Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: ben kendi hatalarımın farkındayım hani senden gelecek herhangi bir uyarıya, tavsiyeye ihtiyacım yok. o kalifiyelikte değilsin üzgünüm kendimi tanıma konusunda daha profesyonel insanlarla çalışıyor ve görüş alış verişinde bulunuyorum ama sen o insanlardan değilsin olacak gibi de değilsin şurada axediceın consun trollemesi bile bana senin katacağından misliyle değer katar ileriye götürür ama sen herhangi biri kişiyi ileriye götürebilecek biri değilsin, hele kendi kurduğun dünyadan bana bir şeyler verebileceğini sanıyorsan daha çok beklersin Hala aynı hatalara düşüyorsun güzel çocuk. Noobluk da bi yere kadar ama bilesin ;D Benim kime ne katacağım hakkındada kendi yanıl-samalarında yorumlar yapmanı anlayışla karşılıyorum. Ama ben yanıl-sama değil noyan-sama'yım ve arada büyük farklar var. Dediklerinin doğru olduğuna kendini inandırabilirsin ve bahse girerim paticikten bu konuda 30 tane yancı bulabilirsin ama bu benim her gün yaptığım kişiye çok iyi gelen spiritüel seanslar yaptığımı ve seans sonrasında kişilerin beni arayıp "lütfen bir an önce ses kaydını gönder çünkü söylediğin herşeyi beynime kazımak istiyorum "demesi gerçeğini değiştirmez. İçinde olmadığın gerçeklikler hakkında oturduğun yerden atıp tutmak kolay ve toyca bir hareket. Gerçeğe dön güzel çocuk .. =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 o değil de, astral seyahat meraklısı olan ama sonra zihnen orada kalmayı seçen birini de biliyorum aman dikkat et kendine. orada kısılır kalırsan bedenini burada bakırköye kapatıyorlar zira. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 veeee sıktığı yere geldik, her iki anlamda da sana ve zırvalarına gerçek hayatta prim veren kişilere selametle ama burada zırvalarına prim vermeyen bireyleri "yancı" olarak atfetmen de müthiş oldu en nihayetinde bu bireyler, senin zırvalarınla beslenen kişilere karşı, ne benim ne de bir başkasının yancısı olacak ve buna ihtiyaç duyacak insanlar değil ayrıca bir başkasının yancılığına da ihtiyacı olmayan bireyleriz. aramızda bir fikir birliği olmadığını söyleyemem ama malesef senin için olumlu bir fikir birliği değil ki bu senin hoşuna gitmeyen ve rahatsız ettiği belli olan (her mesaja cevap vermeyi gerektirecek kadar) fikir birliği senden bize gelenlere göre oluşan veritabanının analizinden başka bir şey değil daha da söyleyecek bir şeyim yok, selametle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xaenin said: Ekonomi doktorası yapmış adamla tarot falcısının kapışmasını izliyorsunuz değerli forum sakinleri. benim bu hayattaki en iyi dostum da ekonomi doktorası yapmış biri hemde yurtdışında =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dworgian said: o değil de, astral seyahat meraklısı olan ama sonra zihnen orada kalmayı seçen birini de biliyorum aman dikkat et kendine. orada kısılır kalırsan bedenini burada bakırköye kapatıyorlar zira. yoruk moruk rahat ol bu dünyayı seviyorum. Bir bacağım evrenin sonsuzluğun da , diğer bacağım ise bu dünyada ve gerçekleştirmem gereken şeyler bu dünya da ama oraya da arada uğruyorum ve bunun zamanlamalarını çok iyi biliyorum. O dünya çok ilginç ve fantastik. Ama bu dünyada süper tatlı bir yer . Çok güzel kızlar , süper dostlar, lezzetli yemekler ve tatlı hayvanlar var. ÜStelik video games olayını da çok seviyorum. <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 2013 yılında tarotçuyum diyen bir yalan makinesi ile doktoralı adam aynı ortamda, ve tarotçu salça olabiliyor doktoralıya. Harbiden tr den bi bok olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 BabacumMostors said: veeee sıktığı yere geldik, her iki anlamda da sana ve zırvalarına gerçek hayatta prim veren kişilere selametle ama burada zırvalarına prim vermeyen bireyleri "yancı" olarak atfetmen de müthiş oldu en nihayetinde bu bireyler, senin zırvalarınla beslenen kişilere karşı, ne benim ne de bir başkasının yancısı olacak ve buna ihtiyaç duyacak insanlar değil ayrıca bir başkasının yancılığına da ihtiyacı olmayan bireyleriz. aramızda bir fikir birliği olmadığını söyleyemem ama malesef senin için olumlu bir fikir birliği değil ki bu senin hoşuna gitmeyen ve rahatsız ettiği belli olan (her mesaja cevap vermeyi gerektirecek kadar) fikir birliği senden bize gelenlere göre oluşan veritabanının analizinden başka bir şey değil daha da söyleyecek bir şeyim yok, selametle hadi bakalım kendine itiraf et : Çok güvendiğin aklın ve analitik zekan şu an burada bahsettiğim şeyleri işlemeye yetmiyor ve bana yalancı ya da deli diyorsun.. Yalancılığı kabul edemem ama deli kısmına ok diyebilirim. Ama bil ki öyle bir deli ki her gün çok daha fazla zengin oluyor , yüzlerce sevdiği insan var , harika dostluklar yaşıyor ve etrafında inanılmaz güzel kadınlar var <3 Deliye her gün bayram diye bir atasözümüz var bilirsin. İşte ben o bayramdayım dostum. Ne dersen de bu bayram tüm güzellikleriyle devam ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Clauvn Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 konuya diego gibi dalmışım, özür diliyorum. (O_O; ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Bayaa yalancısın bu arada. Bütün patinin önünde yok seni bu gece böyle lanetlicem söyle gücümü göstericem diye sıkıp sıkıp osuruktan bi alamet bile gösteremedin. Yalan konusunda hiç laf etme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Noyzura said: Ama ben yanıl-sama değil noyan-sama'yım AHAHAHAHAHHAA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: 2013 yılında tarotçuyum diyen bir yalan makinesi ile doktoralı adam aynı ortamda, ve tarotçu salça olabiliyor doktoralıya. Harbiden tr den bi bok olmaz. Of ne tapıyorsunuz şu diplomalarınıza. 2013 yılındayız ve bilgi internette sınırsızca paylaşılıyor. Milyonlarca kitap var ve bilgiye sınırsız ulaşıldığı bir dünyada şu damızlık hayvanlar gibi yetiştirilip sertifikandığınız yerlere pek güvenmeyin. Babacum bir ekonomist olarak ne yapıcak insanlık için ? Bir holdingde ceo 'mu olucak ? waow tebrikler çok hayırlı.. hayatında başarılar dilerim . Benim hayalim kendi charımı maxlayıp expansionlara koşmak. Ve kendime kattığım herşeyi dünyadaki tüm insanların özgürleşmesi ve bu çarpık sistemin iyileşmesi için kullanmaktayım. Kendimle gurur duyuyorum ve hiç bir insanın kötü lafları kendimden en ufak bir değer kaybetmeme neden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tayyipizm var noyanda, iyi biliriz, biz biliriz, hep biliriz, siz yanlissiniz, siz dusmansiniz, siz oyle boyle mihraksiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 malesef deli değilsin tam olarak yalancı da diyemem sana, sen sadece traş bir insansın ve marjinal, deli ayağına yatıp prim yapmaya çalışıyorsun bunu yiyen insanlarla yakınsın, bir geleceğin yok ve koskoca bir şekilciden ibaretsin. herhangi bir kişinin analitik zekasını işletmeyi gerektirecek bir şey de ortaya koymadan "analitik zekan yetemedi" gibi varsayımlara varabiliyorsun içi boş bir ağaç gövdesi, bir yerlerde kökleri var ama onlar da çürümeye başlamış, kuvvetli bir rüzgarda yıkılmamak için debeleniyorsun kesinlikle deli değilsin, geleceği olmayan bir şekilcisin ve bundan kaçıyorsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 al abi dillendirmeyin şunu işte kafası basmıyor şimdi "siz ve diplomalarınız" nutuğuna başladı hani hayat üniversitesini bitirmiş ve önünde saygıyla eğildiğim o kadar insan varken sana prim vermek çok acınası bir şey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 SeaGle said: Bayaa yalancısın bu arada. Bütün patinin önünde yok seni bu gece böyle lanetlicem söyle gücümü göstericem diye sıkıp sıkıp osuruktan bi alamet bile gösteremedin. Yalan konusunda hiç laf etme. Sana teşekkür etmem gerekiyor aslında bence bu harika zamanlama. Senin sayende sinirlenmemein ne kadar önemli olduğunu anladım. O gece sinirlenmeseydim odama giren ve bana saldıran kardeşimi pasif direnişle geri püskürtebilirdim. Ama seninle tartışmaktan o kadar gizli bir agresyon olmuştu ki o bana yumruk atınca bende onunla boğuşmaya girdim ve kavga büyüdü. O yüzden ne kadar anlayışsız biri olursan ol enerjimi senin uğruna karartmayı gereksiz buldum. Hem bana verdiğin ders için teşekkür ederim. Hem de sözümün arkasında durmadığım için özür dilerim. win-win double perfect Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 adamın iq tek haneli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 aquila said: tayyipizm var noyanda, iyi biliriz, biz biliriz, hep biliriz, siz yanlissiniz, siz dusmansiniz, siz oyle boyle mihraksiniz. hayır aksine patide bu var. burada oluşturulmuş bir faşizan tavır var ve sırf kendini ifade etme özgürlüğüne ulaşmış farklı biri olduğum için sürekli aşağılanıp yargılanıyorum ki bu bana koymuyor. kendinizin farkına varana kadar da devam edicek bu durum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
samaella Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 tarotu sizden öğrenecek değliz ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 noyi gel sana bir hazal yapalim.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 e gene soylen seye hayir, tam tersi, ben dogruyum, siz yanlissiniz diye cevap verdin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 2013 yılında internetten kitapla falan ekonomi doktorası yapacağını ya da kendi mesleğim üzerinden gidersem makine mühendisi falan olacağını zanneden, ama tek becerisi 2 haneli iq sahibi kızları 3-5 kartla ve bi kucak dolusu yalanla yatağa atmaya çalışan bi adamla muhatap olmak kendimize hakaret aslında, ama hani cahil adam görünce dayanamıyorum ne yapayım. Ben sana bi dünya kitap veririm, önsözünü anlayabilirsen tekrar konuşuruz. Megep'in pdf dökümanıyla mühendis falan olurum mu sanıyosun ne bileyim, cahilce düşünemiyorum ki anlayabileyim ne demek istediğini. İnsanlar senelerce öğrenmeyi öğrenebilmek üzerine eğitim alıyor. Üstüne senelerce tecrübe kazanıp, öğreniyor mesleğini. Sonra falcının biri çıkıp "NÖ VOR YOO ÖNTÖRNÖTTÖ VÖR HÖPSÖ" diye atıp tutuyo sdghbfdhd Kendimi yakıcam yemin ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Rasmon said: adamın iq tek haneli benim iq direk sıfır. Sen sıfırın gücünü bilir misin ? hiç birşey ve herşey olabilen ? anlamak istersen ve matematiğe kafan biraz basıyorsa oku : http://en.wikipedia.org/wiki/Exponentiation Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 gerçekten artık söyleyecek bir şey yok, 0ne a bunları söylesem adam MIT ye fln girecek algı düzeyine erişirdi hayatım boyunca gördüğüm en umutsuz vaka, adamın algı seviyesi tinerciden düşük orası kesin artık. benzer konuşmayla tinerciye 2 yıllık ön lisans bitirttirtik de işe girdi çalışıyor çocuk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 uslu sayilari dorduncu sinifta ogretiyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 internette hersey var beyler. sakin olun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar