Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Reaper of Souls / Genel Başlık - 1

Kanuni

Öne çıkan mesajlar

Regalya said:

Inventory değil o Blizzard UI riftte leak yapıyor o yüzden loot geç düşüyor herhangi bi ui penceresi açtığınızdada makina kasılıyor hatta 1 sny donuyor.
Senin isp yada makinandan ziyade blizortun sorunu.

E tamam işte. 2 dakika ayırıp yazın da adamlar birileri daha sallıyor diye bi ihtimal düzeltirler. Yoksa zamanında SC2 anamenüde ekrankartı yakarken de kullanıcıya attılar suçu boşta.
Sosyal ağlarda paylaş

goldbären said:

bir de exploit değilse de bedava xp veren bişeyler söyleyin.

torment 4e falan çekip act4 bountylerinden clear hell rift çıkmasına kasıyorum. 5 dakkada 30-40 ne verirse işte :(

Bu aralar deli gibi hot fix yapıyorlar :) Kafata kırmızı gem, parmağa hellfire ring, üstünede cains çek T1-t3 artık ne kolaysa onu farmla.
Sosyal ağlarda paylaş

Regalya said:

Inventory değil o Blizzard UI riftte leak yapıyor o yüzden loot geç düşüyor herhangi bi ui penceresi açtığınızdada makina kasılıyor hatta 1 sny donuyor.
Senin isp yada makinandan ziyade blizortun sorunu.

Haklısın. Makina yeniledim expansion gelmeden 2 ay önce. Son sistem ama bazen takılmalar oluyor.
Sosyal ağlarda paylaş

arcane said:

Sam said:

düşmüyor class setler, torment-only legendary'ler düşmüyor. ancak blackthorne's falan.

bana wd set parçası çıktı kadaladan diye hatırlıyorum. 90% eminim sdf.

mainhand ve offhanddi hatta. ama o setleri setten saymıyorlarmış. halbuki wd seti lan.

Nerf yedi galiba, banada düştüydü. Bu chestleri nerflediklerinde gitmiş olabilir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...