Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tropico 5

Norak

Öne çıkan mesajlar

Oyunu bayadir oynamiyordum, bugun Steam buyuk bir update yapti. Neymis diye baktim da yarin buyuk bir DLC geliyormus.

Edik: Bakindim $20 fiyati.

New campaign and story spanning 6 challenging missions
9 new off-shore buildings and marine vehicles
4 new island maps (also available for sandbox games)
4 new music tracks
2 new avatar costumes
6 new avatar accessories
New sandbox tasks and events to go with the waterborne setting

http://www.youtube.com/watch?v=WUfoGbjRPg4
Sosyal ağlarda paylaş

fixmen said:

Oyunu bayadir oynamiyordum, bugun Steam buyuk bir update yapti. Neymis diye baktim da yarin buyuk bir DLC geliyormus.

Edik: Bakindim $20 fiyati.

New campaign and story spanning 6 challenging missions
9 new off-shore buildings and marine vehicles
4 new island maps (also available for sandbox games)
4 new music tracks
2 new avatar costumes
6 new avatar accessories
New sandbox tasks and events to go with the waterborne setting

http://www.youtube.com/watch?v=WUfoGbjRPg4

oha iyiymiş :p
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 yıl sonra ...
  • 2 ay sonra ...
complete edition 14,75 TL görünce aldım ama resmen bir yemek parası olmasına rağmen kesin pişman olacağım. indirirken bu threade baktım 2014 kasım şöyle bir mesaj atmışım:

arcane said:

bir zahmet şu threadi 2 sene sonra uplasana. bir de o zaman deneyeyim unutmuş muyum, oyun iyi miymiş.

shit just got real.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

complete edition 14,75 TL görünce aldım ama resmen bir yemek parası olmasına rağmen kesin pişman olacağım. indirirken bu threade baktım 2014 kasım şöyle bir mesaj atmışım:

arcane said:

bir zahmet şu threadi 2 sene sonra uplasana. bir de o zaman deneyeyim unutmuş muyum, oyun iyi miymiş.

shit just got real.

4'e kıyasla çok daha basit ve simülasyon daha ham çalışıyor. Öyle işçi çiftliğe ulaşabilecek mi falan gibi merakları yok. Para da 4'e kıyasla daha hızlı geliyordu. Hiç olmadı görev setlerine bakarsın sıkılınca. Dlcler falan bütün tropicolarda olduğu gibi neşelendiriyor yine biraz da olsa.
Sosyal ağlarda paylaş

Bence gayet iyi bir oyun, ana campaign'i iyi tasarlanmış özellikle. Very hard oynarsanız zorlanırsınız.
DLC sistemi kötü; bir scenario, bir müzik, bir kıyafet, bir bina şeklinde söğüşlemek üzerine kurulmuş. Sonraki campaignler de vasat. %75 indirim ya da bu hepsi birden 15 lira olayıyla alınır.
Sosyal ağlarda paylaş

• 8 ay sonra ...
  • 1 yıl sonra ...
2018 diyorlardi. ertelenmis :( bunu farkli bir firma yapiyor. steam karnesi zayif bir firma. fakat seriyi yaratan firmanin yapmiyor olmasi iyi. besinci oyun ile icine ettiler :/

said:
Tropico 6 will not re-invent the wheel. Nevertheless we had a look into our recent games, listened what the community liked and disliked and started from that point.

resmi forumlara hic bakmadim ama umuyorum ki tropico 5'in hata oldugu ortak kanidir. mesela:

said:
Election speeches are back! Address the people and make promises that you can’t possibly keep.

boyle boyle tropcio 5'de yapilan bazi degisikliklerin geri alinmasi lazim. adalarin olmasi cok guzel.

said:
Build bridges, construct tunnels and transport your citizens and tourists in taxis, buses and aerial cable cars.

bu epey iyi bir feature. fakat kopruler hep rampa ile baslayip bittigi icin cirkin duruyor.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...