Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 buaralar kızlar çok üzerime geliyor.. Az önce telefonum çaldı ve tanımadığım bir numara ve sesi de tanımadım . .dialoğu aynen yazıyorum : N: Alo K: Seninle çılgınlar gibi sevişmek istiyoruz ! N: Olur tam da şuan ihtiyacım olan şey buydu zaten harika ! ;D K: Nerdesin peki hayatım geldin mi izmire ? N: Yok hayır hala çeşmedeyim K: Aaaa hani bugün buraya gelicektin ? N: Evet gelicektim ama tam hazırlanırken gece için bir tarot ritüeli daha randevusu aldım birazdan evden alıcaklar. K: Noyan ne zamandan beri tarot bakıyorsun ? N: 2007den beri bakıyorum. Bana ilk defa o gün tarot bakılmıştı ve kartlar sayesinde kendime dair mükkemmel bir bütünlük duygusu yaşadım ve bunun üzerine bende bir deste alıp insanlara bakmaya başladım ama 5 yılın sonunda mükkemmel bir kişisel ustalığa ulaştım. Artık hayatta herşeyi mümkün kılıp karanlık ve aydınlık arasındaki dengedeki ahengi yakalayaibiliyorum ve bunun püf noktalarını da kartlarımı kullanarak öğrenmek isteyen herkese öğretebiliyorum.. K: Waoowwww o zaman sen kartları aç bende her kartda üzerimden birşeyler çıkarayım. N: Tamam harika olur bu aralar enerjiler beni zaten fena basıyordu ;D K: O zaman yarın izmirek kesin geliyor musun ? Geliyorsan hemen ona göre program yapıcam akşam için. N: tamam yapalım ama ben şuan kiminle görüşüyorum ? K: OHaaa noyann kim olduğunu bilmeden birisiyle sevişmeyi kabul mu ettin ? N: Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım. K: Delisin noyan yaaa ;D N: Evet deliyim ve laf ağızdan çıktı bi kere. Yarın beni alırsın öpüyorum... Bu aralar hep böyle ya.. işim gücüm var koşuşturuyorum ama telefonuma mesajlar kızlardan böyle koptular iyice. Sevgilim de yok ölüyorum abazalıktan hergün sevişemediğim için bu yüzden hoşuma da gidiyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 okumadım abi açık söyleyim, ama forumdaki fotolarından anladığım kadarıyla kilosuna, yediğine içtiğine dikkat eden, gündelik şehir hayatının stresinden uzak durmaya çalışan, spor yapan bir adamsın, kadınların seni bulması normal, bu tripleri de muhtemelen cinsel açıdan seni cezbetmek için yapıyorlar, tavsiyem çok takma. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 diger topice ilgi azalınca yenisi lazım oldu heralde. neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 franchiseing isine gir haci, bikac eleman bul, bazi kizlarla onlar sevissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 noyan bizde seninle çılgınlar gibi sevişmek istiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 buraya bakarlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenocide Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "N: Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım." said: abi adeta otu boku gezi parkına bağlayan akp hükümeti gibisin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gizli Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 "Direk çok net bir şekilde söylediğin şeyi duyunca enerjinin müthiş bir düzeyde olduğunu farkettim ve enerjisi yüksek olan kadınlara bayılırım. " şurada bildiğin sıvamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 telefonda konuşurken nasıl smiley koyuyosun, enerjiyle mi yolluyosun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Kenshin sana bir teklifim var. Ben sana bir ara tarot seansı yapayım. karşılığında sende beni moda sahilde biraz tenis dersi ver olur mu ? hayatım boyunca tenis oynamak istedim. o gün seninle tenis oynarken görünce hep bunu rica edesim gelmişti ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 http://i.imgur.com/bcH54Am.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi bana cok enerji lazim ya, wireless oluyo mu, yoksa oraya mi gelmem lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 abi forumun adam başına düşen senelik sevişme ortalaması'nı bu adam arttırıyor, çok üstelemeyin kaçıp giderse 0.049 gibi düşük bi oranda kalırız çıkamayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 iyi marketing kasiyosun helal. alakasiz kizlar diye konudan girip tarot marot, soyle iyiyim boyle acarim enerjinizi silkertirim diy reklami iyi gecirdin biz de musterileri ariyoruz ayni taktikle 2 gunde bi sanki cok umrumuzdaymis gibi abi nasi gidiyo isler coluk cocuk nasil bilmem ne diye muhabbet aciyoruz. arayi sogutmuyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Noyzura said: Kenshin sana bir teklifim var. Ben sana bir ara tarot seansı yapayım. karşılığında sende beni moda sahilde biraz tenis dersi ver olur mu ? hayatım boyunca tenis oynamak istedim. o gün seninle tenis oynarken görünce hep bunu rica edesim gelmişti ;D istediğin zaman oynarız ya tarota falan gerek yok , çok bakmak istiosan sen bilirsin tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 uzaktan bakiliyo mu tarota, ona da baktirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 KenshinHimura said: Noyzura said: Kenshin sana bir teklifim var. Ben sana bir ara tarot seansı yapayım. karşılığında sende beni moda sahilde biraz tenis dersi ver olur mu ? hayatım boyunca tenis oynamak istedim. o gün seninle tenis oynarken görünce hep bunu rica edesim gelmişti ;D istediğin zaman oynarız ya tarota falan gerek yok , çok bakmak istiosan sen bilirsin tabi hoşuna gitti demi tarot falan afsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 kenshin sana bi teklifim var, ama ulu orta yazamam öm plx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 olm biz de sevisiyoruz da boyle reklamını yapmıyoruz ne self pr meraklısı adamsın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 ne güzel lan bi ben sevişemiyorum galiba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 bu gizli kamera ile deşifre edilen tacizci hocaların başka versiyonu adam. ayrıca tanımadığı halde sevişek dediğine göre kalite değil skor peşinde sdfs. kız bıyıklı olsa yine vurur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 yok, ben baya sevisemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 hangi ara ayağındaki kanları temizledin, yaralarını sardın ve çeşmeye gittin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KenshinHimura Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Jaegerjaquez said: gitti tabi tenis oynıcaz sonra noyan tarot bakmak isticek tshirtlerimizi çıkarıp deniz kenarında terli vicutlarımız biribirine yaklaşıcak @pingu yabancı yok küskülerimizi tokuşturabiliriz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 enerjini çok sevdim çıkar onu bebeğim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar