Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 biri de bana hediye etsin ya.. limit - lerde :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 bana da pls sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Promenader Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 lordum gift pls Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Captain Logar Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Battlefield 3 Origin Key 7C44-9DUP-KK95-XY33-L94N kapisin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 abi sakiz parasina alabildigimiz oyunlara bak saka gibi. sims 3 fazlasi olan varsa bu arada talibim :d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ea 0 yüzde alıyomuş bi de bu bundledan yuh, ea god tier company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Odeon Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 kim aliyomus paralari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 charityler ve humble bundlecılar işte alırken görmedin mi yüzdeleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 deadwoll said: Abi 5 dolar yerine 25 dolar verdim yanlışlıkla :( Custom amount seçip charity'e 5 dolar basmışım, 20 dolar humble tip olarak gitmiş. Mail attım ama sanmıyorum ki charge back yapsınlar. asdfgj, tip chargeback olmassss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 origin bundle diyip steam keyi vermelerine aklım almıyor. ea'in cebine para bile girmiyor satışlardan, tamamen charity bence steam keyi vermeseler bile, 1$'a millet atlayacaktı. steam key hüloğğğ diyip 1$ veren pek yoktur herhalde http://i.imgur.com/4602DTI.jpg şunda bile gabenın cebi doluyordur ya. o da ayık olsun bu arada, hayvan gibi PR yaptı ea şunla. şu origine sağlam revamp lazım. hatta bence kısmen opensource birşey yapsınlar, custom temalar oluştursun insanlar, devamında steam workshop tarzı birşey çıksın ortaya vs. şuan greenmangaming'in capsule clientının bir tık üstünde sanırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DareJedi Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Bildigin ip ban fln mi getirdiler anlamadim alamiyorum arkadas :P Cok aldin deyip duruyor halen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OsManiaC Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Xenus said: bence steam keyi vermeseler bile, 1$'a millet atlayacaktı. steam key hüloğğğ diyip 1$ veren pek yoktur herhalde malesef tam tersi hatta keşke ilk hafta sadece origin key ikinci hafta sadece steam key olan 1$ lık farklı kampanya olsaydı da görseydik steamfannnboyzzzz rocks Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Saeros said: ağzımdan köpükler saçarak aldım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Beyler 5 dolareslik paketden alana TL ivnte atarım lan yapın bi kıyak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 attım bende 5 dolares Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 1 dolar steam icin aldim oyunlari oynamam buyuk ihtimal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 yalnız origin de redeem edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 steam'de sims date pack de gelecekmiş, technical problems deyollar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vendy Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Origin Keyleri Dead Space - 4CG8-GXMK-DXCW-AVM9-BRZV Burnout Paradise - 8C2S-5LRM-RZM4-TS2R-JWT2 Crysis 2 Maximum Edition - 53HZ-JF44-RZT7-AUPP-NGY5 Mirror's Edge - HAQG-PB52-ND5L-5RJM-4WLR Medal of Honor - G4B3-CYZP-QSGH-4V3Z-Y5QM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi ben 5 doalr verip aldım da hani steamdi la? redeem origin diyo burada? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ds3 ve bf3 steamde yok istese de veremez, sim3 var bi tek olup da steam keyi verilmeyen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 abi işe yarıcak oyunlar steamde yok sims için alırdım oda yok meh origin yuklicek değilim tek para edicek oyun bence orda mirrors edge oda ps3 oynu 1 dolar felan su an ben 5 sene once 4 dolara almıstım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 aynen ilgimi çeken hiç bişey yok valla içinde, kimisi eski kimisi tırıvırı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ek oyun ve dlc için minumum bid ne kadar alıyorum 2.yi sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 eski püskü oyunlar bi ds3 var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar