Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 eve artık tuvalet kağıdı almıyorsanız... paranızı harcayıp bitirememekten şikayetçiyseniz, milyonlarınızı vadeliye bile yatırmayaa üşeniyorsanız işte bu tam size göre bir fırsat.. maden sektöründe uzun soluklu bir yatırım için genç ve dinamik yatırımcılar arıyoruz aranan özellikler; en az 1 milyon tl kadarcık yatırım yapabilecek kadar ZENGİN tercihen madencilik sektöründe tecrübe sahibi(şart değil) güvenilir. itibar sahibi. ne vaad ediyoruz; tabi ki daha fazla ZENGİNLİK. en 20 yıllık kesintisiz cash flow sağlayacak suan ki varlıgınızı paranızı 3e 5e 8e belki de 23e katlayacak bir ortaklık imkanı... ilgili zengin arkadaşların öm yoluyla iletişime geçmeleri rica olunur. said: Adam gerçekten zengin olduğunu, bir şeye ihtiyacı bulunmadığını söyledi. Büyük veli sordu: - "Ne kadar paran var " - "Üç bin altınım var." - "Dört bin olmasını istemez misin " - "Elbette isterim. " - "Beşbin olmasını " - "İsterim. " - "On bin altının olsa çok sevinirsin değil mi " - Şüphesiz çok memnun olurum. - "Zengin olduğunu söylüyorsun ama, sen gerçekte züğürdün birisin. Sen, on bin değil yüz bin altının olsa bile bir hüsnü özyeğin değilsin, hele hele bir bill gates hiç değilsin, anca aza kanaat getirirsin. fazlasını istemeyen insan zengin sayılmaz." dedi.
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 madeni para toplayıcısıyım tecrübe sayılır mı?
Nako Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 http://memsaabstory.files.wordpress.com/2011/01/hz_banwari.jpg?w=450&h=341
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Myshkin said: madeni para toplayıcısıyım tecrübe sayılır mı? sayılmaz elimizle toplamıcaz madeni makina lazım tesis lazım
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 patlar bu iş -hangi madeni cikaracaksiniz -lokasyon neresi -rezerv ne kadar? haritaladiniz mi ? -kac ortak girişilecek -plan program ? hiç bilgi yokken 1 milyon istiyorsun.
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Asteroth said: İrtiba sahibi. wat ahah :D laorx bir facepalm gif ile yetiş hocam benim arşiv sınırlı sdf.
downwhereiam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Proje bizden para sizden diyorsun.
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 $500k yatırım yapacaktım, irtibayı gördükten sonra asla. http://i.imgur.com/4Ifmam1.gif
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Nekro said: patlar bu iş -hangi madeni cikaracaksiniz -lokasyon neresi -rezerv ne kadar? haritaladiniz mi ? -kac ortak girişilecek -plan program ? hiç bilgi yokken 1 milyon istiyorsun. hepsi var. business plan hazır. bu işte uzman bir consulting firmasıyla da görüşüyoruz almanyada. proje ytong( gaz beton)yapımında kullanılan kuvars kumu çıkarma ve işleme tesisi kurmayı kapsıyor. yatırım mikarına göre değişik opsiyonlar var işlemeden satma ya da ytong tesisi kurma gibi. hepsinin ayrı projeksiyonları var. para lazım sdece. yurt dışındayım zaten çok imkanım olmadı şimdiye kadar trde yatırımcı arayacak şimdilik buralarda bakıyorum ama 1-2 ay sonra tr'ye de yogunlasıcaz. ki tr'de 2 -3 firmazla görüşüldü ama onlarda tekel konumunda ucuaz kapatmaya calışıyolar sahayı.
Kaede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Laorx said: $500k yatırım yapacaktım, irtibayı gördükten sonra asla. http://i.imgur.com/4Ifmam1.gif ahahahah adam literally ABOWW diyor
Zep Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 gizli zenginler çıksın hadi. kanuniden bile 500k dolar çıktı. daha ne cevherler vardır patide.
chrome Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gidin bitcoin alin bunlarla ugrasacaginiza
Red Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 zengin demişsiniz geldim. ferrarim yok ama.
Maedhros Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bitcoin denemeye değer gerçekten hükümet 2015e kadar yeni ruhsat alımını durdurdu diye bir duyum aldım madenci arkadaşlardan bu arada ilgisi olan varsa sıkıntılar var galiba bu dönem
moriarty Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 1 milyon dolara %99.5 ine yatırım yaparım. Miniş hissedar yaparım.
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 evren bankasındaki hazinem bağlanıyorum. sülalem rahat. bi bitmediniz.
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 irtifa sahibi arıyorsan noyzura var, baya baya uçuşlarda sdfg
diaboliq Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bu iş tutarsa , bizim eve de 9 ton kalorifer kömürü yollasanıza oğlum kış gelmeden. fındık olsun kömür. linyit kömürü olsun bide. bol kalorili oh oh oh tıpkı akşam yemeğim gibi.
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Pingu said: irtifa sahibi arıyorsan noyzura var, baya baya uçuşlarda sdfg uçmak güzeldir
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 napıcanız kursun cıkarıp arada arındırdığınız gümüşte karmı kalıcak?
Öne çıkan mesajlar