Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ruhsal Korunma ve Enerji Yukseltme Teknikleri

Noyzura

Öne çıkan mesajlar

scorch said:

adam da reklam kafası var ama hakkını verin, kendi kendini övmeler falan,

ama bunu söyleyince de yok ben metanetli yaratılışlı biriyim falan diye alttan alma tavırları.

(tu) rep

Tek yapmam gereken şey en iyi yaptığım şeyi yapmaya devam etmek. Zaten son bir kaç yılda baktığım bir kaç insan hayatında öylesine mucizeleri başardı ki benim tarot seanslarıms onrasında. onların içten bir şekilde etraf benden bahsetmeleri yeterince iyi bir reklam ben sadece öyle kendimce konuşuyorum =)
Sosyal ağlarda paylaş

chrome said:

Haci yazma buraya bunlari. Sonra maliyeye biri ihbar etse adam pesine duser sana oyle bir ceza cikartir ki Allah korusun hapse bile girebilirsin nitelikli vergi kacakciligindan. Mufettisler bildigin dedektif gibi calisiyor.

hemen ilgileniyorum çok saol :) drugs, dolandırıclılık, büyücülük herbişi var baya gideri var bunun.
Sosyal ağlarda paylaş

yani çok seviyorsa ana bacı karıştırmayı muhabbetlere stalklayım kendisini direk annesine ulaşıyım "oğlunuz düzgün muhabbetlerde sataşmak için karşısındaki insanın annesini karıştıyor lütfen ona düzgün terbiye verin derim üstünede annesi ile tanışmış olurum bi tarot bakarım sonrasındada bu yaşında düzgün bir anne terbiyesi alır. win-win ;D
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

yalnız noyan bunlar external versiyonu galiba, internal olan versiyonları nasıl oluyor, içimizde nerede bulunuyor? aldırma, kaldırma, upgrade etme veya modifiye etme gibi şanslarımız var mı yoksa default olarak nasıl gelirse öyle mi kullanıyoruz?

Bunun yöntemlerini tarot seanslarımla öğretiyorum ve bir seansım 60-100 dk arasında. tarot seanslarımda uzun uzun anlatıyorum o yüzden burada uzun uzun sonsuz bir WOT girmeyeceğim ama detaylı bir bilgi girmesemde sorularını cevaplayayım.

Öncelikle herkesin doğduğu andaki astrolojik konumlara göre etkisinde olduğu yıldızlar ve onların sağladığı manyetik alan dengesine göre özellikle yatkın olduğu ve geliştirmeye açık yetenekleri var. Bu bir sanat olabilir, bu bir zanaat olabilir , bu süper güçler olabilir. Bu her ne ise kişiye kendi içine bakmayı ve içine baktığında keşfettiği yeteneklerini nasıl hızla geliştirebileceğini öğretiyorum. Bu yetenekleri keşfetmenin dışında default olarak hepimizde hayallerimizi gerçek kılma gücüne sahibiz. Mesele ne tarz hayallere sahip olmaya yatkınız ya da değiliz onun farkına kişisel gözlem ile farkına varabilmek.

şu meseleyi unutmamak lazım :

kendinin ve hayal gücünün sınırlarını ancak sen kendi başına keşfedebilirsin. herşey mümkün !
Sosyal ağlarda paylaş

Peki bunu 2-3 haftalık İstanbul ziyaretimde öğrendim diyorsun. E yarısını da direnişte geçirdiğini zaten direniş topiklerinden takip ediyoruz, e o zaman 1 haftada nasıl başkalarına bu yönelimi ve eğitimi verecek kadar öğrendin? O kadar basit bir şey mi bu? Ya da bir başka açıdan bakarsak 1 haftada başkalarına öğretecek kadar uzmanlaşılacak bir konu için mi seans başına neden 100+ tl para ödüyor insanlar?
Sosyal ağlarda paylaş

Norak said:

chrome said:

Haci yazma buraya bunlari. Sonra maliyeye biri ihbar etse adam pesine duser sana oyle bir ceza cikartir ki Allah korusun hapse bile girebilirsin nitelikli vergi kacakciligindan. Mufettisler bildigin dedektif gibi calisiyor.

hemen ilgileniyorum çok saol :) drugs, dolandırıclılık, büyücülük herbişi var baya gideri var bunun.

sene 2013 ot içmeyi hala suç görmek
Sosyal ağlarda paylaş

Rewendor said:

Peki bunu 2-3 haftalık İstanbul ziyaretimde öğrendim diyorsun. E yarısını da direnişte geçirdiğini zaten direniş topiklerinden takip ediyoruz, e o zaman 1 haftada nasıl başkalarına bu yönelimi ve eğitimi verecek kadar öğrendin? O kadar basit bir şey mi bu? Ya da bir başka açıdan bakarsak 1 haftada başkalarına öğretecek kadar uzmanlaşılacak bir konu için mi seans başına neden 100+ tl para ödüyor insanlar?

öyle birşey demedim Rawendor. Ben 29 yaşındayım bunu öğrenmek için hayatımı adadım. Çocukluğumdan beri yüzlerce kitap okudum ve bir sürü farklı workshoplara girdim , oynadığım her oyunun içindeki gizemli bilgilere kafa yordum , matrix , momento , yüzüklerin efendisi , butterfly effect , mr nobody v.s. v.s. sayısız bu konuya dair sanat eserine kafa patlattım ve sonunda nasıl çalıştığını öğrendim ve öğrenmekle yetinmeyip herkese nasıl öğretebileceğimi de öğrendim.

İstanbul direniş için dediğim şey istanbula direnişe gittim çünkü çözümü sadece direnişin kalbindeyken bulabileceğimi biliyordum. Öyle facebook başında ya da alsancak sahilde bira içerek değil. çatışmanın tam kalbinde o yoğun enerjilere maruz kalarak sonunda tüm korkularımal yüzleşerek ve üstesinden gelerek çözüm bulacağımı biliyordum ve sonunda buldum. Kendimle gurur duyuyorum ve keşfettiğim bu hazineyi isteyen herkes ile paylaşarak hayatımın geri kalanını geçireceğim.

Bu benim için çok değerli çünkü hayatım boyunca serseri , keyfine düşkün , kadın meraklısı bir adammış gibi görünüp kimse dışarıdan benim ne aradığımı bilmiyordu. Artık aradığım şeyi buldum ve bu şekilde yaşarken her türlü maddi imkanım ve hayalimi gerçekleştirme gücüne sahibim. Gerçekten çok mutluyum ve herkes mutlu olsun istiyorum. Çünkü dünyadaki tüm sorumların çözümü herkesin o sınırsız gücüne sahip çıkması ve yaptığım şeyde bu yüzden dünyanın kaderi için gerçekten çok önemli. Bu yaptığımı da yapan bir çok insan var ve yalnız olmadığımı bilmek güzel.

Sana şu şarkıyı armağan ediyorum . Hayal Gücü dünyanın en büyük gücü fakat sistem hayallerimizi bizden çalıp hayal kurmayı bırakmak yerine onların kölesi olarak yaşattırmaya çalışıyor. Hayallerimize sahip çıkalım arkadaşlar en büyük gücümüz !

http://www.youtube.com/watch?v=dunKAwRN3P8
Sosyal ağlarda paylaş

bingildak said:

çok iyiymiş, o zaman senin bu durumun süper güç kategorisine giriyor?

bir nevi süper güç ama dream manifest yani hayalleri gerçek kılabilmek her insanın default abilitysi. oyun skill tree'si gibi bakalilirsek benim başka özel armağanlarım var diyelim ama onları buraya yazmayacağım daha da başak konusu olurum hiç gerek yok. Ama şunu söyleyebilirim ki herkesin geliştirebileceği doğa üstü güçleri var. Bunları bulmak konusundada yardımcı olabilirim insanlara ama önce sevgi ve huzuru dengelemeden fazla güç insanlarda korapsyona yani bir yozlaşmaya dönüşebilir. Ben sadece insanlara sevgi ve huzuru dengeleyip hayallerini gerçek kılmayı öğretmeyi tercih ediyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

Fin said:

Ortalam 5 milyar yıllık evrende sürekli sirkülasyonda olan gezegenlerin insanların doğdukları saatteki konumlarının hayatı nasıl etkilediğini açıklıyosun yani ?

onların konumları ve onların konumun tam doğduğun saat ve yere göre olan etkisi. manyetiklerin etkisi altındayız. bu kaçınılmaz herşey tuhaf ve büyük dengeler üzerine kurulu. manyetiklerde bunlardan birisi.
Sosyal ağlarda paylaş

Black-ice said:

Noyan Mikail meleği ne alaka? Arap tanrıları gerçek miymiş yoksam.

Bu gücümü keşfetmeye başladıktan sonra çevremde bir sürü kadın ister istemez bana aşık olmaya başladı. bende böyle herkese aşık olmaya başladım ve tarot baktığım insanlara da büyük bir aşk duymaya başlarken bir arkadaşım gelip "noyan enerji alanındaki sevgi kontrolden çıkıyor ve herkese aşık olduğun gibi herkesi de kendine aşık ediyorsun ama böyle devam edemezsin çünkü bu işi yapıcaksan kendi enerji alanını korumayı ve muhafaza etmeyi öğrenmen gerekiyor" dedi ve baş melek mikail ile tekniği söyledi

Bende başta "ne mikali ya mikail is my bitch" falan demiştim ama teknik işime yarayıp insanların bana aşık olmasını engelleyebilmeye başlayınca rahatladım. Tanrı var mı ilgilenmiyorum ben şahsen görmedim astral seyahetlerimde ama meleklere dair ve bir sürü devaların olduğu tuhaf boss karakterlerinde olduğu çok manyak bir sistem içerisinde olduğumun farkındayım yaşadığım tecrübelerden. Ama kesinlikle büyük dinlerin bahsettiği bir tanrı kral olmadığının bilincindeyim.
Sosyal ağlarda paylaş

Başka bi konuda yazmıştım, aynen kopyalıyorum ... yine :p
ShadowFury said:

Başka bi konuda yazmıştım, aynen kopyalıyorum.
ShadowFury said:

Fox Mulder a gerek yok, James Randi var.

http://www.youtube.com/watch?v=sesamjLNHlU

http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi#The_One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge
http://en.wikipedia.org/wiki/James_Randi_Educational_Foundation#The_One_Million_Dollar_Paranormal_Challenge

1964 ten beri devam ediyomuş bi tane bile adam çıkamamış bu arada sdf

Öyle psişik güçleriniz filan varsa kendinizi forumlarda heba etmeyin, gidin katılın, adam güçlerini kanıtlayana 1 milyon $ vericekmiş.
said:
Although often referred to as a "debunker", Randi dislikes the term's connotations and prefers to describe himself as an "investigator".[6] He has written about the paranormal, skepticism, and the history of magic. He was a frequent guest on The Tonight Show Starring Johnny Carson and was occasionally featured on the television program Penn & Teller: Bullshit!. The JREF sponsors The One Million Dollar Paranormal Challenge offering a prize of US$1,000,000 to eligible applicants[7] who can demonstrate evidence of any paranormal, supernatural or occult power or event under test conditions agreed to by both parties.[8]

100 lira için yapmadığınız maymunluk kalmadı, bu quest çok daha iyi. Sadece doğaüstü herhangi bir gücünüzü veya olayı kanıtlayın ve 1m$ cepte. Harcanmayın buralarda lol

Bunun gibi bayağı bi challenge daha varmış hatta, oralarda da şansınızı deneyebilirsiniz.
http://skepdic.com/randi.html

Burada da nasıl başvurabileceğinizi filan anlatmışlar.
http://www.randi.org/site/index.php/1m-challenge.html

Ucuza çalışma abi, işin ucunda 1m$ var.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...