Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Inventory değil o Blizzard UI riftte leak yapıyor o yüzden loot geç düşüyor herhangi bi ui penceresi açtığınızdada makina kasılıyor hatta 1 sny donuyor.
Senin isp yada makinandan ziyade blizortun sorunu.
Mesaj tarihi:
Abi birşey sorcam, bu craftların materyalleri belli yerlerden belli moblardan düşüyor ya hani, redditde liste yapmışlar falan kim nerde neyi düşürüyor diye.

Craftların planları da mı sadece o moblardan düşüyor, yoksa random mu?
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Inventory değil o Blizzard UI riftte leak yapıyor o yüzden loot geç düşüyor herhangi bi ui penceresi açtığınızdada makina kasılıyor hatta 1 sny donuyor.

E tamam işte. 2 dakika ayırıp yazın da adamlar birileri daha sallıyor diye bi ihtimal düzeltirler. Yoksa zamanında SC2 anamenüde ekrankartı yakarken de kullanıcıya attılar suçu boşta.
Mesaj tarihi:
[video]https://www.youtube.com/watch?v=Npw6IPQQqCo?feature=oembed" width="459">

şöyle birşey var 2 saatte 1-60 level vaad ediyor. sanırım 100k gold veriyormuş akşama gidip denicem bakalım.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

bir de exploit değilse de bedava xp veren bişeyler söyleyin.

torment 4e falan çekip act4 bountylerinden clear hell rift çıkmasına kasıyorum. 5 dakkada 30-40 ne verirse işte :(

Bu aralar deli gibi hot fix yapıyorlar :) Kafata kırmızı gem, parmağa hellfire ring, üstünede cains çek T1-t3 artık ne kolaysa onu farmla.
Mesaj tarihi:
goldbären said:

bir de arkadaş yeni exploit falan yok mu ya söyleyin yapalım. sıkıldım dürüst vergisini veren char oynamaktan.

Monumental Exploit found in D3

http://eu.battle.net/d3/en/forum/topic/10342264206
Mesaj tarihi:
Sam said:

düşmüyor class setler, torment-only legendary'ler düşmüyor. ancak blackthorne's falan.

bana wd set parçası çıktı kadaladan diye hatırlıyorum. 90% eminim sdf.

mainhand ve offhanddi hatta. ama o setleri setten saymıyorlarmış. halbuki wd seti lan.
Mesaj tarihi:
Regalya said:

Haklısın. Makina yeniledim expansion gelmeden 2 ay önce. Son sistem ama bazen takılmalar oluyor.
Mesaj tarihi:
arcane said:

Sam said:

düşmüyor class setler, torment-only legendary'ler düşmüyor. ancak blackthorne's falan.

bana wd set parçası çıktı kadaladan diye hatırlıyorum. 90% eminim sdf.

mainhand ve offhanddi hatta. ama o setleri setten saymıyorlarmış. halbuki wd seti lan.

Nerf yedi galiba, banada düştüydü. Bu chestleri nerflediklerinde gitmiş olabilir.
  • Yeni Oluştur...