Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 abi hp ile alakası yok, life per secondının x katı kadar demiş işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Ben galiba DE ettiydim bunu. Bu arada regen ve life per hit doğru çalışmıyor galiba. Ben wizardla ne yaparsam yapıyım eziyet çekiyorum. Dolmuyor can. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 http://www.youtube.com/watch?v=wQ54qIYD59o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Normal farmlarsın aslinda bu legle :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Bu cache specific itemlar aslında o kadar da cache specific değilmiş, aynı oyunda hem yaratıktan hem de cacheten helltrapper isimli crossbowu düşürdüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 2, 2014 hellrack'tir o. helltrapper sadece cache'den düşüyor, Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 axedice said: Saniye başına hp mizin % 750-1000 kadarını vuruyor. Yani 400 k hp varsa saniyede 40.000.000 damage vurabiliyorsun. Herkes bu itemla t6 yapıyor. ahahaha :D ben de bunu bekliyordum. biri bu itema göre item build yapıp videosunu koysun, böylece ben uğraşmak zorunda kalmayayım diye. iyi olmuş. ve tabii ki sonuç yetersiz, teşekkürler blizzort. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 pox faulds var bir milyon kat filan daha iyisi, buna kim niye bel bağlar da dener ki. brooding filan varsa bile yetersiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 abi 2 sayfadır bilerek mi trolleniyorsunuz sosyal bir deney mi yapıyorsunuz yeni bir akım falan mı başlatmaya çalışıyorsunuz bilmiyorum da life per second'ınızı vuruyor death's bargain life'ınızı değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 trollenen yok, bi tek sen boyle heyecanlanmissin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 gleoddyn said: kadala yüzünden oyunu bırakıcam lan! çoluğumun çocuğumun rıskını yedi yine de vermedi cindercoat'ı ırıspı... işin komiği ırıspı isimli wizardıma 5000 shard gibi bişi harcadım, hiç görmedim kadaladan cindercoat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 deamon hunter'la falan çıkarmaya calısmıyorsunuz değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
odiflame Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 arkadaşlar helme muhakkak topaz taşınımı koymak lazım. magic findı çok etkliyor mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aquila said: trollenen yok, bi tek sen boyle heyecanlanmissin. ben heyecanlanmadım da sen hiç topicte yokken benim mesajıma jet hızıyla rantlamışsın, stay mad gifi bulmaya üşendim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 topikte olmamak ne, yoklama mi aliyosun giriste? stay made de kendin bakarsin buldugunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 µh said: deamon hunter'la falan çıkarmaya calısmıyorsunuz değil mi? Nasıl yani? Dh için uğraşıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 fire skilli var mi ki dh'nin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 2 tane skill var zaten onlar da fire. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aquila said: topikte olmamak ne, yoklama mi aliyosun giriste? stay made de kendin bakarsin buldugunda. topicte olmamayı bu şekilde mi anladın ciddi ciddi durup dururken atar yap, sonra HAYIRSEN de off, 2/10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 ne atari birader, bisey demissin, oyle bisey yok dedik. atari sen yapiyosun. yanlis oldugu soylenince heyecanlanan genclerdensin belli ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 60k life per sec ile 600k felan vuruyo şit item Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 gleoddyn said: µh said: deamon hunter'la falan çıkarmaya calısmıyorsunuz değil mi? Nasıl yani? Dh için uğraşıyorum... dh için cloak çıkartıp duruyor sanırım kadala ben dh ile denemedim sıra gelemedi daha en başındayız sıranın ama dh için farmlıyorsan genelde insanlar monk ile alıyorlar chestleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 life regeni de iptal ediyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 aquila said: ne atari birader, bisey demissin, oyle bisey yok dedik. atari sen yapiyosun. yanlis oldugu soylenince heyecanlanan genclerdensin belli ki. arka sayfalarda yanlış birşey deniyor, o yanlış şeyin üzerinden de postlar devam ediyor ben diyorum ki dediğiniz yanlış öyle şey mi olur bilerek mi trolleniyorsunuz sen o mesajlarla falan alakası olmayan random adam durup dururken nem kapıyorsun, 3. postunda hala sataşıyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 3, 2014 Bazı all resler ve pasif özelliğim blur sayesinde damage reduction from level 70 enemies kısmı %99-%102 arasında değişiyor %100'ü geçen damage typlelara karşı invul olmam gerekir aslen ama olmuyorum değil mi, bir çeşit bug mı bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar