Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

47 bilet satıldı

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ankaraya 10 seneden daha fazladır bir kez gitmedi milli takım.

GS sktrb*ktan bir hazırlık maçı oynadı izmirde stad full çekti.

Süper kupada stad yıkılacaktı kayseride, o gün şehirde formasız gezen adam yoktu falan.

Hiç ağlamasınlar.
Mesaj tarihi:
ya ankara istanbul değil be abi. zibik zibik adamları pohpohluyorsun ligde sırf türk diye. adam pas yapamıyor koşuyor olsun türk diyorsun.

orta açamıyor olsun türk diyorsun.

sonra milli takım neden bik bik. kaldırsalar türk sınırını 2 kişi bile kalmaz takımlarda. futbola verilen değer jöleli saç yetiştirme merkezinden öte değil.
Mesaj tarihi:
Futbolun başka şehirlere gitmesi şart, Bursa'daki son maçları hatırlayın en kötüsünden.

İstanbul'da artık insanlar maçlara gitmiyor, gitmek istemiyor ve her şeyden önce gidemiyor.

Çoğu kesime göre bizim için ucuz olan bilet fiyatları bile pahalı geliyor. Dar gelirli sayısı nüfusa göre o kadar fazla ki İstanbul'da zaten 15 milyonluk kentte nereden baksan 7-8 milyon kişi 20TL'ye bile maça gidemez. Onu geç zaten bir maça gitmek sadece bilet parası değil. Yolu var, en kötü yemeği var desen 40TL'ye çıkıyor.

O parayı geç, İstanbul'da çalışma şartları çoğu insan için çığrından çıktı. Özel sektör insanların hayatlarını işgal etmeye başladı. Millet 7-8'deki maçlara bile çalıştığı için ya da o sıralarda işten çıktığı için gidemiyor. Bu olayı en iyi BJK'liler anlar son yıllarda, maçlarımız hep Cuma - Pazartesi olduğu için taraftarın önemli bir kesimi maçlara gidemez oluyor.

Bu tip bir çok etken var. Üstüne İstanbul'lu maç izlemeye zaten doyuyor. En temelinden ligde 3 takımı hep var. Zaten adamlar milli maçı da TV'den izleyeyim ne olacak kafasında,

Anadolu'da öyle değil işte, özellikle uygun fiyatlardan küçük şehirlere götürseler maçları inanılmaz seyirci toplarlar ve inanılmaz destek alırlar. Gerçi şampiyon beş takım ve Elazığspor dışında geçen yıl doluluk oranı %50'yi geçen Süper Lig takımı yoktu ligde, ama milli takım farklı

Götür abi atıyorum Antalya'ya, Elazığ'a, Trabzon dolsun.

Yok işte, padişahçılık kafası tamamen. Her şey istanbul'da olacak...
Mesaj tarihi:
Bursa'nin garip bi uğuru var milli takım konusunda. İngiltere, Wembley stadı eşleşmesi gibi bi eşleşme yapılabilir. Hem milli takım da ev sahibi gibi hisseder gerçekten.
Mesaj tarihi:
abi olimpiyat stadına gitmek ölüm zaten kim gider ki o maça :D akıl var mantık var orda maç mı yapılır lan tabi kimse gitmez.

koy izmire,ankaraya hadi olmadı kayseri ye.bak doluyor mu dolmuyor mu
Mesaj tarihi:
DarKRideR said:

Futbolun başka şehirlere gitmesi şart, Bursa'daki son maçları hatırlayın en kötüsünden.

İstanbul'da artık insanlar maçlara gitmiyor, gitmek istemiyor ve her şeyden önce gidemiyor.

Çoğu kesime göre bizim için ucuz olan bilet fiyatları bile pahalı geliyor. Dar gelirli sayısı nüfusa göre o kadar fazla ki İstanbul'da zaten 15 milyonluk kentte nereden baksan 7-8 milyon kişi 20TL'ye bile maça gidemez. Onu geç zaten bir maça gitmek sadece bilet parası değil. Yolu var, en kötü yemeği var desen 40TL'ye çıkıyor.

O parayı geç, İstanbul'da çalışma şartları çoğu insan için çığrından çıktı. Özel sektör insanların hayatlarını işgal etmeye başladı. Millet 7-8'deki maçlara bile çalıştığı için ya da o sıralarda işten çıktığı için gidemiyor. Bu olayı en iyi BJK'liler anlar son yıllarda, maçlarımız hep Cuma - Pazartesi olduğu için taraftarın önemli bir kesimi maçlara gidemez oluyor.

Bu tip bir çok etken var. Üstüne İstanbul'lu maç izlemeye zaten doyuyor. En temelinden ligde 3 takımı hep var. Zaten adamlar milli maçı da TV'den izleyeyim ne olacak kafasında,

Anadolu'da öyle değil işte, özellikle uygun fiyatlardan küçük şehirlere götürseler maçları inanılmaz seyirci toplarlar ve inanılmaz destek alırlar. Gerçi şampiyon beş takım ve Elazığspor dışında geçen yıl doluluk oranı %50'yi geçen Süper Lig takımı yoktu ligde, ama milli takım farklı

Götür abi atıyorum Antalya'ya, Elazığ'a, Trabzon dolsun.

Yok işte, padişahçılık kafası tamamen. Her şey istanbul'da olacak...

yazdıklarının tamamına katılıyorum.
bir de şunu eklemek istiyorum.eğer bu maç A Milli takımın Almanya ile yapacağı bir maç olsaydı stadyum tıklım tıklım dolardı.bir de bu yönü var işin.hiçbir önemi olmayan,gazozuna maçta yukarıda darkriderın dediği nedenler de(yani iş saatleri,istanbul trafiği,maç biletlerinin ve maça gitmenin ekstra külfeti)eklenince ne işi var milletin hafta içi maçta?
Mesaj tarihi:
Hazırlık maçıyla mı ölçülüyor artık krediler.

Ayrıca futbolda reklam yapmasını bileceksin. Gs 35 yaşındaki Drogbaya, fb emekliliği gelen Roberto Carlos a Bjk Guti ye boşuna o kadar para vermedi. Artık reklam fikirlerini de onlar düşünsün. Ayrıca Anadolu da sıradan takım bile üst üste yolunda gitmeyen bir şey olunca asıp kesebiliyor
Mesaj tarihi:
İtalya Roma'da çok az maç oynar. Napoli ve Sampdoria'nın stadlar tercih. İspanya Madrid'de çok önemli olmadıkça oynamaz, Camp Nou'ya girmiyorum bile. Fransızlar Marsilya veya St. Ettienne'i seçer, milli duygu adamlarının yaşadıkları yerler. Çünkü büyük şehir kozmopolit, vereceksin milli duygu adamlarının şehirlerine.

Ben mesela milli takımı maç izlemek için izliyorum, şu an tat vermeyen boktan bir takım, öldürseler gitmem maça. Ama Trabzon'da, Sivas'ta aha milli duygular diye o stad full çeker
  • Yeni Oluştur...