Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hangi Futbol programlarını izliyorsunuz?

Mortis

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar selam,

Biliyorum sürekli böle nabız yoklaması topicleri açıyorum kusura bakmayın ama çok futbolla ilgili olmadığım için ve az çok bir bilgiye ihtiyacım olduğu için size sorayım istedim:

Sorum aslında futbolu öylesine izleyenlere değil de burada ciddi şekilde ligi takip edenler için:

Lig TV'de bir maç öncesi, arası, veya sonrasında yorum için NTV Spor %100 futbol.vs TRT 1 Stadyum vs gibi diğer futbol programlarına uğruyor musunuz? Ya da Lig TV'deki Maraton programını maç önce-ara-bitiminde dur bakalım ne diyecekler diye izliyor musunuz yoksa direkt başka kanaldan mı takip ediyorsunuz(NTV Spor, TRT1, TRT Spor vs. gibi) Yani TV'de Futbol yorumu dinleyecekseniz nereden takip ediyorsunuz genelde. Yoksa hiç yorum falan merak etmeyip direkt kapatıp gidiyor musunuz?

Bir de takımınızın her lig maçını illa izliyor musunuz Lig TV'niz yoksa bile, öyle ya da böyle. Yoksa hiç izlemediğiniz maçın sırf yorumlarını TV'den takip ediyor musunuz maçı izlemediyseniz bile.

Birden fazla soru var da kısacası merak ettiğim futbolu Tv'den takip etme alışkanlığınız nasıl ligi yakından takip edenler için. (Yorumları ile birlikte)

Kişisel yorumunuzun yanında bir de etrafınızdan gördüğünüz, benim bildiğim insanlar buradan izliyor genelde vs. gibi genelleme bilginiz varsa da paylaşın lütfen.

Teşekkür ediyorum şimdiden.
Sosyal ağlarda paylaş

mac oncesi mac kanalı ligtv ntvspor falan program varsa.
mac arası %100 futbol rıdvan
mac sonrası %100 futbol rıdvan
diger gunlerde de mehmet demirkolun oldugu bi program var ntvsporda onu izliyorum futbol takip etmek icin. bi de Sergen ve Bilgin Gökberk'in oldugu da iyi gokberk de lafını esirgemeyenlerden.
bi de simdi eski fenerli saffet ve bi tane daha eski futbolcunun oldugu bi program yapıyolar galiba. cok icten muhabbet ediyolardı ntvsporda
ligtv de de okay karacanlı bi program var o fena degil. cok izlemedim ama 2 3 kere izledim sadece

cok sıkılmıssam ve komiklik istiyosam da telegol acarım.
Sosyal ağlarda paylaş

Maç sabahından itibaren, eğer evdeysem lig tv yi gece yarısına kadar izlerim, başka bir program izlemedim geçen yıl. Gerçi erman ın programları renkli geçiyormuş.. Ama Şansal ve takımı fena değil..

Hakan Şükür bütün takımları, bütün hocaları, futbolcuları övmekten başka bir şey yapmıyor, bir katkısı yok programa, ama Tümer iyi.. Denizli de iyiydi önceki yıl..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...