Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Caner'i niye oynatmıyorlar solda, merak konusu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Rewendor said: Her şey iyi güzel de, dünkü yenilginin baş mimarlarından da olsa şu Salih'in üstüne gitmeyin. Kırk yılın başında altyapıdan bir adam çıktı, geleceği de iyi gözüküyor, Volkan ve Genç Semih'ten beri nihayet bir meyve verdi altyapı, onu da böyle harcamayın, kulübede çürümesin ya da üzerine gidile gidile tüm özgüveni tüm inancı yitmesin. Bugün 1 maç kaybettirdi çocuk, ama küstürülmez tüketilmezse belki de bundan sonra çok maç kurtaracak. O fırsatı almamak lazım elinden. Salih ile alt yapı ne alaka yahu, geçen sene buca'dan bjk alacaktı fener aldı alt yapı ile pek alakası yok =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Enee, kimle karıştırdım ben bunu o zaman? Altyapıdan süper oyuncu çıkardık falan deniyordu... Recep Niyaz'la karıştırmışım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Volkan da Kartalspor'dan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 su takima 4-1-2-1-2 oynatmamanin aciklamasi yok zaten ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 En güzel taktik 4-1-1-1-1-1-1 olur fener için, adıda tren gelir hoşgelir taktiği! tam Ersun a göre, marjinal taktik! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BulletRide said: Başkanım böyle skorlara alışın :) Hey allahım. Biri defans diğeri ofans konusunda ağırlıklı yetersizlerdi, ama Aykut'un sonuç odaklılığı tabi daha yüksek. Kadro planlaması herhangi bir TD'ye bırakıldığı vakit Fenerbahçe istikrar yakalar. Bu da=Aziz'in defolması Acaba gerçekten Cardozo'ya Emenike'yi tercih eden teknik direktör mü? Elinde Sow gibi bir canavar varken, sol kanatta top taşımasını bekliyorsun, adam fantastik ya at ceza sahasına her yerde topla buluşup bir şekilde yüzünü döner kaleye ve %80 gol yapar. Sowu sol kanatta bağıra bağıra harcıyorlar başka da bişey değil, zaten maaşı da düşüyor her sene, isyan edip gitse hakkıdır yani. Sow varken Cardozoya gerek yok zaten bence, Emenike hem gençlik hem hareketlilik olarak daha faydalı olur gibime geliyor, ileride satma olanağı da olabilir. Hala Cardozo da gelecek yazan yerler varki onlar bambaşka. Takımda kanat yok, olanı da sattık Krasici de kakalayacak yer arıyoruz, 442ye dönsek solda Caner sağda Topuz oynayacak sdfsdfsdfsf Defansta Alves ve Kadlec iyi gözüktüler ama Yobo-Bekiri tercih ediyor hoca, Kadlec Yobodan ağır değildir heralde ya da Bekirden şapşal olamaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 valla biraz trollük gibi olacak ama emrenin gol den sonra yaptığı el hareketine ve secdeye anlam verememiştim, sabah anladım, fener bahçenin yenilgisi ve 3. gol den sonra emrenin suratı daha anlamalı oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Arsenal e odaklan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Feamer said: valla biraz trollük gibi olacak ama emrenin gol den sonra yaptığı el hareketine ve secdeye anlam verememiştim, sabah anladım, fener bahçenin yenilgisi ve 3. gol den sonra emrenin suratı daha anlamalı oldu komik olacak ama ben hala bilmiyorum o 4 işaretinin anlamını. Hiç ilgilenmedim açıkçası. Hadi anlatın da bileyim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2013 misirdaki olaylarda mursicilere destek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar