Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 kim ipler origini ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Heh origin bize euro üstünden sattığı için indirim verse bile her halikarda pahalı oluyor. Birde arabic marabic yaptılar bizi zaten sallayın =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2013 BonePART said: Norak said: hmm ea kapatıyor heralde dukkanı lol bonuslar falan bide üstüne origine oyuncu bulmayı calısıyola rkims ekullanmıyo cunku quarterlı reportlarda su kadar oyuncu kazandık dicekler iyi de her oyunu hem origin hem steam de veriyor. (ds3 sims ve bf3 hariç galiba) eee ne anladım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bonus gelmedi lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 herkes sims ini oynuyor mu arkadas. yok mu lan simsini vericek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 yalan mı oldu bonuslar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Dworgian said: BonePART said: Norak said: hmm ea kapatıyor heralde dukkanı lol bonuslar falan bide üstüne origine oyuncu bulmayı calısıyola rkims ekullanmıyo cunku quarterlı reportlarda su kadar oyuncu kazandık dicekler iyi de her oyunu hem origin hem steam de veriyor. (ds3 sims ve bf3 hariç galiba) eee ne anladım? steam keyleri kullandın, originleri ne yapacan? arkadaşa eşe dosta verecen veya satacan, millete hediye verecen kampanya yapacan. alanlarda paşa paşa kullanacak. ea dlc uzmanı, deli gibi bu oyunların dlcleri var. bf3 düşün mesela kaç paket çıktı üstüne adam gelecek alacak bunu bf4 e kadar beğense tak bf4ü de alacak. diğer oyunlarda aynı şekilde. mirrors edge satmış veya satmamış ne fark eder ama 1k oyuncu gelse onun yüzünden origin'e paşalar gibi onların bir kısmını paying user'a çevirir. 1.6m satılmış bundle. 1.6m * 6 tane origin oyunu demek. 1m kişi kullanmaya devam etsee çok büyük getirisi olur ea için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 ihtiyaci olan alsin, heyvanlik yapmayin steam Darksiders, Red Faction: Armageddon, Metro 2033, Company of Heroes, Company of Heroes: Opposing Fronts, and Company of Heroes: Tales of Valor HAFID-DLC2V-HD82A steam Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key QPN5L-0BKT8-TFC28 origin Dead Space Origin Key DVNE-SXUT-2VC5-WSZB-7DVK origin Burnout Paradise: The Ultimate Box Origin Key AE2S-HV24-7WWY-ERUR-DHMK origin Crysis 2 Maximum Edition Origin Key H2VM-882K-NQX5-73GJ-AM7X origin Dead Space 3 Origin Key 4JEE-DLPQ-7FQU-WMGG-U3QP origin Medal of Honor Origin Key 7G8Y-DUSG-2WQ5-NQUP-AGWF origin Mirror's Edge Origin Key 4WYQ-Y66R-KR9Z-Y3VE-TZK6 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 meh thq bundle istiyordum ilk iki keye biri çökmüş tşk bile etmemiş neyse ben edeyim bari. tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Xenus said: meh thq bundle istiyordum ilk iki keye biri çökmüş tşk bile etmemiş neyse ben edeyim bari. tşkler dawn of war bayadır merak ediyordum aynen biri çökmüş. teşekkür edin bari lan hayvanlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 kim lan o alan? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 muhtemelen ordaki keylerin hepsini bi tane aç almıştır sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tuor_annare Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 bu tür şeyleri hep kaçırıyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Red said: muhtemelen ordaki keylerin hepsini bi tane aç almıştır sdfs yok origin'lere dokunmadım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 GENCOSMAN said: ihtiyaci olan alsin, heyvanlik yapmayin Kendin bile inanmamissindir lan bunu yazarken. Coban misali tek tek dagitcaktin sen onu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GENCOSMAN Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 5 kisi felan takiliyor pc bolumunde saniyodum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2013 Milamber said: steam keyleri kullandın, originleri ne yapacan? arkadaşa eşe dosta verecen veya satacan, millete hediye verecen kampanya yapacan. alanlarda paşa paşa kullanacak. ea dlc uzmanı, deli gibi bu oyunların dlcleri var. bf3 düşün mesela kaç paket çıktı üstüne adam gelecek alacak bunu bf4 e kadar beğense tak bf4ü de alacak. diğer oyunlarda aynı şekilde. mirrors edge satmış veya satmamış ne fark eder ama 1k oyuncu gelse onun yüzünden origin'e paşalar gibi onların bir kısmını paying user'a çevirir. 1.6m satılmış bundle. 1.6m * 6 tane origin oyunu demek. 1m kişi kullanmaya devam etsee çok büyük getirisi olur ea için. mantıklı aslında. ya tutarsa ya oynuyor yani? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yukardakilerden biri aldı kesin teşekkür etmemiş hayvan denince de ortaya çıkmadı sdf. ha diyeceksiniz ya sen aldıysan, ben alamam çünkü hepsi thq bundle çıkmadan bile benim hesapta vardı derim ben de, stronk hesap is stronk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmetalttan Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 EA 1 dolara oyun veriyor he mi? Kıyamet yakın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Silphatos said: yukardakilerden biri aldı kesin teşekkür etmemiş hayvan denince de ortaya çıkmadı sdf. ha diyeceksiniz ya sen aldıysan, ben alamam çünkü hepsi thq bundle çıkmadan bile benim hesapta vardı derim ben de, stronk hesap is stronk ben aldım ya steam'i. steamgifts'de gezerken cd key görüp hızlıca alıyomuş gibi hissettim sessiz ve hızlı bir şekilde aldım. gencosman'a teşekkürlerimi iletiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hmm aynı oyunun steamini kullandıktan sonra origini de verebiliomuyuz saga sola? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ver hacı bana origin kodları varsa. aramızda problem olmaz biliyosun. ayrıca bilmiyorum veriliyor mu? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slint Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Veriliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 verem o zaman =) bf3 ü vermiştim ama zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Bu gerizekali origin'den eski hesabimi kurtaramiyorum bir turlu ya. Mail attim diyor, ne gelen var ne giden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar