Liebe Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 zararından neresinden dönsen kardır hacı 10 lira vereyim sevabına Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tinu Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 nerden alınıyor bu indirim kodu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 maç motoru rezalet cidden şu an oyunun. patch gelene kadar oynanmayacak durumda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 5, 2013 adamların her sene ''geliştirilmiş maç motoru'' diyerek piyasaya cıkması ve onun da patlak olması :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Lan yamalar geldi düzelir sandık, tam tersi Betadan beter oldu oyun. Bi hazırlık maçında 4 oyuncu birden sakatlanır mı lan koskoca Tottımda, en kral hocalar dohtorlar bendeykene hemde. Nasılsa alıyorlar deyip her sene marta kadar düzeltmiyor şerrolar yeter be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Bu oyuna para vermek artik sizin sucunuz abi... Aglamayin Ben 3,4 senedir veriyordum araliksiz ama yeter artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 abi yeni patch ne zaman geliyo haberi olan var mı? Ya da bir release date belirlediler mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 hazır olunca çıkacak diyorlar sadece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 ya benim anlamadığım her sene aynı oyunu çıkarıp duruyorlar.neden her seferinde böyle hatalar oluyor anlamıyorum aahaha. hadi önceden korsanı çıkıyor falan ondandır diyordukta,artık korsanı da çıkmıyor ki faslkh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Yeni patch e kadar beklerim aga. Yazık günah... Kaç senedir orjinal alırım beni bile soğuttular... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
supremeallah Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 rekabet ettikleri kimsede yok, çıkarma abi oyunu o zaman bitmeden. aralıkta çıkar; full çıkar bari boyle saçma sapan bi oyun piyasaya surecegine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 yok abi ellemesin işte her sene ayarıylan yeter bize, yeni grafik motoru koymuşta kuş kondurmuş sanki, ulan fifa mı bu bırak eksin kalsın, bozma razıyız ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 8, 2013 Orjinal oyun alıyoruz crash dumb hatası veriyor. negzel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 9, 2013 bu kadar zor olmamalı bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Hesapta bu haftasonu arkadaşlarla 5 kişi La Liga başlayacaktık. Yarına erteledik. İngiltere yapalım dediler. ManU, Çiti, Arsenal, Liverpool, Totnım, Chelsea ve Liverpool almak yassah. Atletico ile deneme yapıyodum. Madem ingiltereye geçiyoz acele bi deneme yapayım dedim. Sağ olsun convert to classic kalktığı için sıkıntı yaşayacağımı düşünmüştüm. Neden bilmiyorum Southampton aldım. Hem biraz kurcalamış olurum dedim. Takımda ökküz gibi 2 bek var. Ortalama denilebilecek bir ortasaha var. 4-1-2-1-2 yaptım ayak üstü. 3-5 genç çocuk aldım bakmak için. Training ile çok uğraşmadım. Transferlerle çok uğraşmadım. Takım şampiyonluğa gidiyor adım adım. Çelsinin 1 puan gerisindeyim. Ligin en çok gol atan takımıyım. En çok gol yiyen takımlardan da birisiyim. (30 maçta 64 gol atıp 41 gol yemişim. Ama yediğim 41 golün 19'unu 4 maçta yedim. Fark yemeyi de biz biliriz biz:) Bu kadar başarılı olmayı beklemiyodum valla.. Edit: Ah bir de bir maçta 4 topum direkten dönmese. Edit 2: Saçmalık... Southampton gibi çok düşük profilli bir takımı alıyorsun. İlk sezonu 2. bitiriyorsun. Takım 10 numara top oynuyor.(Büyük takımlardan biraz fazla gol yeme sorununu kenara bırakıyorum tabii..) 2. sene şampiyonlar liginde nası başarılı olurum diye düşünürken Arsene Wenger Arsenal'i bıraktığı için Wilshere'i kapatıp mutlu olurken.... Katharina Liebherr hanfendi (takımın kukla sahibi. Asıl sahibi babası mı ne)'nin isteklerinden ötürü keyfim kaçtı. Neden biliyo musunuz? Takıma İtalyan oyuncu almamışım. Evet. 2 defa değiştirmek için başvurdum. Iııh. Italya'dan futbolcu almamı istiyolar. Consigli ile normalde almak istemeyeceğim Sau diye bir adamı aldım. Confidence %15'ten %19'a çıktı. Dakka başı "Kovulcam mı kovulmucam mı?" diye haberler çıkıyor medyada. Bu ne kadar saçma sapan bişeydir? İngiltere'de 10 tane italyan'la oynamam falan mı gerekiyor yani. Takımda 3 tane italyan oldu. Yeter işte. Ama olmaaz. SI games'tekiler oyuna bir şeyler katalım derken illa saçmalayacaklar. Hakkatten merak ediyorum. Bu adamlar oyuna ekledikleri "müthiş" yenilikleri test etmeden mi yolluyolar yoksa :D Sonuçta SI'dan bahsediyoruz. Büyük bir firma değiller. Bunlar bence oyunu yapıyolar. Test falan etmeden direk satışa geçiyorlar. Sonra çıkan abuklukları oyuncular farkedince düzeltiyolar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 17, 2013 lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mehanix Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 18, 2013 3arkadaş başlamayı dusunuyoruz oyuna... online oynamayı dusunuyoruz... oynayan arkadaşlardan fikir almak isterim.. 3ümüzünde orjinal oyunu alması gerekli mi? oynanabilirlik kolay mı? online oynayan varsa surukleyici mi yoksa bayar mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fabulosoguy Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 online her türlü akar ya. patch geldi bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2013 14,1,4 mü oldu en son sürüm ? Evet öyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 ARkadaşlar en son patch kaç mb, biri allah rızası için söylesin. İnternetim yok da...Ona göre aksiyon alıcam.30-40 mb bişeyse mobil internetle çözerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 29, 2013 Ulgio said: ARkadaşlar en son patch kaç mb, biri allah rızası için söylesin. İnternetim yok da...Ona göre aksiyon alıcam.30-40 mb bişeyse mobil internetle çözerim. evet o civarda ufak bişey Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 1, 2013 Kaleci topu doksandan ayakları ile çıkardı. Nasıl gelişmiş maç motoru ise artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 morale 2014 http://i.imgur.com/TdNOCdx.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2013 su moral efekti azalsa artık ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 5, 2013 1 maçta 1 sol bek 1 stoper 1 ön libero sakatlandı 1 stoper kırmızı gördü, haftaya 4 eksik var bu ne ya sdsfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar