Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Avustralya göçmenlik?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
abi ziyarete gelmiyor hayvan, surungenler genelde yazin aktif oluyor sicaktan dolayi. sogukkanli hayvanlar olduklari icin gunes isigina ihtiyaclari var. gunesli sicak yaz gunlerinde yan taraftaki ormandan cikip sicak asfaltin uzerinde gunesleniyorlar iste, sadece yilan degil iguana gibi surungenler de geliyor hep
Mesaj tarihi:

Fun fact: Avustralya'ya kesfinden hakiki kolonistlerin gelip yerlesmesine kadar ingiltereden 116.000 mahkum gonderilmis. bugun her 5 avustralyalidan birinin soyu bu ilk gonderilen convictlere dayaniyor.

Mesaj tarihi:
Laurelin said:

ben dusundum tasindimda vazgectim gene avusturalyadan, su bortu bocegin etkisi olmadi dersem kulliyen yalan olmus olur.

yeni zellanda daha iyi gibi, 6 filmden sonra butun orclari temizlemeyi basardilarsa yasanir yani

Yeni zellandayA gidecegime mellbourne git. Mellbourne e hic gitmedim ama gidenler orada yok diyor pek bortubocek oyle... Sehir 10 numaraymis zaten. Populasyon desen metropol tam,en karma sehir orasi(mlsf turklerde bol) . Sydney mesela uzak dogulu kayniyor. Ama ora da cok yagis aliyor be kisin soguk londra gibi.
Mesaj tarihi:
Laurelin said:

yeni zellanda daha iyi gibi, 6 filmden sonra butun orclari temizlemeyi basardilarsa yasanir yani

AHAHAHAHAH

ya yeni zelanda ve avustralyada o kadar çok vize uygulaması var ki.. kanada çok basit, skilled worker diye bir program var sadec eon abaşvuruyorsun bitiyor :/
  • Yeni Oluştur...