BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Her zaman çıkmıyor o unique mob. Sık çıkıyor ama her zaman değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 goldbären said: şurada da buldum listeyi. hatta bu FAQ gayet iyi oyunla ilgili sağda solda sorduğum soruların çoğu cevaplanmış. http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/82430-ros-faq-reaper-of-souls-frequently-asked#cachelegs Hamburgerin duyunca tabi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 goldbären said: Remus said: Act 3 de Hellrift temizleme diye bir quest var. Torment 6 da rahat yapılıyor. Aç kapa devamlı oyunu, buldukça o questi yap. / fixlendi. şöyle ki o quest çıktığında sledge - hammerkürt falan çıkmıyordu. bembeyaz mobları temizleyip kapıyordun. şimdi gene o morlardan bitanesi çıkıyor kill all monsters dese de. çıksa ne olcak abi onu da kesersin 2 dakikada lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 24, 2014 Her seferinde çıkmıyor o moblar, Hellrift nerflenmedi yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Dün nerdeyse 10 kere hell rift yaptık 1 kere bile o unique mob çıkmadı. Bide şansıma her açtığımda quest çıktı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 oh 600m cepte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 abi ben orayı para kasmak için yapıyorum, geçen pantolon değiştirecektim 1m'im olmadığı için gemleri çıkaramadım ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 goldbären said: keke tamam da o cachelerden düşenleri falan yazan bir link vardır yani. madem o kadar az birisi tablolamıştır bunu :( LÜT FEN http://us.battle.net/d3/en/forum/topic/12249795001#1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 µh said: abi ben orayı para kasmak için yapıyorum, geçen pantolon değiştirecektim 1m'im olmadığı için gemleri çıkaramadım ya hahahah cebimde dolmuş parası olmadığı için eve yürüyeerek döndüm demek gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Kadala karısından 1200 shardlık bot aldım 1 tane legendary vermedi ya, çok sinirliyim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Botlar normalde de çok zor düşüyor şu ara. Crusaderla hala Mehmet Ağa gibi sarı botlarla geziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 shardları bota harcamayın abi, her class botunu mutlaka set parçası giyiyor, kadaladan da yeni set item düşmüyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Firewalkers falan beklemiştim, "1200 sharda atar lan belki" diyordum çöp bile atmadı... meeeh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 500 şart cap niye var? niye yani. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 250di galiba 500 yaptılar. Para gibi sınırsız olsa artık o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Blood shardların harcanacağı en iyi şey helmet. 5 sharda direk build changer. 2. olarak da belt. Hellcat waistguarddan sonra veya lightning monk falansanız thundergods vigordan sonra witching houra kasmayın ama. O işte nadir olan legendarylerden. Sonrası 15er 15er weaponlara artık. Bir fate of fell çıkaydı :| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 3k shard harcadım bugün stone of jordan için, belki de 3500. düşmedi yine, shardları kaldırsınlar oyundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 20likleri zorlamayasın coef değil 5 lik parçaları satın alın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 25, 2014 Günlerdir chest alıyorum her türlü zottirik chest geldi bi cindercoat gelmedi :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Kadala 4 tane fire walkers dahil 20 tane filan leg bot verdi, sadece sonuncusu ice climbers idi. 1-2k shard ile çıkarmayı unutun ama. 5 shardlık şeyler alacaksınız, geri kalanı anlamsız kadaladan. En rare şeyler çok zor çıkıyor ama. Onbinleri gömmeye hazırlanın öyle eşyalar için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 5 - 6k gömdüm hala woh yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
capul Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Silah aramak bence anlamsız ötesi.. Hem 15 shard hem de her türlü 1h gelebiliyor.. Sword ararken bi bakıyosun 3 tane leg crossbowun olmuş.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Cache reward'lara buff geliyor. t2-6 arasi leg drop atma sansi yukselecekmis, ilave olarak torment only leg'de atacakmis artik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 1h silah ring ve amulet almak çok anlamsız kadaladan. Giden sharda değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 26, 2014 Kadala benim icin lost cause artik. Yaklasik 5000 sharddan bos dondum. Shardlari satabilsek saticam resmen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar