Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 selamlar. uTorrent indirip, kurdum. işyerimden dolayı openvp kullanarak farklı trackerlardan dosyalar indirmeyi deniyorum fakat udp izleyicilerinde sürekli connection timed out oluyorum. bir türlü bağlanmıyor (belki 10 tane torrent dosyasında 1 taneye bağlanabiliyorum, o da udp trackerlarından değil). nedeni, nedir, ne değildir? örnek http://i42.tinypic.com/35cmr1v.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 utorrentin bi ibneliği olabilir, bitcomet ile denesene bide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 ondada olmadı. UDP tracker no response hatası alıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aeny Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 tracker da problem olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 alakası yok yahu her trackerda böyle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 beleş vpnlerde torrent sıkıntılı sanırım trackerlar vpni banlıyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2013 OpenVPN'yi UDP'den çalıştırmayı dene TCP kullanıyorsan. VPN'ni kontrol et ya da. PrivateInternetAccess ile UDP'den bağlandığımda sorun yaşamıyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Mayhem said: selamlar. uTorrent indirip, kurdum. işyerimden dolayı openvp kullanarak farklı trackerlardan dosyalar indirmeyi deniyorum fakat udp izleyicilerinde sürekli connection timed out oluyorum. bir türlü bağlanmıyor (belki 10 tane torrent dosyasında 1 taneye bağlanabiliyorum, o da udp trackerlarından değil). nedeni, nedir, ne değildir? örnek http://i42.tinypic.com/35cmr1v.jpg Misgibi kazandığın cVPN hizmetin var kullansana kardeş ne işkence çekiyorsun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
haydari Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2013 ben tixati ye terfi ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 ben de işyerinden ötürü torrent kullanamıyorum bir şekilde bloklamışlar sanırım bir çözümü var mıdır bunun ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 var http://torrent2exe.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Xenus said: var http://torrent2exe.com/ openvpn i kurdum indiriyorum ama onun da limit i var free acc için, bu dedigini de deneyim bi dur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 yok yapamadım yav, vpn in limiti dolunca o da calısmıyor, exe dosyasına cevirmek ne gibi avantaj saglar ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xenus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 bu şekilde bypass oluyordu o filtrelerden, kesin demiyorum onun için. ben unideyken bunu kullanıyordum. zahmetli biraz sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 haydari said: ben tixati ye terfi ettim. this ama burda başka bi sorun var tabi sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cantug Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2013 cVPN rules... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2013 utorrentin schedule muhabbeti hoşuma gitmedi. Atıyorum saat 13:00 da listede mevcut olan torrentleri indirmeye başlat, saat 17:30'da durdur ve bilgisayarı kapat diyebileceğim başka bir program varmıdır? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2013 tixatide yapabilirsin. hatta her torrent için ayrı ayrı bile ayarlayabilirsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nienna Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 ben de bir şey indiriyorum bilgsiayarı kapatınca yarıdan devam etmiyor ilginç. kaç kere baştan başladı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fir3blad3 Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 30, 2013 Prudent saolasın işimi gördü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 aga bu nedir? bu reklam şeysini nasıl kapatabilirim? tşkrler. http://i.imgur.com/dErP2BA.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 http://www.wikihow.com/Remove-Sponsored-Ads-from-uTorrent Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mc_Lovin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 işe yaradı. teşekkürler arcane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 uTorrent'in BitTorrent Inc'ye ait oldugunu, BitTorrent Inc'nin de ortaklari arasinda Virgin Media'nin oldugunu biliyor muydunuz? ?zinisim adnikraf ninekilheT Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 18, 2014 yardırın beyler torentten gergenin hp azalıyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar