axedice Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Hayır hiç bi buildde lmp/gmp pulse kullanmadık, onun yerine marauder tank, molten witch, CI shadow falan oynadık (gerçi bu sonuncusu da biraz cookiecutter). Diablo3 oyun zevki özellikle aşağı çekilmiş bir oyun, amaç olabildiğince çok insanı RMAH'a yönlendirmek. POE aksine oyun zevkini arttırabilmek için kasıyor. Bütün bunlara rağmen gidip koyun gibi diablo alırsanız titan geldiğinde microtransaction betası bitmiş olur, 60 dolar vererek eğlendiğiniz oyunlar 120 dolara gelmeye başlar. Diablo3, hatta hiç bir blizzard oyunu almayın lütfen arkadaşlar. Yoksa sadece kendiniz değil başka insanlar için de oyunculuğu öldürecek, maliyetini ikiye üçe katlayacaksınız. D3 bu kadar BOK gibi KUSMUK gibi bi oyun olmasaydı bile gittiği yol yol değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hade len seksi :p Ama ciddi anlamda hpbulk yada 0 dmg node alıp geniş geniş end game kasılabilmesi bayık geldi bana PoE de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi poe softcoreda son durum yani low life mf dual sporker veya discharger only falan partyler var. o yüzden diğer buildler çok fantastik olur. ben çok başarılı bulmuyorum poe yi de o konuda. bi cookiecuttera itiyo illa ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hayır son patchte gelen buffla facebreaker softcoreda 2-3 gcp item. %995 üzeri alıyosun endgame bi daha silah falan derdin yok. facebreak ı da level 16 da takıyosun. burning discharger level 13 te takıyo searing touchı. o yüzden diğer buildler çok pasif kalıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ben sanırım totalde 6 karakter falan kastım PoE'de hepsinde end-game map yaptım biri dışında hiçbirinde açıp build bakmadım hatta 2 tanesi göç yolda düzülür şeklinde oluştu belki olabileceğinin en iyisi olmadı ama gamebreaker olmadı çatır çatır endgame oynadım. seni bir şeye itmiyor kısaca eğer baya genre'ye fransız değilsen istikrarlı bir şekilde alakasız şeyleri almıyorsan. mekanikleri öğrenmek zaman alıyor olabilir ama ona lafım yok. o da artık what can you do sometimes yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rasmon Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 haksızsınız demiyorum da. endgame farmladığın mapi ben cookicutter buildle 1/5 sürede farmlıyorum. dolayısıyla benim gibi işten güçten vakti olmayan adam için direkt copy paste tree oluyo. Yani gene seçenek sunması güzel bişey ama dediğim gibi benim gibi düşünen ve oynayan çok insan var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aquila said: yokedilemiyo ve dokunani yakiyo, oyle bir plot armor var ki tekrar tekrar diablo kesebilelim. melekler bir üst makama söyleseya durumu =) toptan hallolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 yok allaha havale edemiyosun ya, edilse keşke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi hayır, Josh mesquira panelin sonunda ARTIK SİZ DHNİZİ, SİZ EVET EVET SİZ BARBINIZI VE ARKADAKİ UZUN SAÇLI BAYAN SİZ DE MONKUNUZU İSTEDİĞİNİZ GİBİ ŞEKİLLENDİREBİLECEKSİNİZ HÜLOOOOOOĞĞ diyor. Adam customization diye toplamda 4(DÖRT) stattan bir tanesine bütün pointleri spamlamayı öyle bir anlattı ki. Gemler hala f2p çinli mmosu gibi 50 dex, 50 str veriyor falan. Diablo3ün monklarının %102.6'sı lightning fist+sweeping wind build ile oynarken, bütün wd/wizler aynı gemi takmaya ve tepeden tırnağa her slota aynısını koymaya expansionda da devam edecekken PoEye cookiecutter-fest demeyin, ayıp günah ya. Diablo3ün combatı çok daha akıcı deyin, grafikleri physics'i yüz kat daha iyi deyin hiç değilse yine anlıcam da. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 poenin eleştirilcek tek kısmı teknik konular, o da blizzard farkı işte haklarını vermek gerekiyor oyun motorları konusunda gerçekten başarılılar bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 poe niye oynamiyor kimse ? devamli poe de poe ama kimse 2 haftadan sonra elini surmedi surmuyor surmeyecek.. hayir iyi oyun oynanmiyorsa nasil bir iliski bu anlamadim. cogu kisi high level bile gormeden birakti sildi oyunu bir bindildak ve bir iki kisi haric. oynanmiyor olmasi kotu oyun oldugunu gostermiyorsa eger kotu olan ve oynanan oyunu tercih etmeliyiz sanki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 poe poe diyen adamlar diablo da oynamıyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 d3'un combatı baya daha iyi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abi hack n slash insanı bayıyor belli bir süreden sonra sürekli mmorpg gibi oynadığın bir şey değil ki farma dayalı bir şey sonuçta ve farmda işi gücü olan adamı belli bir hazdan sonra bayar. olay poe, diablo değil yani benim hns oynayasım yok şu aralar, doygunluk geldi 6 ay poe oynayınca. poe'den kaynaklı değil yani genreden kaynaklı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 hns türünün ederi bu aradaslar yapıcak bişey yok basından beri diyorum ama kabullenmek istemiyorsunuz oha cinematici cok iyimiş. panda kadar olmasayda baya iyidi. detaylar inanılmazdı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kanuni Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 ne biliyim poeden cok daha fazla kisi cok daha uzun sure oynadi d3 u.. ben hns cok severim ama poe ye tutunamadim. d3 de her classi maxladim arkadaslarla eglendim ... her neyse keyif isi sonucta. bu arada videolari yeni izledim baya iyiymis:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keldron Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Abi burda olay fanboyluk degil zaten insanlar onu karıstırıyor.Diablo 2 yi 4 sene aralıklarla oynadım ben.Diablo hastasıyım yani ama Poe mekanikleriyle ezdi diablo yu ne yazık ki biz de buna veryansın ediyoruz.Blizzard gibi elinde inanılmaz bi imkan,senaryo potansiyeli,oyuncu kitlesi varken nasıl bu diablo 3 ü yaptı?İsyan buna kısacası ve Rmah tabi. Yok su güzelim grafiklerle oynanabilirlikle adam gibi olsa diablo 3 kim bakar Poe nin yüzüne ya.Umarım expansionla adam olur ama ben hala o Rmah olayına kılım sırf o yüzden almıcam oyunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aceace Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sparkcaster said: poenin eleştirilcek tek kısmı teknik konular, o da blizzard farkı işte haklarını vermek gerekiyor oyun motorları konusunda gerçekten başarılılar bence. Abi tabii ki başarılılar. Başarısız olmak gibi bir lüksleri yok. Blizzard'tan bahsediyoruz. İnsanların kabullenemediği blizzardın nerden nereye geldiği. WoW'a, SCBW'ye, W3'e, Diablo serisine yaklaşabilen bir oyun var mı? Hani insanlara sen en mükemmelini düzenli olarak verirsen insanlar alışacak tabii. D3'te de gameplay olayını hakkatten mükemmele çok yakın sundular. Oyun ne zaman kimde daha fazla "Weapon DPS, AS, CC, CD, main stat" olacak şeysinden çıkarsa o zaman en büyük adım atılmış olacak. Söylenenler tamam umut verici. Ama d3 çıkmadan önce de zibilyon tane umut verici şey söylememişler miydi? Şunu kesinlikle kabul etmiyorum mesela "Oyun çıktıktan sonra patchlerle çok güzel geliştirmeler yapıldı." Hadi canım. Ne eklendi? D3 : Paragon level, MP, Überler, Crafting, Brawling, Town'da Cain'in kitabına identify ettirmece D2 LoD: 100 level, PlayersX, Überler, Crafting, World PvP, Town'da kendisine bizzat Identfy ettirmece, Rünler, Sinerji sistemi, charmlar, Jewellar.. Daha da fazlası vardır da bi anda aklıma sadece bunlar geldi. E bunların hepsi zaten LoD'ta vardı. Yani blizzard bir önceki oyunun expansionunda olan özellikleri getirdi. Aman tanrım ne büyük yenilikler... Bite me! D2 çıktığında kötüymüş. LoD düzeltmiş. 10 küsür yılda bir firma kendi yaptığı oyunun gerisine gidiyorsa eleştirilmeyi hakediyor demektir. Blizzard'ın D3'te yaptığı 2 tane doğru şey var. 1. Saçma sapan TPTPTPTPTP şeklinde yapılan runların sonu geldi 2. Oyun nispeten zorlaştırıldı. Ki onu da yanlış yaptılar aslında. 1.03 öncesi oyunun zorluğu item checkten ibaret idi. Sonrasında biraz düzeldi. Sonra kolaylaştıralım derken cılkını çıkarttılar. Hani bize sözünü verdikleri 62881651776 farklı skill build? Her classın 1 ya da 2 tane farklı buildi var. Oynanışı değiştirmeyen minörden de minör rüne farklılıkları var. Hepsi bu. Başka bir şey denemeye kalkarsanız farmınız çok çok ciddi anlamda yavaşlıyor. Ha d2 ile karşılaştırma gelecek şimdi biliyorum. "Ama d2'de de zaten çok kısıtlı buildler vardı." Evet kısıtlıydı. Ancak Fighter sorceress ile Naj Seti kullanarak yavaş olsa dahi farm yapabiliyordum. Neden? Çünkü D2 AH'ye odaklı yapılmamıştı. Bu nedenle düşen sallıyorum 2 tane immortal Weaponu arasındaki fark ciddi anlamda minimal idi. Ve bu minimallik sayesinde yavaş farmım gözüme batmıyordu. AH'yi oyundan direk kaldırma imkanı yok blizzard'ın. Çünkü oyun BAŞTAN SONA AH hesaplanarak yapılmış durumda. 2 Skorn'dan birisi yüzlerce dolar ederken öteki 1 paket malbuş etmiyor. Blizzard oyunun ilk itemizationunu hazırlarken randomluğun dibine vurmak zorundaydı. Yoksa Ah çalışmayacaktı. AH'yi çalışır hale sokabilmek için oyunun bütün zevkinin içine ettiler. Bakın ekonominin içine göz göreee göre eden fakat blizzardın engelleyemediği (!) botları saymadım. Ha expansionu alır mıyım? Ben kesinlikle almayacağım. Ama kız arkadaşım para kazanmak için almak isteyebilir. (D3ten kazandığı parayla araba satın alan arkadaşımı çooook feci kıskanmıştı.) O da büyük ihtimalle bot satın alma yolunu seçecek. Öteki türlü işi zor Çok feci WoT olmuş lan bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 d3ten araba almak lolwut? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Sparkcaster said: poe poe diyen adamlar diablo da oynamıyor? bu adam niye alan yetkilisi ya. atatürk düşmanını atatürk kurumunun başına getirmek gibi bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 herkesin kazandığı senin gibi boğazına gitmedi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 goldbären said: Sparkcaster said: poe poe diyen adamlar diablo da oynamıyor? bu adam niye alan yetkilisi ya. atatürk düşmanını atatürk kurumunun başına getirmek gibi bişi http://i.imgur.com/arP9cq9.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 abboooovv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 okcupid. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Praetorian Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2013 aynı tas aynı hamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar