Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Football Manager 2014

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
2012 fena değildide 2013 aşırı kolaydı ya.

zaten çıkan her oyun aynı 10 yıldır hiç bir değişim yok oyunda asdfkasdfn bir tek arayüz değişiyor arada :D
Mesaj tarihi:
said:
Bazı önemli FM 2014 yenilikleri arasında şunlar bulunuyor:

- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru

- Taktiksel revizyon

- Daha gerçekçi transferler ve sözleşmeler

- Daha gelişmiş yönetim kurulu etkileşimi

- Personel, futbolcular ve rakip menajerler arasında daha detaylı etkileşim

- Yenilenmiş haber sistemi

- Geliştirilmiş kullanıcı arayüzü

- Yenilenen Klasik modu

- Yeni topluluk özellikleri

- Kapsamlı teknik iyileştirmeler

haha artık gülesim var ya hiçbir bok yapmadık deseler daha samimi olurlar,belki alırdım o zaman. Adam gibi yenilik yapmıyacaklarsa bir daha para vermem.
Mesaj tarihi:
yenilik nası bisey lazım sizce? ben hakkaten dusunemiyorum cunku evet gameplay e tweakler lazım ama su olsa groundbreaking olur oyun cok acayip iyi olabilir dediginiz ne var fm icin?

bi de 50 dolar ne ya?
Mesaj tarihi:

- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru- Geliştirilmiş 3D Maç Motoru
  • 4 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
her sene 40 50 dolara satmak yerine yil vermeden FM diye oyunu cikartsalar sonra her sezon basinda 5 10 dolara guncel kadrolar ve yenilikler patchi yayinlasalar.

hayir ne sunuyor ki daha 3-4 ay once alan birine
  • 2 hafta sonra ...
Mesaj tarihi:
Ben bu sene orj. 2013'u - 2014 datebase'i yukluycem heralde unofficial cikar yakinda belki cikmistir da... Gelistirilmis mac motoruyla cildirmaya, direk'ten tac'a cikan toplari izlemeyr,sac bas yolmaya gerek yok.
Nasil olsa oyun mart'ta fixlenicek(komik ki bence 2013'te onu da yapamadilar %100)
  • 3 hafta sonra ...
  • Yeni Oluştur...