arcane Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 19, 2014 oyunun en iyi featureı axedice ya ahaha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 diabloprogress'den elemental dps hesaplamalarıyla ugrasıyorum 2 gündür, sürekli item çıkarıp takıp bakıyorum. %damage bonuslar burda hesaplandığı gibi çalışmıyor açık bir şekilde, etkisi daha az doğrudan çarpan şeklinde değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karatan Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Caladorn said: http://www.youtube.com/watch?v=TD7YZnkaLSE&feature=youtu.be şu hala çalışıyor mu? Bir skill uğruna 3m param gitti de.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asdasd4441 Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Abi +300 armoru all res yapıyım dedim çıkan seçeneklere bak +300 armor +350 armor +500 armor :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black_Hand Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 +500 armoru seçseydin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caladorn Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 20, 2014 karatan said: Caladorn said: http://www.youtube.com/watch?v=TD7YZnkaLSE&feature=youtu.be şu hala çalışıyor mu? Bir skill uğruna 3m param gitti de.... yok fixlediler bunu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Nerf listesindeki bi sonraki item muhtemelen skull of resonance (demor shout atınca 20 sny charm yapan) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 abi hiç bişey düşmüyor ya sikicem. son 10 gündür falan bir item değiştirmedim. hızlı olsun diye t1 farmlıyorum, t2 farmladığımın iki katı sürede. ama drop rate yok. o yüzden bari %15 bonus yerine iki kere üç kere rollerim daha fazla adam keserek diyorum. ama yok arkadaş düşmüyor. bi haftadır tek item değiştirmedim. 900k dps 8m tafnes. edit: baflı tabiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Sağlam partiyle t3 t4 farmla baya fark ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 communitylerle kurdugum random grupla(iste 700k+ dps seklinde sorarak) t1 5-8 dakika arasında bitiyodu dun 1 saatte 500 blood shard biriktirdim 4 tane de leg dustu. bloodshardlardan islevsiz de olsa 2 leg dustu(sadece belt rolladım). saatte 6 leg duserse hep kabul edebilirim gibi speed farmı t3 t4 e gore. crusader baya iyi ozellikle blessed shield fazla sektiren shieldla eliteler eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Crusader literally kıçını kaldıramıyor abi, hep arkada kalıyor rift yaparken sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Hep 2H yüzünden =( %15 yavaşlatması kötü. Ama hasar konusunda başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
madcow Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 lord commander ile ata binince ben hep en onde kosuyorum asdf bi de blessed shield range oldugu icin biraz gec kalmak sıkıntı olmuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yagiz9304 Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Çok bir önemi var mı bilmiyorum da, old ruinste ara sıra çıkan dark celların içerisinde goblin spotu vardı hani, fixlenmişti, geri gelmiş, anladığım kadarıyla cellar çıkarsa goblin %100 var 6-7 kez denedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 goblinin verdiği bir şey yok, gereksiz efor olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BalisticGel Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Oranlarsan trash moblardan daha fazlasını düşürüyorsun. Ben oyun sürem boyuca goblinden 3 4 tane leg düşürmüşümdür herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oktayca Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 son patch de drop ratelermi düşürüldü ? t2 de 3 run yaptım 2 bounty 1 rift 1 tane legendary düştü eskiden yağardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 eskiden en şanslıymışsın, ben 5 de 6 da sıfır da gördüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Ben en büyük dramı axedice, sam bi de uzak (forum nickini bilmiyorum :( ) beraber girdiğimiz bir oyunda yaşadım. 10-12 tane falan t3 rift döndük, legendary zaten hiç düşmedi; yarısından fazlasında da forgotten soul bile düşmedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 t2 yapacak 2 dane adam araniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bingildak Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 legendary craftlar için gerekli ana materyal ve plan dropları act spesifik mi? bazıları sürekli düşerken bazıları inatla hiç düşmüyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 malzemeler spesifik, planlar random Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations materialllerin nerden düştükleri burda var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guernica Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 22, 2014 normalde farmlanır mı bunlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar