Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bu sefer kas kütlem ile bodruma gidiyorum:) Oyuncaklarıda biraz önce yükledim:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çok güzel oyuncaklarmış http://i.imgur.com/5nJWE5s.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 çekiciyi de al bence, onu kullan daha karizmatik, kolu da camdan çıkardın mıydı ohhh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Bodrumda çok güzel kızlar beni çağırıyor Sequo. Belki yakın zamanda uğrayabilirim gelmişken tarot kartlarımı da getirip orada seans isteyenler ile ilgileneceğim. Sana da çok teşekkür ederim çünkü senin sayende zengin olmanın aslında kötü birşey değil çok güzel birşey olduğunu anladım. Ve şu an hayatımda sonsuz bolluk akışını seni tanıdıktan sonra kendi kendime izin verdim ve bir berekettir ki sorma akıyorum. Elini sıkmak ve sana teşekkür etmek isterim. İyiki varsın dost. Seni tanıdığıma çok mutluyum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Noyzura said: Bodrumda çok güzel kızlar beni çağırıyor Sequo. Belki yakın zamanda uğrayabilirim gelmişken tarot kartlarımı da getirip orada seans isteyenler ile ilgileneceğim. Sana da çok teşekkür ederim çünkü senin sayende zengin olmanın aslında kötü birşey değil çok güzel birşey olduğunu anladım. Ve şu an hayatımda sonsuz bolluk akışını seni tanıdıktan sonra kendi kendime izin verdim ve bir berekettir ki sorma akıyorum. Elini sıkmak ve sana teşekkür etmek isterim. İyiki varsın dost. Seni tanıdığıma çok mutluyum =) Kardeşim bu foto sana gelsin o zaman:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Hastasıyım yaşamında bir araya getirdiğin güzelliklerin kardeşim. Nereden aldığını hatırlamıyorum ama ilk göstediğinde de hastası kalmıştım. nereden aldıysan beni de yönlendir bende ondan bir tane alıcam. Partilerde takılırken ya da dj'lik yaparken takarım müthiş olur bence değil mi =) ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 said: Bir kurt ile tilki beraberce bir bahçenin önüne geldiler. Bahçe kapısı gayet sağlam, duvarların üstü çalılarla kapalıydı. Bir deliğe rastladılar. Tilki için oldukça geniş, fakat kurda göre dardı. Tilki delikten kolayca geçip bahçeye girdi. Kurt ise büyük zahmetlerle girebildi. Bahçede rengârenk pek güzel meyveler, bağda çeşitli üzümler buldular. Tilki akıllı ve zeki olduğu için, girdikleri delikten dışarı çıkacağını düşünerek tıka basa yemedi. Midesine düşkün sersem kurt ise patlayıncaya kadar yedi. O sırada bahçenin bekçisi ansızın çıkageldi. Eline bir sopa alarak bunlara yöneldi. İnce belli tilki çabucak delikten dışarı fırladı. Midesini şişirmiş kurt ise delikte sıkışıp kaldı. Yetişen bahçıvan delikten çıkamayan kurtu gördü. Zaten sıkışmış olan kurdun göt kısmı bahçe tarafında kalmıştı. Zaten hazır domalmış olan kurtu gören seks seven bahçıvan zavallı kurdu oracıkta tam kırkbir kere iğfal etti. Sonra da haykırdı: Sen, zenginliğine güvenerek öküzlük etme, işin sonunda zebûn olacaksın. Seni fazla nimet ve naz (şımarıklık) şişmanlatmıştır. Ama bu dünyadan nasıl gideceğini düşün! Böyle bir işkembeyle, bilmem ki, ölüm kapısından nasıl dışarı çıkabileceksin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sequo Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice said: said: Bir kurt ile tilki beraberce bir bahçenin önüne geldiler. Bahçe kapısı gayet sağlam, duvarların üstü çalılarla kapalıydı. Bir deliğe rastladılar. Tilki için oldukça geniş, fakat kurda göre dardı. Tilki delikten kolayca geçip bahçeye girdi. Kurt ise büyük zahmetlerle girebildi. Bahçede rengârenk pek güzel meyveler, bağda çeşitli üzümler buldular. Tilki akıllı ve zeki olduğu için, girdikleri delikten dışarı çıkacağını düşünerek tıka basa yemedi. Midesine düşkün sersem kurt ise patlayıncaya kadar yedi. O sırada bahçenin bekçisi ansızın çıkageldi. Eline bir sopa alarak bunlara yöneldi. İnce belli tilki çabucak delikten dışarı fırladı. Midesini şişirmiş kurt ise delikte sıkışıp kaldı. Yetişen bahçıvan delikten çıkamayan kurtu gördü. Zaten sıkışmış olan kurdun göt kısmı bahçe tarafında kalmıştı. Zaten hazır domalmış olan kurtu gören seks seven bahçıvan zavallı kurdu oracıkta tam kırkbir kere iğfal etti. Sonra da haykırdı: Sen, zenginliğine güvenerek öküzlük etme, işin sonunda zebûn olacaksın. Seni fazla nimet ve naz (şımarıklık) şişmanlatmıştır. Ama bu dünyadan nasıl gideceğini düşün! Böyle bir işkembeyle, bilmem ki, ölüm kapısından nasıl dışarı çıkabileceksin? http://25.media.tumblr.com/tumblr_m3ayg8XHFe1qdbf0co1_400.gif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ne güzel ibret veriyodu lan arada niye s.kti kurdu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyzura Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Ahahahahahah ibret alınamadı ... Hikayeyi yazan ve ibret alan arkadaşlar sanırım hikayedeki kurdu elma kurdu sanıyorlar. Yoksa normal bir kurt o bahçına yokuş yolda düze sever yani. Öyle sopayla kurt kaçıran bahçınavana bu hikayi yazan ve ibret alıp ibret olsun diye arkadaşlara selamlar. Öyle yolda karşınıda kurt çıkarsa dikkat edin kendinize. Sevgiler ;D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 yancılık akmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 said: İbrahim Edhem Nefsini yokluğa ve mahrumiyete o derece alıştırmıştı ki bir benzerine rastlanamazdı. Bir gün varlıklı bir kişi İbrahim Edhem´e yardım etmek istedi. İbrahim Edhem: - "Yardımını gerçekten zenginsen kabul ederim", dedi. Adam gerçekten zengin olduğunu, bir şeye ihtiyacı bulunmadığını söyledi. Büyük veli sordu: - "Ne kadar paran var " - "Üç bin altınım var." - "Dört bin olmasını istemez misin " - "Elbette isterim. " - "Beşbin olmasını " - "İsterim. " - "On bin altının olsa çok sevinirsin değil mi " - Şüphesiz çok memnun olurum. - "Zengin olduğunu söylüyorsun ama, sen gerçekte züğürdün birisin. Sen, on bin değil yüz bin altının olsa yine kanaat etmez fazlasını istersin. Kanaati olmayan insan zengin sayılmaz. dedi. Bunun üzerine varlıklı adam utanarak başını önüne eğdi. Bu fırsattan yararlanan İbrahim Edhem varlıklı kişiyi kafasından yakalayıp oracıkta kıstırdı ve muhtelif yerlerinden tam sekiz kere düzdü. Varlıklı adam yerde bitap bir vaziyette yatarken İbrahim Edhem pantolonunu çekip: "Gerçekten zengin olsaydın yardımını kabul edecektim." dedi. Ve oradan uzaklaştı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 "Wall Street Journal" said: İnanılmaz bir plot twist, yazrın kıvraklığına hayran kalmamak elde değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 sequo, noyan yanına gelince bence senin arabalara astral modifikasyon yaptır. eşin dostun görünce aklı çıkar, ilk olur parayı götürürsünüz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KehKeh Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Adamlar foruma renk katıyolar yav he he Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Noyzura said: Ahahahahahah ibret alınamadı ... Ne saniyorsun ya! Yarattinda birseymi oldu Iki zevk ugruna Koydun beni dunyaya!! Ne saniyorsun ya! Kullarina serefsizlerine oyuncak ettin Ne saniyorsun Sukranmi bekliyorsun Kolelestirdigin dort kitap Yalanlarinla ve insanciklarinla Sukranmi bekliyorsun Sevgimi bekliyorsun Her gece dua ediyorum ulan Her gunduz kan kusuyorum Her oglen kufurlerimle aniyorum seni Bir kez canimi almadin buna yaniyorum Ulan varya elimde Olsa kimse uzulmese Gelirim O tahtina Yikarim viran eylerim Ne Peygamberini TANIRIM NE MELEKLERINI SEYTANDAN DAHA SEYTAN IFRITIN GOZLERINDEN DAHA YAKICI BIR SEKILDE TAHTINI VIRAN EDERIM!!! Sevgili dostun, soulbringer a.k.a Ninja Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ooo ferrolar gene kiralanmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Black-ice enerjim sıfıra indi sağol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunthewhich Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Gıcık olanlar Noyzura'yı maliye'ye şikayet edebilir, ben şahsen uzaktan takip ediyorum, enerjisi olumlu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Noyzura candır. Sequo ise tam bir patlıcan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 bingildak said: sequo, noyan yanına gelince bence senin arabalara astral modifikasyon yaptır. eşin dostun görünce aklı çıkar, ilk olur parayı götürürsünüz. ahahhahahhahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zipzip Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 şu noyzurayla bi görüşmek istiyorum ben zaten hazır izmirde.adam gerçekte de böyle mi acaba çok merak ediyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 için cız etmiyor mu o çekicye yüklerken yoksa kamyoncu gibi sen de mi biniyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 ama araba çok arkadan takip edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nekro Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2013 takimi kuruyorum. atletik olup soygun tecrubesi olan pm atsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar