Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 leydiiz and centilmın ataşehirde oturuyoz,bu civarlarda mümkünse ucuz ama güzel midye dolma yapan yer varmıdır bildiğiniz ? (şampiyon falan 75 kuruştan satıyor pahalı doğal olarak) şöyle abanıp dolma yiyesimiz var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 sağolasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 ama 75 kuruştan aşağı yok baktım yemeksepetinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Osuran_boga Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2013 2. el sitelerine baktın mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 gece yarısı pendikte elinde tezgahla gezen çocukların sattığı pis iğrenç dolmalar bile 50 kuruş sonra 5-10 tane ikram ediyo tabi ama piyasa böyle yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
warimathras Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 2 yıl önce izmit'in kandıra ilçesinde bulunan kumcağız beldesine tatile gitmiştim. sahilde takılırken askerden bi arkadaşımın plajda midye sattığını gördüm. (eleman mardinli ve sülalecek midyeci bunlar izmit tren istasyonunun orda da dükkanları var) hoşbeş sohbet falan ettik. sonra midye ikram edeyim size dedi ve 250 tane falan midye verdi sağolsun. bari limonların parasını vereyim dedim onu bile almadı. yarım saat içinde 3 arkadas o kadar midyeyi boğduk. bu da benim böyle bir anımdır :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Midyecilik mardin'lilerin default mesleği ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Midyecilikte para da var lan. Maliyet 10 kuruş olsa. 50 veya 75 e satsan ve bazı adamlar hayvan gibi yiyor ve tezgahı kapatan var vs vs Günlük ne kadar kazandıklarını hesaplamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 midye yapılırken nasıl bi koku çıktığını bilseniz bidaha yemem dersiniz ama genede yersiniz sonradan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dükkanlar fix 75 kuruş yada 1 tl 'den satıyor,tezgahlarda 50 kuruş oluyor ama ikram var. 75 kuruş ile 50 kuruş arasında da 25 kuruş fark var anlayabileceğiniz gibi. 5 tane midye yersen bişi farketmez ama oturup 100 taneye yumulcaksan farkeder,dolayısıyla ondan 75 kuruş olanları istemedim sorarken Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Geçen kendimiz yaptık yedik şahane oluyor şahane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ronaldo var http://g.mynet.com/exys/116/242413-ronaldo.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ağır metal var diye içinde 1-2 tane yerim ya da yemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Ben de o yüzden yemekten çekiniyorum ya, güvenilir yer arıyorum ama bu konuda güvenilirlik diye bir şey var mı onu da bilmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 tadı çok iğrenç ya o pilavın ben ondan yiyemiyorum. her kafam güzel olduğunda arkadaşların gazına gelip 1 tane yiyorum ııh hiç bi seferinde sevemedim. ama midye tava FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 dolma da efsanedir kadıköyde sargın büfe var o hatta kuş üzümü falanda koyuyo daha bi fena Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 istanbuldaki midyeler cok baharatlı resmen kahverengi pilavı.. izmir de alıştıysan midyeye istanbuldakiler çok garip geliyo.. ya da bana öle geliyo bilemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BlaCk said: Midyecilik mardin'lilerin default mesleği ya. Hahaha kasgfkajsfh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 inyormaynd said: BlaCk said: Midyecilik mardin'lilerin default mesleği ya. Hahaha kasgfkajsfh doğru diyo abi tezgahtaki midyecilerin 10'da 8'i mardin'li. hayır mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Valeron said: mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş para Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
inyormaynd Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Benim kadıköydeki midyeci çocuk da mardinli ondan güldüm :D. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 var abi. türkiye'de çoğunluğun mezhebi olan hanefi mezhebinde midye haramdır. şafii ve maliki'ye haram değildir. mardinliler genelde şafii olduklarından, istanbul'un eski rum-ermeni midyecilerinin çırakları da istanbul'a göç eden mardinliler olmuştur. gayrımüslimler yavaş yavaş göçünce de piyasanın kontrolü ellerine geçti ve kendi akrabalarını, marabalarını çalıştırmaya başladılar. olay bundan ibaret. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 fenn said: Valeron said: mardinin midye ile herhangi bi bağlantısıda yok ama adamlar gönül vermiş para mardinli mi para vermiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 niye çünkü midye adet görüyo ıyyyk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar