senko Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Leopar said: siz onlari rahat birakirsaniz, tehdit etmezseniz onlar da sizi rahat birakiyor genelde. ulkenin surungeni bile medeni lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 yeni zelanda bana da uyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2015 http://i1047.photobucket.com/albums/b472/Demon-Child-MQuinn/Spider_Shower.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 yeni zelandaya gelenler bi liste yapalim, kim ne getiricek ona gore boluselim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 ziyarete gelen piton nedir lan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 küba ya falan gitsek ya hem rahat rahat solculuk da yapılır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 piton gelceene arada rte gelir işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 abi ziyarete gelmiyor hayvan, surungenler genelde yazin aktif oluyor sicaktan dolayi. sogukkanli hayvanlar olduklari icin gunes isigina ihtiyaclari var. gunesli sicak yaz gunlerinde yan taraftaki ormandan cikip sicak asfaltin uzerinde gunesleniyorlar iste, sadece yilan degil iguana gibi surungenler de geliyor hep Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 kedi köpek besliycez bi bakmışız piton yutmuş ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
7thBreath Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 iş, imkan vs olsa giderim ben, gerekirse ben ısırırım örümceği yılanı asdfg. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 böle adamlar lazım işte australya için zaten zamanında hapishane kaçkınlarını boşa göndermemişler oraya koloni kursunlar diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Fun fact: Avustralya'ya kesfinden hakiki kolonistlerin gelip yerlesmesine kadar ingiltereden 116.000 mahkum gonderilmis. bugun her 5 avustralyalidan birinin soyu bu ilk gonderilen convictlere dayaniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Laurelin said: ben dusundum tasindimda vazgectim gene avusturalyadan, su bortu bocegin etkisi olmadi dersem kulliyen yalan olmus olur. yeni zellanda daha iyi gibi, 6 filmden sonra butun orclari temizlemeyi basardilarsa yasanir yani Yeni zellandayA gidecegime mellbourne git. Mellbourne e hic gitmedim ama gidenler orada yok diyor pek bortubocek oyle... Sehir 10 numaraymis zaten. Populasyon desen metropol tam,en karma sehir orasi(mlsf turklerde bol) . Sydney mesela uzak dogulu kayniyor. Ama ora da cok yagis aliyor be kisin soguk londra gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Mayış kaç para? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Laurelin said: yeni zellanda daha iyi gibi, 6 filmden sonra butun orclari temizlemeyi basardilarsa yasanir yani AHAHAHAHAH ya yeni zelanda ve avustralyada o kadar çok vize uygulaması var ki.. kanada çok basit, skilled worker diye bir program var sadec eon abaşvuruyorsun bitiyor :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Auril Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 souk orası ya kar mar bembeyaz hep brrrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 avusturalyada kum zencisi de baya çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2015 o skilled worker in ozu.. bilader kanada da okudun mu..kanada da calistin mi.kanada dan is teklifi aldin mi..kanadali kizlar da mi sana yuz vermedi..gg .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar