Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
diabloprogress'den elemental dps hesaplamalarıyla ugrasıyorum 2 gündür, sürekli item çıkarıp takıp bakıyorum.

%damage bonuslar burda hesaplandığı gibi çalışmıyor açık bir şekilde, etkisi daha az doğrudan çarpan şeklinde değil.
Mesaj tarihi:
abi hiç bişey düşmüyor ya sikicem.
son 10 gündür falan bir item değiştirmedim.

hızlı olsun diye t1 farmlıyorum, t2 farmladığımın iki katı sürede. ama drop rate yok. o yüzden bari %15 bonus yerine iki kere üç kere rollerim daha fazla adam keserek diyorum.

ama yok arkadaş düşmüyor.

bi haftadır tek item değiştirmedim. 900k dps 8m tafnes.

edit: baflı tabiki.
Mesaj tarihi:
communitylerle kurdugum random grupla(iste 700k+ dps seklinde sorarak) t1 5-8 dakika arasında bitiyodu dun 1 saatte 500 blood shard biriktirdim 4 tane de leg dustu. bloodshardlardan islevsiz de olsa 2 leg dustu(sadece belt rolladım). saatte 6 leg duserse hep kabul edebilirim gibi speed farmı t3 t4 e gore.

crusader baya iyi ozellikle blessed shield fazla sektiren shieldla eliteler eriyor.
Mesaj tarihi:
Çok bir önemi var mı bilmiyorum da, old ruinste ara sıra çıkan dark celların içerisinde goblin spotu vardı hani, fixlenmişti, geri gelmiş, anladığım kadarıyla cellar çıkarsa goblin %100 var 6-7 kez denedim.
Mesaj tarihi:
Ben en büyük dramı axedice, sam bi de uzak (forum nickini bilmiyorum :( ) beraber girdiğimiz bir oyunda yaşadım. 10-12 tane falan t3 rift döndük, legendary zaten hiç düşmedi; yarısından fazlasında da forgotten soul bile düşmedi.
Mesaj tarihi:
http://www.diablofans.com/forums/diablo-iii-general-forums/diablo-iii-general-discussion/83094-guide-legendary-crafting-materials-drop-locations

materialllerin nerden düştükleri burda var.
  • Yeni Oluştur...