Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

mascio

Öne çıkan mesajlar

Hesapta bu haftasonu arkadaşlarla 5 kişi La Liga başlayacaktık. Yarına erteledik. İngiltere yapalım dediler. ManU, Çiti, Arsenal, Liverpool, Totnım, Chelsea ve Liverpool almak yassah.

Atletico ile deneme yapıyodum. Madem ingiltereye geçiyoz acele bi deneme yapayım dedim. Sağ olsun convert to classic kalktığı için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüştüm. Neden bilmiyorum Southampton aldım. Hem biraz kurcalamış olurum dedim. Takımda ökküz gibi 2 bek var. Ortalama denilebilecek bir ortasaha var. 4-1-2-1-2 yaptım ayak üstü. 3-5 genç çocuk aldım bakmak için. Training ile çok uğraşmadım. Transferlerle çok uğraşmadım.

Takım şampiyonluğa gidiyor adım adım. Çelsinin 1 puan gerisindeyim. Ligin en çok gol atan takımıyım. En çok gol yiyen takımlardan da birisiyim. (30 maçta 64 gol atıp 41 gol yemişim. Ama yediğim 41 golün 19'unu 4 maçta yedim. Fark yemeyi de biz biliriz biz:)

Bu kadar başarılı olmayı beklemiyodum valla..

Edit: Ah bir de bir maçta 4 topum direkten dönmese.

Edit 2: Saçmalık...

Southampton gibi çok düşük profilli bir takımı alıyorsun. İlk sezonu 2. bitiriyorsun. Takım 10 numara top oynuyor.(Büyük takımlardan biraz fazla gol yeme sorununu kenara bırakıyorum tabii..) 2. sene şampiyonlar liginde nası başarılı olurum diye düşünürken Arsene Wenger Arsenal'i bıraktığı için Wilshere'i kapatıp mutlu olurken....

Katharina Liebherr hanfendi (takımın kukla sahibi. Asıl sahibi babası mı ne)'nin isteklerinden ötürü keyfim kaçtı. Neden biliyo musunuz? Takıma İtalyan oyuncu almamışım. Evet. 2 defa değiştirmek için başvurdum. Iııh. Italya'dan futbolcu almamı istiyolar. Consigli ile normalde almak istemeyeceğim Sau diye bir adamı aldım. Confidence %15'ten %19'a çıktı. Dakka başı "Kovulcam mı kovulmucam mı?" diye haberler çıkıyor medyada.

Bu ne kadar saçma sapan bişeydir? İngiltere'de 10 tane italyan'la oynamam falan mı gerekiyor yani. Takımda 3 tane italyan oldu. Yeter işte. Ama olmaaz. SI games'tekiler oyuna bir şeyler katalım derken illa saçmalayacaklar.

Hakkatten merak ediyorum. Bu adamlar oyuna ekledikleri "müthiş" yenilikleri test etmeden mi yolluyolar yoksa :D Sonuçta SI'dan bahsediyoruz. Büyük bir firma değiller. Bunlar bence oyunu yapıyolar. Test falan etmeden direk satışa geçiyorlar. Sonra çıkan abuklukları oyuncular farkedince düzeltiyolar :D
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...