fixmen Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Oyunu bayadir oynamiyordum, bugun Steam buyuk bir update yapti. Neymis diye baktim da yarin buyuk bir DLC geliyormus. Edik: Bakindim $20 fiyati. New campaign and story spanning 6 challenging missions 9 new off-shore buildings and marine vehicles 4 new island maps (also available for sandbox games) 4 new music tracks 2 new avatar costumes 6 new avatar accessories New sandbox tasks and events to go with the waterborne setting http://www.youtube.com/watch?v=WUfoGbjRPg4 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 16, 2014 aslında güncellemeye bir şeyler eklemişler. Özellikle milletin istediği pop cap'in artırılabilmesi iyi olmuş. 2000 olan pop cap multi'de ikiye bölünüyordu çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 17, 2014 fixmen said: Oyunu bayadir oynamiyordum, bugun Steam buyuk bir update yapti. Neymis diye baktim da yarin buyuk bir DLC geliyormus. Edik: Bakindim $20 fiyati. New campaign and story spanning 6 challenging missions 9 new off-shore buildings and marine vehicles 4 new island maps (also available for sandbox games) 4 new music tracks 2 new avatar costumes 6 new avatar accessories New sandbox tasks and events to go with the waterborne setting http://www.youtube.com/watch?v=WUfoGbjRPg4 oha iyiymiş :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 1, 2016 Sale ile aldim, cooook iyi lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 complete edition 14,75 TL görünce aldım ama resmen bir yemek parası olmasına rağmen kesin pişman olacağım. indirirken bu threade baktım 2014 kasım şöyle bir mesaj atmışım: arcane said: bir zahmet şu threadi 2 sene sonra uplasana. bir de o zaman deneyeyim unutmuş muyum, oyun iyi miymiş. shit just got real. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Murray Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Bu oyunda başarının formülü: http://psnprofiles.com/lib/img/games/88bafa/trophies/44Lb39a1c.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2016 DLC'lerin sayfalarına, yorumlara baktıydım. Bir tanesinde kale gibi bir şey geliyormuş. Onu yapmak yeterliymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 arcane said: complete edition 14,75 TL görünce aldım ama resmen bir yemek parası olmasına rağmen kesin pişman olacağım. indirirken bu threade baktım 2014 kasım şöyle bir mesaj atmışım: arcane said: bir zahmet şu threadi 2 sene sonra uplasana. bir de o zaman deneyeyim unutmuş muyum, oyun iyi miymiş. shit just got real. 4'e kıyasla çok daha basit ve simülasyon daha ham çalışıyor. Öyle işçi çiftliğe ulaşabilecek mi falan gibi merakları yok. Para da 4'e kıyasla daha hızlı geliyordu. Hiç olmadı görev setlerine bakarsın sıkılınca. Dlcler falan bütün tropicolarda olduğu gibi neşelendiriyor yine biraz da olsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 ilk çıktığında oynamıştım. dlc ve campaignleri bilmiyorum ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 hala arada 4 u acar oynarim. bunun yuzune bile donup bakmadim bir daha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 bunu çıktığı sene toplam 7 saat oynamışım. bu oyuna kadar zilyon saat oynatan bir seriydi. rip el presidente. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 14, 2016 Bence gayet iyi bir oyun, ana campaign'i iyi tasarlanmış özellikle. Very hard oynarsanız zorlanırsınız. DLC sistemi kötü; bir scenario, bir müzik, bir kıyafet, bir bina şeklinde söğüşlemek üzerine kurulmuş. Sonraki campaignler de vasat. %75 indirim ya da bu hepsi birden 15 lira olayıyla alınır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 seneye 6. geliyor sanirsam: https://www.youtube.com/watch?v=lZfY7dtW9rc Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 el presidente'yi 5. oyun ile gomduk. bundan sonra anca helvasi yenir. artik mars'da elon musk olmacaya bakacagiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2017 boku cikti iyice. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2017 4 ile 5 arasında köylü sistemi değişti. 4'te herkes evden işe gidemezse iş çalışmıyordu. 5'te adada boşta köylü varsa işler çalışıyor. Başka değişiklikler de yaptılar herhalde çünkü 5 beni de sarmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 6. oyun ocaktaymis, tabi 72 dlc falan olacak yaninda: https://www.youtube.com/watch?v=mq-jq8OFrSU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2018 2018 diyorlardi. ertelenmis :( bunu farkli bir firma yapiyor. steam karnesi zayif bir firma. fakat seriyi yaratan firmanin yapmiyor olmasi iyi. besinci oyun ile icine ettiler :/ said: Tropico 6 will not re-invent the wheel. Nevertheless we had a look into our recent games, listened what the community liked and disliked and started from that point. resmi forumlara hic bakmadim ama umuyorum ki tropico 5'in hata oldugu ortak kanidir. mesela: said: Election speeches are back! Address the people and make promises that you can’t possibly keep. boyle boyle tropcio 5'de yapilan bazi degisikliklerin geri alinmasi lazim. adalarin olmasi cok guzel. said: Build bridges, construct tunnels and transport your citizens and tourists in taxis, buses and aerial cable cars. bu epey iyi bir feature. fakat kopruler hep rampa ile baslayip bittigi icin cirkin duruyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar