bunların varlığına bile çoğu kişi inanmazken sen gelip olayı çok daha üst boyutlara taşıyorsun,ölümsüzlük,zaman kontrolü falan diyorsun

onun dışında public resmleri olan manken sevgilinle alakalı bir konuda konuşulmasına bu kadar tepki göstermen de yanlış.

ben seni çözdüm sayılır.muhtemelen patiyi ailene benzetiyorsun .çünkü sana karşı pati ve ailenin tutumları aynı.yaşadığın her şeyi buraya yazman ve kabul görmeye çalışman da bu tezimi destekliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...