Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

• 2 hafta sonra ...
Teknosa'da 50 liraya gördüm oyunu, Steam'de 40 dolarken Teknosa daha mantıklı geldi, yalnız bir iki sorum var.

1- Oyun 50 TL eder mi?
2- Marketten DVD olarak alınan oyun Steam'e sorunsuz eklenir mi? (2013'te işe yaramıştı, hatta DVD'yi takar takmaz Steam atlamıştı ben yükliyim diye)
3- Oyun "tamamen Türkçe" diyor kutuda, heralde içindi ingilizce de vardır di mi?
4- Bir de kutudaki yenilikler kısmında "klasik modda artık 3 ülkeden fazlasını oynanabilir seçebileceksiniz" diyordu. E zaten seçemiyor muyduk önceden de?
Sosyal ağlarda paylaş

1) geçen hafta insanlara %75 indirim kuponu verdi steam burda hala olan birileri olabilir ben 2 kişiye verdim benim kodları
2) evet eklenir
3) ingilizce'ye geçebilirsin oyunun içinden
4) normalde seçebiliyorduk diye hatırlıyorum ben. yenilik gibi göstermek için yazmıştır bizimkiler belki bilemedim.
Sosyal ağlarda paylaş

abi zaten adamların şuan her sene devrim niteliğinde bişey yapması pek mümkün değil.
işte tipik yenilenmiş maç motoru tatavasını yapıyorlar sdsfs

ilaçlı versiyonda baktım da, sakatlık sorunu falan var gibiydi, bir de tipik FM mart ayında falan cıkan patch ile kendine geliyor ya genelde.

onun için sordum eyvallah
Sosyal ağlarda paylaş

Başladım, aldım GS'mi, şöyle bir kadroya baktım, Sneijder - Burak - Drogba üçlüsünü kendi pozisyonlarında oynatacak taktik zor. Doluya koysan olmuyor, boşa koysan almıyor. Burak'ı kanada çekmek istemiyorum, Drogba'yı kesmek istemiyorum, Sneijder'i AMC'den kaydırmak istemiyorum.

4-4-2 diamond (göbektekiler MC olarak ama) yaptım, beğenmedim falan, kaldı öyle eheh. Başka takımla başlayacam. Achievement hunt'a gircem heralde.
Sosyal ağlarda paylaş

4-3-1-2 öneririm

Seijder'ı nasıl oynatırsan takım öyle oynuyor.

Trequartista : sola daha çok ama her iki kanada da kayarak oynuyor

Enganche : çakılı oynuyor merkezde ama melo ve selçuk daha çok geliyo iki yandan deteğe. onları da kaçırıyor ileri ileri

AMC: ikisi arası bi rol alıyor - support dersen çok assist yapıyor forvetlere, diğer orta sahalara destek veriyor.

ben en çok enganche sevdim. Bir CM ball winning savunma olmalı ama 4312de kanatları da çok fazla çıkartma ileri.
Sosyal ağlarda paylaş

Kanatlar dediğin bekler mi? Çünkü 3 CM olarak düşündüm senin taktiği.

Şöyle bişi yaptım:

SC SC

AMC

CM CM CM

WBL WBR

DC DC

GK

CM'ler Ball Winning (Hamit/Yekta), Deep Lying PM (Selçuk), BoxtoBox (Melo)

AMC Traq. seçmiştim ama senin dediğini de seçebilirim Sneijder'le

SC'ler Target Drogba, Adv For. Burak
Sosyal ağlarda paylaş

FMnin son hali gayet güzel yamalarla, ben ocak transferleriyle değil sene başı transferleriyle oynuyorum ve Hondayı her takıma alıyorum, her takımda iş yapıyor ister önde ister ortada. İngiliz ligi favorim, Tottenham Liverpool Southampton özellikle.
Southamptonda param bitince başkana çıktım tavır yaptım, birden çanta dolusu 25m euro attı önüme, şok oldum kardeş payındaki muhasebeci gibi sdf

Rew, o taktik ne öldürür ne güldürür, kanatsız olmuyor. 4231 yap aml- amc- amr şeklinde, takım güçlüyse orta ikiliyi ortada tutarsın yoksa dmcye çekersin vsvs
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Şöyle bişi yaptım:

SC SC

AMC

CM CM CM

DL DC DC DR

GK

CM'ler Ball Winning (Hamit/Yekta), Deep Lying PM (Selçuk), BoxtoBox (Melo)

Diziliş böyle kullanıyorum. kanat YOK gibi. Üç CM evet ama Box2Box olmaz abi burada.CM Support olabilir Advanced playmaker olabilir (o zaman diğer ikisini daha defansif kullanmak lazım.
Sosyal ağlarda paylaş

BWM oynarken de destek oluyor hücuma merak etme. Dene abi ikisini de dene. sneijder'ın takım savunmasına zerre katkısı yok o yüzden el mecbur üçlüyü defansif tutuyorsun. Bol Bol çıkıyorlar ama gene de merak etme sen. Ben çoğu zaman Meloyu BWM kullanıyorum. Tek işim top kazanmak demiyor her işe koşuyor gene de.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...