Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 herşey mümkün ama bunu yaşamadan bilemezsiniz. dışarıdan sallamak , yadırgamak ve aşağılamak hatta testis geçmek sizin için makul davranışlar olabilir . Ama olayı yaşayan benim. Herkes kendisini ortaya koyuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 hızlı regen oluyorum ne ? kes kolunu o zaman komple belki yenisini çıkarırsın bilmediğin mutant güçlerin vardır gerçekten ailen getting real tired of your shit dramına bağlamış rage açmış. şu seriden tek beklentim bi kaç ay sonra ninja gibi gelip nası trolledim enerji falan filan demen hayır bu yazdıklarına inanıyosan yazık gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Şu kan olayı garip yalnız ben kasa takarken cdromun giriş kısmını tutan metalleri çıkarmak isterken baş parmağıma saplanmıştı.Öyle bir kan akıyorduki yarayı göremiyordum parmağım koptu zannettim o derece kan akıyordu durduğunda sivilceden hallice bir yara oldu gitti sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 regenine sağlık seninde. int yerine biraz vita verseydim diyorum keşke şunları okuyunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 evet kanama olayı çok değişken, döğme yaptırırken de kimisi hiç kanamazken kimisi ciddi kanayabiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ad3m said: Şu kan olayı garip yalnız ben kasa takarken cdromun giriş kısmını tutan metalleri çıkarmak isterken baş parmağıma saplanmıştı.Öyle bir kan akıyorduki yarayı göremiyordum parmağım koptu zannettim o derece kan akıyordu durduğunda sivilceden hallice bir yara oldu gitti sonra. işte bundan bahsetmeye çalışıyorum da bilgi ve akıl lazım. cahillik öyle okuma yazmamak sanıyor insanlar ama cahillik çok daha geniş bir boyutta birşey. Kimse cahil olduğunun farkında olmaz okuma yazma bilmeyen adamlar bile. burda arkadaşlar kan akıyor dediğimde 18 dikişlik scarlar görmek istedilerde ama anatomide o işler öyle olmuyor. benim bir keresinde parmağımın ucu kesilmişti ve hiç dokunmadan öylece durmuştum. yerde kandan balçık çamur karışımı birşey oluşmuştu. minicik bir kesikten ve sonra kabuk tutmuştu. Kan acayip bir olay böyle kan sıçratmacalı bir sürü hikaye anlatırımda anlatasım kaçıyor ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyzura said: işte anlamanızı isteidğim şey bu. herşeyi kafanızın yettiği kadar anlamaya çalışıp abzürt yorumlar getiyorsunuz. acaba kafanız yetersiz olabilir mi ? yoksa kafanız yeterli olsa bile hayatta herşeyi kafada bitirip anlamamanız mümkün mü ? bu sizin akliniz ermez argumanini da en son lisedeyken duymustum sanirim. konu allahli dinli biseydi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Fin said: hızlı regen oluyorum ne ? kes kolunu o zaman komple belki yenisini çıkarırsın bilmediğin mutant güçlerin vardır gerçekten ailen getting real tired of your shit dramına bağlamış rage açmış. şu seriden tek beklentim bi kaç ay sonra ninja gibi gelip nası trolledim enerji falan filan demen hayır bu yazdıklarına inanıyosan yazık gerçekten. eywallah kardeşim bende fake trollük yok. ben gerçeğim. gerçekliğimi kabul edebilmek yerine sürekli yalancılık ve aşağılamalarla bana geri dönüş yapıyorsan sana yazık. şimdi sessiz kalabilirsin. sipeyscake , dasaa , fistan , seagle tierine indin gözümde bu yazdıklarınla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Marty said: said: Ayaklarım kanamaya başladıkça yer iyice kayganlaşmaya başlamıştı. “ Dur artık yeter her yerimden kanlar akıyor” diye bağırdım ama durmadı. bunu okuyunca insanin aklina gelenler bu fotodaki degil http://forum.paticik.com/thumbnails/94c/2b6/7ba/667/129/104/788/b76/b73/613/ed_450xNULL.jpg ulen kedi götünü görmüş yara sanmış o hesap çiziklere bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Marty said: Noyzura said: işte anlamanızı isteidğim şey bu. herşeyi kafanızın yettiği kadar anlamaya çalışıp abzürt yorumlar getiyorsunuz. acaba kafanız yetersiz olabilir mi ? yoksa kafanız yeterli olsa bile hayatta herşeyi kafada bitirip anlamamanız mümkün mü ? bu sizin akliniz ermez argumanini da en son lisedeyken duymustum sanirim. konu allahli dinli biseydi geç bir profösörün karşısına sana teknik birşeyden bahsettin "hönk nediyorsun" diye tepki verirsen benzer tepkiler görebilirsin. enerjiler ve evrenin gizemleri benim prof kastığım bir konu. herşeyi anlamanızı beklemiyorum. sadece kendinizi ifade ederken saygı çerçevesinden insanlık namına fazla kopmamanızı bekliyorum o kadar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 metafizik çok rererö. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 -yine ayni allahli dinli konularla ayni sekilde- ortaya kanit koymadan insanlarin sana inanmasini bekleyip, insanlar dogal olarak inanmayinca, inanmiyosan saygi duy noktasina geldik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 SeaGle said: Temel otobanda giderken radyoda anons duyuyor, dikkat edin otobanda bi manyak ters gidiyo diye. Temel haykiriyor ne bi tanesi hepsi ters gidiyor diye. Noyan o hesap iste. ashhahahhhhhah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ya tamamını okumadım ama adam ailevi bi kavgaya karışmış işler de sertleşmiş anladığım kadarıyla. Gerçekse üzücü, geçmiş olsun. Da şimdi burada bir şey anlatırken üslup önemli. Kan gövdeyi götürdü, şöyle kanadı böyle patladı diye anlatırken koyduğu fotoğrafları görünce artık inandırıcılığı pek kalmadı haliyle. Tamam, ailevi bir sorun yaşamışsın, geçmiş olsun, da abicim 1.5 aylık yavru labradorla on dakika oynadığımda daha çok hasar çizik bırakıyo vücudumda. Tam teşekküllü örnek bir "drama queen" çalışması olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Marty said: -yine ayni allahli dinli konularla ayni sekilde- ortaya kanit koymadan insanlarin sana inanmasini bekleyip, insanlar dogal olarak inanmayinca, inanmiyosan saygi duy noktasina geldik. inancıma saygı duy demiyorum bak lütfen söylediğim şey çok net ve anlamaya çalış. benim inançlarla işim yok benim deneyimlerle işim var. tek rica ettiğim şey bana hakaret etmeden efendi efendi fikirlerini belirtmeye becer diyorum insanlara. farklı fikirlere ya da yaşamlara sahip olsak da öyle çok abzürd buluyorsun diye hakaret boyutunda konuşmanın hakkı yok kimsenin. Bu tarz konuşma şiddet ve terrör denen şeyin ilk kıvılcımıdır. lafların bu noktada kopup durduğu noktada bir süre sonra insanlar sinirlenip hakaret etmek yerine fiziksel saldırıya geçiyorlar. tıpkı kardeşimin yaptığı gibi. anlatabiliyor muyum marty sen benim tarafımdandın beni anlayabileceğini umuyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoubleW Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 ad3m said: Ayağının fotosunu koyarmısın köşesine paticik yazıp bana kurgu gibi geldi değilse özür dilerim. Adam sana ispatlamak icin tırnak çakısıyla kesmiş vucuttan 2-3 yer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Geçmiş olsun. Hikayeyi anlamyorsunuz beyniniz yetmiyor diyorsun da, hikaye de seni olay anında görüp boş yere drama yapma bi problem yok diyen biri bile var.Fotolarda da öyle ayak üstünde duramayacak kadar bir şey yok.Hadi tamam çok kanadı ama adım atamıyorum canım yanıyor falan annen demiş drama yapma yok bişeyin diye.Yani bir de kardeşin evi talan etmiş annen nerdeydi durdurmadı acayip işler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 annem dışarıdaydı.. ayrıca ailemle falan yaşamıyorum istanbulda evim. buraya dişçime ve passport işlerimi halletmeye geldim 12 gündür falan burdayım. ailemin evinde 5 gün falan kaldım max. odamda kitap okuyor ya da müzik dinliyor ya da terasda meditasyon yapıyorum. anneminde görme problemi var. gece karanlığında çok zor görüyor. tutarsız hiç birşey yok ayrıntıda sadece belirtmediğim ayrıntılar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EVIL_DeaD Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Aluriel said: enerji salmıştır regen olmuştur yaralar sen anlamazsın adam druid gibi. regen max sprituel formlar falan da kazanırsa tamamlanmıştır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 çok geçmiş olsun. üzücü olaylar yaşamışsın belli. aldığın fiziksel yaralardan çok, iç acısı daha çok canını yakmıştır eminim. üstelik önceki postlarından annene ne kadar düşkün olduğunu biliyorum. ama annenden vaz geçme niyetinin geçici olduğunu düşünüyorum. onunla da empati yapmaya çalışman iyi olur. yaşadığı kimi şeyler ve deneyimler, kaldıramayacağı bir yük haline gelmiş olabilir. bu arada oldukça güçlü olduğun ve yaşama bağlı olduğun ve hoş ve istenilesi felsefelere kafa yorduğun açık. ''sevgi'' her şeyin temeli ve çözümü. sana sonuna kadar katılıyorum. insanlığın, sevgiye ve sevginin verdiği güce ulaşabilmesi için önce kendinde, giderek gücün, sevgin yettiğince çevrende değişiklik yapmak, sevginin her şeyi etkileyebilmesi amaçlı çözümler üretmek çabaların olduğunu gözlemleyebiliyorum. güzel bir yoldasın, umarım amaçlarına ulaşırsın. sana öneride bulunmak asla bana düşmez ve hiç haddim değil biliyorum, ama sen benim devamlı iletişimde bulunduğum, düşünce ve duygularımı paylaşmak, iletmekten huzursuz olmayacağım bir yakınım, bir sevdiğim olsaydın sana şunu söylemek isterdim; hedefin gerçekten ideal, ulaşılması çok istendik, çok yüce bir hedef, ama yaşıyor olduğumuz gerçeklikleri göz önüne alarak, hedefe ulaşmadaki yollarını tekrar gözden geçirmeni, bu yolların kimilerini değiştirmenin elzem olduğunu görebilmeni, amacına ulaşabilme doğrultusundaki düşünce ve uygulamaların mutlak doğrular olmayabileceğini görmeni dilerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 okumadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyan en son ne zaman kan verdin bilæ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copry Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Resmen vahşet . Anne baba bir yere kardeş bir yere ,insanın kardeşine böyle şiddet uygulaması kardeşinden böyle şiddet görmesi çok üzücü ... Satır aralarında da belli zaten ne kadar sevdiğin ve üzüldüğün kapıları tamamen kapatma derim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Noyzura said: Marty said: -yine ayni allahli dinli konularla ayni sekilde- ortaya kanit koymadan insanlarin sana inanmasini bekleyip, insanlar dogal olarak inanmayinca, inanmiyosan saygi duy noktasina geldik. inancıma saygı duy demiyorum bak lütfen söylediğim şey çok net ve anlamaya çalış. benim inançlarla işim yok benim deneyimlerle işim var. tek rica ettiğim şey bana hakaret etmeden efendi efendi fikirlerini belirtmeye becer diyorum insanlara. farklı fikirlere ya da yaşamlara sahip olsak da öyle çok abzürd buluyorsun diye hakaret boyutunda konuşmanın hakkı yok kimsenin. Bu tarz konuşma şiddet ve terrör denen şeyin ilk kıvılcımıdır. lafların bu noktada kopup durduğu noktada bir süre sonra insanlar sinirlenip hakaret etmek yerine fiziksel saldırıya geçiyorlar. tıpkı kardeşimin yaptığı gibi. anlatabiliyor muyum marty sen benim tarafımdandın beni anlayabileceğini umuyorum =) benim orda ben senin tarafindayim demem o konuyla ilgili. tanimiyorum etmiyorum niye birilerinin tarafinda olayim. hakaret boyutunda konusmaktan kastin nedir tam anlayamadim. daha dogrusu anladigim kadariyla "kutsalima laf edemezsin"le ayni yere geliyo. zaten ondan inanc ornegini vermistim. yine ayni mantikta oldugu icin. neyse amacin adnan oktar tarzi olmaksa cok guzel umarim basarirsin hatta gelir ziyaret ederim ama saga sola bana hakaret ettiler diye dava acmayan versiyonu olmaya calis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar