Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Arkadaşlar selam, Biliyorum sürekli böle nabız yoklaması topicleri açıyorum kusura bakmayın ama çok futbolla ilgili olmadığım için ve az çok bir bilgiye ihtiyacım olduğu için size sorayım istedim: Sorum aslında futbolu öylesine izleyenlere değil de burada ciddi şekilde ligi takip edenler için: Lig TV'de bir maç öncesi, arası, veya sonrasında yorum için NTV Spor %100 futbol.vs TRT 1 Stadyum vs gibi diğer futbol programlarına uğruyor musunuz? Ya da Lig TV'deki Maraton programını maç önce-ara-bitiminde dur bakalım ne diyecekler diye izliyor musunuz yoksa direkt başka kanaldan mı takip ediyorsunuz(NTV Spor, TRT1, TRT Spor vs. gibi) Yani TV'de Futbol yorumu dinleyecekseniz nereden takip ediyorsunuz genelde. Yoksa hiç yorum falan merak etmeyip direkt kapatıp gidiyor musunuz? Bir de takımınızın her lig maçını illa izliyor musunuz Lig TV'niz yoksa bile, öyle ya da böyle. Yoksa hiç izlemediğiniz maçın sırf yorumlarını TV'den takip ediyor musunuz maçı izlemediyseniz bile. Birden fazla soru var da kısacası merak ettiğim futbolu Tv'den takip etme alışkanlığınız nasıl ligi yakından takip edenler için. (Yorumları ile birlikte) Kişisel yorumunuzun yanında bir de etrafınızdan gördüğünüz, benim bildiğim insanlar buradan izliyor genelde vs. gibi genelleme bilginiz varsa da paylaşın lütfen. Teşekkür ediyorum şimdiden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 telegol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 hiçbirini izlemiyorum. maç saati açar bitince kaparım. gece böyle zap yaparken izleyecek bişi bulamazsam denk geldiğimi izleyebilirim ama. o saatlerde iyi oluyor ahmet çakar falan sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 teletabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fenn Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Ahmet cakar-sergen- ridvan Sabit degil- Gunumdeysem gezerim surekli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Maç öncesi LigTV açık olur ama izlemem genellikle. Maç arası 100% Futbol. Maç sonrası, ilk dakikalarda 100% Futbol. 10-15 dk geçtikten sonra Maraton. Gece yatmadan önce geyik için Telegol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Telegol ve Beyaz Futbol goy goy için izliyorum geceleri. Sergen ve Bilgin Gökberk'in programı da fena olmuyor. İzlenecek düzgün spor programı yok ne yazık ki TRde. Yüzde Yüz Futbol desen onda da Rıdvan ve Gültekin denen taraflı yorum yapan iki adam oturuyor. Hali ile 10-15 dakika dışında çekilmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 telegol iyidir ya pazar aksami, yeni hafta oncesi beyin bosaltmaya birebir direk kahve muhabbeti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 macin kendini bile yarim izliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tori Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Şampiyonlar ligi geceleri sky sportsda ingilizler graeme sounessla redknappla falan program yapıyorlar ve sense of humor olarak god-tierdeler. Streami google.comda. meanwhile in turkey http://www.youtube.com/watch?v=H0fYE2GquoI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ren Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 tam bir aydır televizyon açmadım. ortam olursa maç izlerim artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Burax Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 %100 futbol, rıdvan yönetir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2013 mac oncesi mac kanalı ligtv ntvspor falan program varsa. mac arası %100 futbol rıdvan mac sonrası %100 futbol rıdvan diger gunlerde de mehmet demirkolun oldugu bi program var ntvsporda onu izliyorum futbol takip etmek icin. bi de Sergen ve Bilgin Gökberk'in oldugu da iyi gokberk de lafını esirgemeyenlerden. bi de simdi eski fenerli saffet ve bi tane daha eski futbolcunun oldugu bi program yapıyolar galiba. cok icten muhabbet ediyolardı ntvsporda ligtv de de okay karacanlı bi program var o fena degil. cok izlemedim ama 2 3 kere izledim sadece cok sıkılmıssam ve komiklik istiyosam da telegol acarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 çok teşekkürler cevaplarınız için son sorum beyaz tv'deki beyaz futbol'u izliyor musunuz çok mu leş bir program? :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 beyaz tvdeki hicbiseyi izlemiyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Fener yenilince ya da Galatasaray çok iyi oynayarak yenince Rıdvan izliyorum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 leşlik arıyorsanız adnan aybaba nerdeyse onu bulun izleyin sdfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tambjk Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Maç öncesi ligtv maçsonu 20 dk %100futbol, sonrasında maraton, yatarken de telegol. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 gs yendiyse veya fener kaybettiyse sırf rıdvan ın suratını görmek için %100 futbol.onun dışında hiç bir programı izlemiyorum. eskiden spor servisini izliyordum ama şimdi iş saatine denk geldiği için onuda takip edemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Catze Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 spor servisi ntvspor %100 futbol ntv dakika-skor ntvspor maraton ligtv ama bunu izlemeyi bıraktım gibi bişi hakan şükür geldikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 hiç birini Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 deadwoll said: Fener yenilince ya da Galatasaray çok iyi oynayarak yenince Rıdvan izliyorum ben. Catze said: maraton ligtv ama bunu izlemeyi bıraktım gibi bişi hakan şükür geldikten sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Maç sabahından itibaren, eğer evdeysem lig tv yi gece yarısına kadar izlerim, başka bir program izlemedim geçen yıl. Gerçi erman ın programları renkli geçiyormuş.. Ama Şansal ve takımı fena değil.. Hakan Şükür bütün takımları, bütün hocaları, futbolcuları övmekten başka bir şey yapmıyor, bir katkısı yok programa, ama Tümer iyi.. Denizli de iyiydi önceki yıl.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
unity Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 ertem sener 10 tane yigit bulut + safak sezer filan. ne beyaz futbolu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kithnos_1 Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 15, 2013 Sergen'i izliyorum yakalarsam. En dandiği kesinlikle 100% Futbol. Rıdvan'ın olduğu yerde kalite beklenmez gerçi o ayrı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar