neutrino Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Tadı kalmadı trnin artık gerçekten. İmkan olsa durulmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 rusyaya kaçmayı planlıyorum. ne diyosunuz bu işe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaidenXelRu Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 bu tarz isleri dusunuyorsaniz neden gocmenlikle falan ugrasiyorsunuz ben onu tam anlamadim, calismak isteyeceginiz bi firma bulup gorussenize direkt Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2014 abi var da biz mi konuşmadık görüşmedik allahını seversen... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Rusya düşündüğünüz gibi değil, her köşe başında petrol ve 90-60-90 sex makinesi hatunlar kaynamıyor. Belli başlı şehirler dışında çok sefil bir ülke ki çok problem yaşarsınız rusça bilmiyorsanız. İngilizcenize güveniyorsanız japonyaya öğretmenliğe gidin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dworgian Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 tabii zaten japoncayı anlamak çok kolay olduğu için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tiLi Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 az rusça öğrenip st petersburg'a gitsek olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
monoscope Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2014 http://sleepinginsomniacs.files.wordpress.com/2012/09/demotivational-posters-welcome-to-australia.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 24, 2014 abiler ablalar selam, 2-3 yıl içinde ben de tası tarağı toplayıp dünyanın öbür ucundaki bu kıtaya gitmek istiyorum. var mı benim gibi maden mühendisi olan? bizim meslektekiler genel olarak hallerinden memnunmuş, öyle diyolla. ben burada bir süre çalışıp uçak bileti + bir miktar para biriktirdikten sonra gitmeyi kafaya koymuş vaziyetteyim. tabii bir de IELTS var, ondan 6.5 almam gerekiyormuş, bi arkadaş öyle dedi. onu da bi araştırıcam ama alırım herhalde. sınava özel bir çalışma yapmıyorum ama düzenli gazete okumaya çalışıyorum, o zaten yetiyor. madenciler ve jeologlar falan varsa özellikle bi temasta kalalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 avustralyada madencilik cok buyuk bir endustri, komurden uranyuma kadar herseyin madeni var, maaslar dolgun fakat maden muh. olarak madenlerde calisacaksan genelde WA (bati avustralya) eyaletinde calisacaksin WA nasil bir yer dersen koca kitanin yarisini kaplayan eyalette sadece 2.5 milyon insan yasiyor (ve bu nufusun neredeyse tamami perth sehrinde toplanmis) sen madenlere gitmen gerektigi icin "medeniyetten" oldukca uzakta yasayacaksin hani o yalnizlikta arkadasim olsun diye kopek alsan gun gelir kopege hallenirsin oyle bir yer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 is bulma olayini gitmeden mi gittikten sonra mi yapiyorsunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 normal şartlarda gittikten sonra. başka şekilde oluyor mu bilmiyorum ben. topiği açarken yaptığım araştırmalarda hep bu şekildeydi. sitelerde gittikten sonra ne kadar az işsiz kaldığına göre derecelendirmeler falan vardı yüzde 90'ı ilk bilmemkaç ayda iş buluyor falan diyerek reklam yapıyorlardı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 abi iyi de şimdi gitçen orda ev bulana kadar otelde yaşıcaksın ev kiralamak istesen adamlar nerde çalışıyon diye sorcak, yok diceksin, credit historyne bakacaklar boş sayfa, ev bulman da zor o halde ya da çok pahalıya patlar fazladan security deposit falan isterler bunların hepsi para, avustralya da ucuz bi yer degil sonucta eyyorlamam bu kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 size avustralya'ya henuz gelmeden is teklifi yapacak sirketin ayni zamanda sizin vizenize sponsor olmasi gerekiyor, o yuzden cok ozel bi durumunuz yoksa (nukleer fizik profesoru falan degilseniz) kimse size buraya gelmeden is vermez ev olayi ise soyle; buraya onceden gelmis ogrenciler genelde 4-5 kisi bir araya gelip cok odali ev kiralarlar. etrafinizdaki ogrencilerle irtibata gecip bu evlerde bos oda bakacaksiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 tek diyecegim eger tek basina baska kitaya gocmeyi planliyorsaniz. Hayvan gibi yanlizlik cekmeye hazirlayin kendinizi. Ama hayvan gibi kocaman boyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deathblade Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Bu ülkede yalnız değil misin zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 degilsin. su an o bahsettigim yanlizligi cekiyorum iste Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 ben hayvan gibi yalnızım. ama hayvan gibi de qualified değilim. hatta hayvan gibi tembelim. hayvan gibi tembel pek güzel deyim olmadı. hayvanlar benden çalışkandır mesela. hatta üç beş sokak kedisi toplanıp aralarından biri ben ren kadar tembelim dese daha uygun olur. http://www.youtube.com/watch?v=wWB-Ull3hcs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 25, 2014 öcekten böcekten korkan tırsan huylanan tiksinen adamın gideceği yer değil ora. onu bi unutmayın en baştan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oldun Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2014 avustralya en yaygın kullanılan kariyer sitesi nedir bilen var mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 @oldun: seek.com.au en yaygınlardan birisi galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ulgio Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2014 Abi böceğe basıcan homemade flame throwerı (deodorant + zippo) Space marine heavy flamer gibi huzura ericeksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 gidersem evde 8 tane kedi beslerim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 1, 2014 lizard beslesen daha iyi edersin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Batuhan_BJK Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 3, 2014 bu topic'i hortlatsam mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar