Korax Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 HarveyQuinn said: beyler 4 arkadaş yarın akşam alıyoruz iphone 5s turkcell ile 2bine anlaştık sizce almalımıyız itirazı olan varmı ? 4 kisi ortakmi giriyosunuz? sdg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 2 maaşını gömeceksen alma. o burgerda kovaladığın kızlarda birden vermeye başlamayacaklar sana o da aklında bulunsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 HarveyQuinn said: alalımmı beyler O kadar pahalı olmaması lazım ya. 2100 e almıştım ben eşime aralıkta yani daha yeni çıktığında. Hoş o zaman dolar allah bilir ne kadardı kendi kendimi yalanladım iki dakikada. Neyse ben gittim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 aynen 2 maaşa alıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 almalımıyız telefonun iyi ve kötü yanlarını anlatacaklar yokmu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 1600e falan satan çok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 1aylık vardı turkcellde 1600e kaba taslak baktım çizik yoktu adam okadar abartıki kutuya koyup versem sana sıfır diye anlamazsın dedi ama nebiliyim sorun çıkarmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Abicim iki aylık maaşını vereceğin bir telefonsa alma yani ne gerek var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harvey Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 şuan elimdeki telefon iyice sapıttı yalnız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
serjuhan Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Hani yarı fiyatına alabileceğin güzel aletler var. İkinci el telefonlara yönelebilirsin. İlle iphone diyorsan ikinci el 4s veya 5lere yönel. Farketmez dersen de HTC'nin Sony'nin güzel aletleri var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 15, 2014 ahmedinejad said: Aiko said: iphone 4s var. ios 5 yüklü. artık bazı programlar desteklememeye başladı. ios6 yüklemek istiyorum legal yollardan. mümkün müdür _ Su anda ios 7 cok iyi 4s icin. Hızı falan iyi. bu konuda kalın kafalı ve dar görüşlüyüm. mümkünse ios 6 istiyorum. gerçi cvp verilmiş bi alt mesajda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gleoddyn Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Milletçe ne zaman götüne göre don giymeyi öğreneceğiz merak ediyorum. Kabaca, telefon alacaksan maaşının yarısı kadar olanını alacaksın. Daha fazlası senin bütçene göre değil, sonra kontör dilenirsin milletten, dal sigara otlanırsın ondan bundan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 16, 2014 Aiko said: ahmedinejad said: Aiko said: iphone 4s var. ios 5 yüklü. artık bazı programlar desteklememeye başladı. ios6 yüklemek istiyorum legal yollardan. mümkün müdür _ Su anda ios 7 cok iyi 4s icin. Hızı falan iyi. bu konuda kalın kafalı ve dar görüşlüyüm. mümkünse ios 6 istiyorum. gerçi cvp verilmiş bi alt mesajda. aiko çok ilginç birisin. ios evreninde münzevi bir hayat tarzını tercih etmişsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 çünkü -nazar değmesin- şu anda telefon ilk aldığım günkü gibi çok hızlı. benim için önemli olan bu. çevremde gördüm bi kaç ios 7 yüklü iphone 4s. çok ağırlar. forumda yazan arkadaşlarında hızlı kıstası ne bilmiyorum. telefonu update edersem ve yavaşlarsa geri dönüşüde yok direk çıkarırım elimden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 7.0 değilde 7.1 ile 4 ve 4S için daha iyi oldu diyordu notlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Evet 7.1 le tüm o yavaşlama falan gitti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Kasimdan beri 5S var bende, zerre yavaslama göcme sacmalama falan gibi bisey yok cok memnunum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sailor Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 17, 2014 5s'te olmasin bir zahmet :) Ama 4S icin de 7.1 iyi diyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aiko Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 21, 2014 şuanki(ios 5) hızda çalışabileceğinin garantisi var mı peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Telefonun tepedeki kilit tusu bozuldu garanti turkcell'den genpa var. Artik applestore'a goturebilirmiyim tamir icin ? Genpa cok sıkıntı diyorlardi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 apple store tepe tuşu bozulam iphone 5leri tamir ettiriyormuş abi zaten ara sor olmadı götür http://www.imore.com/apple-begins-repair-process-faulty-iphone-5-sleep-buttons burda 2 mayıstan sonra diğer ülkelerde başlayacakmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Evet benimki de iphone 5 sagolasin bi telefon aciyim varsa store tel'i. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26307589.asp Zorlu Center‘da açılan Apple Store‘a da kullanıcılar bozuk olan IPhone 5'lerini getirip ücretsiz değişim fırsatından faydalanabiliyor. bozulacagi zamanı biliyor benimki http://img29.imageshack.us/img29/2908/monkeydrummert.gif http://www.youtube.com/watch?v=Vt-elD6dLbs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zikko Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 28, 2014 benim de bozuktu, servis tuşu değiştirdi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 30, 2014 Fuuuuuuu http://www.hurriyet.com.tr/teknoloji/26320800.asp Sizin yapacagınız haberin ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar